gölgelerin üzerimize geldiği zamanlarda güneşin doğuşuna binlerce kez şahit olduk. artık foruma eski eğlencesini katarız, burası bizim iş dünyasından uzaklaşıp relax olduğumuz ve bilgi paylaştığımız bir yer... rahat olun herkes mutlu olacak. hemen hemen
edebiyata bak be.. 3.okuyuşumda olayı anca anladım
quote:
jamaikada ingilizler ne eker karpuz olmadı limon olmadı greyfurt!
Hoşgeldiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: helisel Ben bu arkadaşa gıcığım banlayın
Nerelerdesin sen kaçak
Sana forum gıcık bi ben diilim, seni napalım
Benim bildiğim delikanlı dişli düz olur, öyle helisel olmaz
Yazın yok oluyorum böyle ortalardan.Gerçi eskisi gibi giresim de yok açıkçası.Sürekli aynı tartışmalar, tabii ki farklılıklarımız olacak ama burda namusu gibi savunanlar oldukça pek bi yere varılacağını sanmıyorum.yorum yazmadan konuları takip ettim de arasıra değişen bişi yok.kimi kişiler bile aynı tavırlarında hala :)
Ben yine gelirim ama :) Geyikle gelirim :) Az düzliyim kendimi, malum ormandan yeni kesildim
Bayramlaşma yeri gibi oldu
Cilikka falanda gelse kimse diğer konulara bakmadan buraya yazacak
geçmiş olsun, hoşgeldiniz de nasıl geldiniz anlamadım,neyse hayırlısı olsun..
Hoşgeldin kardeşim
Apaçi of the carismada geri geldi demektir foruma o zaman
buralarda o, takılıyordur arkadaşını bekliyor
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
quote:
Orjinalden alıntı: helisel Ben bu arkadaşa gıcığım banlayın
Nerelerdesin sen kaçak
Sana forum gıcık bi ben diilim, seni napalım
Benim bildiğim delikanlı dişli düz olur, öyle helisel olmaz
Yazın yok oluyorum böyle ortalardan.Gerçi eskisi gibi giresim de yok açıkçası.Sürekli aynı tartışmalar, tabii ki farklılıklarımız olacak ama burda namusu gibi savunanlar oldukça pek bi yere varılacağını sanmıyorum.yorum yazmadan konuları takip ettim de arasıra değişen bişi yok.kimi kişiler bile aynı tavırlarında hala :)
Ben yine gelirim ama :) Geyikle gelirim :) Az düzliyim kendimi, malum ormandan yeni kesildim
Gittiğin geyiklerle gel buralara fazla özletme kendini Forumdaki makina mühendisi popülasyonu azalıyo gittikçe,fena hissediyorum kendimi, Kendine iyi bak :)
Funk kardeşime gelsin İbrahim-Sadri Aldırma Reis
sen içerdeyken ben, sinemalara gittim bütün filmlerini seyrettim o sevdiğimiz artistin sen içerdeyken ben, vita kutularında çiçek yetiştirdim sokakta top oynadım çocuklarla, ayakkabılarımı eskittim güneşe karşı durdum sabahları geceleri bir başıma yıldızları bekledim annenin gönlüne su serptim, aldırma dedim aldırma, bir şarkı söyle bir dilek tut herkes için bir ada rüzgarı gibi.. sürtünerek geç hayata bir sarmaşık gibi tutun,ve değer ver hatıralara aldırma dedim..sen annesin, aldırma
sen içerdeyken ben, kiramı ödedim, pijamalarımı giydim haber bültenlerini izledim, gazetelerden kupon kestim sen içerdeyken ben, sigara içtim, öksürdüm, otobüse bindim fotoğraflarımıza baktım, acıyan yanlarımı körelttim deniz kıyısında yürüdüm, manavdan soğan aldım yeni çıkan şarkıları dinledim kafeste beslediğimiz kuşu saldım, ıslık çaldım sen içerdeyken ben, hep uyandım, sayıkladım, kanadım boyuna takvimler aldım her gün bir yaprağını kopardım deli ayrılığın sen içerdeyken ben, gömleğimi ütüledim, sobada elimi yaktım bir şiir yazdım, bir hercai menekşe aldım çiçekçiden hani o alnına kader değmiş hani o dudaklarına deniz tuzu dokunmuş hani o erken vurulmuş ,gençliğimiz gibi dağıldım sen içerdeyken ben bir adını söyleyemedim şöyle bağıra bağıra bir yüzünü göremedim görüş günlerinde bir eline değemedim, bir de yüreğine şöyle kucaklayamadım bir de ölümüne..
sen içerdeyken ben, kapı kapattım pencere açtım, mutfakta oyalandım kanepede yattım, hatta bir yolluk aldım odaya çok da kulak asmadım, çok da koymadı bu bana alt tarafı içerdeydin alt tarafı bir yanımı alıp götürmüştün ansızın bir yanımı yani adamlığımı, yani gözlerimin ferini, yani canımı.. alt tarafı şarkılar ölecekti, alt tarafı kanayacaktı kalbim işte sensiz, işte nefessiz, işte kimsesiz bir sesti alt tarafı her tarafım yıldızlar yine oradaydı oysa ve yazdıklarım gözden kaçan o defter yapraklarında.. boş ver yüzyirmesekiz hayat bir gemi yürüt onu göreyim seni boş ver yüzyirmisekiz ha boş veriyor ya aldırma reis..!! reis aldırmıyor ya
bir adını söyleyemedim, söyle bağıra bağıra bir yüzünü göremedim, görüş günlerinde bir de eline değemedim, bir de yüreğine söyle kucaklayamadım bir de ölümüne..
sen içerdeyken ben, vitrinlerin önünden geçtim minibüs duraklarında bekledim ,simitçilerle yarenlik ettim üstüme bir ceket aldım, yer tezgahlarında kitaplara baktım
sen içerdeyken ben.. hiç oturup ağlamadım hiç karartmadım umudu,hiç bulandırmadım onuru öyle dimdik durdum ortada, işte burada ulan, işte burada.. böyle burada,hiç yıkılmadan, hiç utanmadan ve hiç unutmadan
sen içerdeyken ben, gülen resmimi yaptırdım sokaktaki ressama.. her zaman yaptığım gibi buzdolabını ayağımla kapadım parkların banklarına adını kazıdım, adını kazıdım duvarlara.. adını, adımın yanına yazdım.. hiç unutmadım, utanmadım, korkmadım.. parmaklarımı şıklattım fidayda’da hani vardı ya fidayda’da hanım kızım fidayda.. gelip geçen her tren bağırtısında kalkıp aynaya baktım sonra..
sen içerdeyken ben, perdeleri hiç kapatmadım hiç bakmadım arkama.. başını ellerinin arasına alan üç beşinin arasında olmadım öyle bıraktığın gibi, öyle yaşadığımız gibi yaşadım sen içerdeyken ben
bir adını söyleyemedim şöyle bağıra bağıra bir yüzünü göremedim görüş günlerinde bir de eline değemedim, bir de yüreğine söyle kucaklayamadım bir de ölümüne..
ibrahim sadri
Aramıza hoşgeldin.
Apache the Carisma'ya da aynen hoşgeldin diyorum. Tekrardan aramızda olmanız iyi oldu.Bakalım sizlere laf eden kişi gelip ne diyecek şimdi;merak ediyorum.
Hoş geldin Efe...
Seni aramızda görmek güzel bişey...
Hoşgeldiniz arkdaşlar ... Otomobil Genelden biraz uzaktım .. herhalde mazide olaylar çok oldu
Hoşgeldiniz
Ne oldu, ne bitti, haberim yok ama; adettendir. Hoşgeldiniz :)
funk, apaçi, salii abiii hoşgeldiniz.
asil sen de hoşgeldin kuzum. sen de de duygusallığa açılan bir kapı olduğunu biliyordum. işte karşımızda duruyor. duygusuz renoların duygusal kullanıcısı asil
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
asil sen de hoşgeldin kuzum. sen de de duygusallığa açılan bir kapı olduğunu biliyordum. işte karşımızda duruyor. duygusuz renoların duygusal kullanıcısı asil
olm renolarda duygu dolu makineler sen göremiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
quote:
Her ne kadar Vw'ler kadar "Das Duygusal" olmasa da.. Dimi Coşkun.
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orjinalden alıntı: rouge34
funkmaster;
Hacım hoşgeldin Senin ataşehir sinemasında çektiğin bir resim vardı.O resim herşeyi anlatıyor.
oo takipçilerim de varmış bende daha ne muhabbetler var da benim pişekar daha ortalıkta gözükmüyor.
Ah o billboard da film adı çok talihsiz yerdeydi zaten ..
Bu arada konuya döner isek, 2 rotorlu yeni nesil 1300cc Wankel'lerin (R13B) segman değişim süresini 50000km e uzatması ve harici karterin yeniden dolum süresinin 10000km e uzaması nasıl olur sence
bir daha aşırı beslemeli motorların teknoloji olarak şansının olmadığının göstergesidir ;)
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
quote:
Her ne kadar Vw'ler kadar "Das Duygusal" olmasa da.. Dimi Coşkun.