Şimdi Ara

Ne kadar varsam, o kadar kimseyim kendime... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Legend10

Ne oldu, ne bitti, haberim yok ama; adettendir. Hoşgeldiniz :)

aynen benden de hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

funk, apaçi, salii abiii hoşgeldiniz.

asil sen de hoşgeldin kuzum. sen de de duygusallığa açılan bir kapı olduğunu biliyordum. işte karşımızda duruyor. duygusuz renoların duygusal kullanıcısı asil

olm renolarda duygu dolu makineler sen göremiyorsun

Renonun duygusallığını yiyim be. Bariyere gömdürecekti.

Læ Coşkun Türkçe konuşsana birader.

Benim Almancam o kadar iyi değil.

• Yav muhabbetin ne olduğunu bilmiyorum ama hoşgeldin kardeş...
    Sanal alem boşver dost,buralarda ne yapılırsa yapılsın unutulur gider...ancak sanalı gerçeğe dönüştürürseniz bir anlamı var...toplanın,tanışın,yemeğe gidin kalıcı olsun.dostluklar ,gerçek hayatta yaşananlar unutulmaz....banlanmak,iftira vs. olsa ne olur olmasa ne olur?
    Bir tanemiz gidiyoruz binlerce geliyor...bu sanal ortamlar çok acımasızdır,harcar adamı...
    çünkü havadasın,boşluk gibi...gidiyorum öldüm bittim desende zamanla silinip gidiyorsun...

cilikka diye bi genç vardı,çok güldürürdü beni yav:D
    stilosu vardı çocuğun,satana kadar hepimizi bezdirmişti:)
    akıncl vardı,çok fena fiatciydi..sınırsız ban yedi...o çocuğu getirin yav geri...:(((

emre vardı fiatci,deli gibi fiatciydi adam,:)
    sedicivalvole nerde yazmaz oldu,,?sıkı bir mikeydi oda:)
    azılı fransız düşmanı Troy....
    ulan troy:)"fransızdan uzak durun"
    :))))))

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

funk, apaçi, salii abiii hoşgeldiniz.

asil sen de hoşgeldin kuzum. sen de de duygusallığa açılan bir kapı olduğunu biliyordum. işte karşımızda duruyor. duygusuz renoların duygusal kullanıcısı asil

olm renolarda duygu dolu makineler sen göremiyorsun

Renonun duygusallığını yiyim be. Bariyere gömdürecekti.

Læ Coşkun Türkçe konuşsana birader.

Benim Almancam o kadar iyi değil.

çaktırma ben de unuttum fazla bişey kalmadı hatta oraya yazdıklarımla almancayı katletmiş bile olabilirim

goethe enstitüsüne yazılcaktım, onu görürlerse almazlar beni

• şurda arkadaşlarımla konuşuyorum, güzel ortamımı bozma lütfen :)
    madem o kadar haklısın, doğrularınla kendine arkadaş bulsaydın da bu konuyu ağzıma tıksaydı...
    üstüne alınarak da zaten kendini deşifre ettin, bu konu hakkında bence yazacak çok da kelimen olmasa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Evet nasıl geldin nasıl ettin bilmiyorum ama geçmişte olanları herkes görsün hatırlatayım

Apache the carisma fake'inle beni hakkımda arabamın bana ait olmadığı ve Bescherelle isimli fake'imin olduğunu iddia eden sendin

Sadece hakaretimden dolayı 7 gün ban aldım ve foruma geri döndüm aklanarak (zira Bescherelle kuzenim idi ve iplerimizin hepsi tüm mesajlarımızda farklı idi)

Benimle msn'de arkadaş gibi sohbet ederken apache fake'inle forumda bir yandan laf sokup diğer yandan da msn'de ben şimdi şikayet ettim onu sen merak etme diyen sen değil miydin ? Kontrol ettiğimde yalanını yakaladım zira apache'nin mesajı şikayet edilmemişti ... doğal olarak edilemez zira apache nikinle forumda idin

Apache'nin avatarındaki resmi daha önce forumda büyük boy olarak mesajlarının arasına koyan yine sendin

Üstüste bana apache ile her topikte hakaret eden ve aynı ip'den hem funkmaster nikinle hem de apache ile mesaj atarken yakalanan ve sınırsız banlanan yine sendin (apache'nin önceki mesajlarına bakın aynı funkmaster sitilinde yazılmıştır)

Ne yaptın kimlerin kapısının aşındırdın bilmiyorum ama bu forumda adaletin bittiği andır bu

Ve daha önce diğer arkadaşlara söylediğim gibi ben artık bu foruma yazmayacağım ...

Haklı bir şekilde sonsuz banlanan kim geri dönmüş de sen dönüyorsun ???

Banlandığın gün hatta msn'de bana yalvar yakar yahu aynı ip'den atmış olabiliyormuş .... apache beni çok yakından takip ediyormuş ... diyen

Bende bunun imkansız olduğunu söyleyince yok aslında şöyle böyle diye yalan yanlış atıp tutan

Geç bunları efe geç ... gerçek yüzünü herkes görsün

extremeenvi şu kadar erkek olsan yüzüme dersin lafını ama seninde savunduklarından farkın yok ancak üstü kapalı sokabilirsin lafını ama adam olmak lazım önce

Over o fotoyu foruma ilk defa büyük boy olarak koyan bendim.
    Ayrıca halen bu adamlara fake demen hiç hoş değil.
    Ek olarak,extremeenvy da yakıştırdığın o kelimeleri kesinlikle hak etmeyen biri tanıdığım kadarıyla.
    Neden sen insanlarla anlaşamıyorsun?Hiç bunun cevabını kendinde aradın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helisel -- 12 Eylül 2008; 1:13:08 >

• Kuthan abi çok sert bir mesaj olmuş.

Foruma bir daha yazmayacağım demişsin. Eğer bütün mesajların böyle olacaksa yazma zaten.

Hade Efe'yle aranda bişey var da extremenvy'ye niye sataşıyosun ki şimdi? Sataşmayı geç hakaret ediyosun? Hiç yakışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Evet nasıl geldin nasıl ettin bilmiyorum ama geçmişte olanları herkes görsün hatırlatayım

Apache the carisma fake'inle beni hakkımda arabamın bana ait olmadığı ve Bescherelle isimli fake'imin olduğunu iddia eden sendin

Sadece hakaretimden dolayı 7 gün ban aldım ve foruma geri döndüm aklanarak (zira Bescherelle kuzenim idi ve iplerimizin hepsi tüm mesajlarımızda farklı idi)

Benimle msn'de arkadaş gibi sohbet ederken apache fake'inle forumda bir yandan laf sokup diğer yandan da msn'de ben şimdi şikayet ettim onu sen merak etme diyen sen değil miydin ? Kontrol ettiğimde yalanını yakaladım zira apache'nin mesajı şikayet edilmemişti ... doğal olarak edilemez zira apache nikinle forumda idin

Apache'nin avatarındaki resmi daha önce forumda büyük boy olarak mesajlarının arasına koyan yine sendin

Üstüste bana apache ile her topikte hakaret eden ve aynı ip'den hem funkmaster nikinle hem de apache ile mesaj atarken yakalanan ve sınırsız banlanan yine sendin (apache'nin önceki mesajlarına bakın aynı funkmaster sitilinde yazılmıştır)

Ne yaptın kimlerin kapısının aşındırdın bilmiyorum ama bu forumda adaletin bittiği andır bu

Ve daha önce diğer arkadaşlara söylediğim gibi ben artık bu foruma yazmayacağım ...

Haklı bir şekilde sonsuz banlanan kim geri dönmüş de sen dönüyorsun ???

Banlandığın gün hatta msn'de bana yalvar yakar yahu aynı ip'den atmış olabiliyormuş .... apache beni çok yakından takip ediyormuş ... diyen

Bende bunun imkansız olduğunu söyleyince yok aslında şöyle böyle diye yalan yanlış atıp tutan

Geç bunları efe geç ... gerçek yüzünü herkes görsün

extremeenvi şu kadar erkek olsan yüzüme dersin lafını ama seninde savunduklarından farkın yok ancak üstü kapalı sokabilirsin lafını ama adam olmak lazım önce

Hatırladığım kadarıyla sen 7 gün ban yemedin, 1 aya yakındı cezan, ama nasıl oldu bilmiyorum yazan süreden önce dönmüştün.

Yanlış hatırlamıyorsam 25 gün ban yemiştin.

Ekleme: son zamanlarda ben artık gidiyorum, oynamicam yaaa diyenlerin sayısı çok arttı. Ama hepsi de geri döndü. Ne olacak merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 12 Eylül 2008; 1:20:28 >

• quote:

çaktırma ben de unuttum fazla bişey kalmadı hatta oraya yazdıklarımla almancayı katletmiş bile olabilirim

goethe enstitüsüne yazılcaktım, onu görürlerse almazlar beni

Yok ben başka yerde öğrendim.

• İyi dileklerimi sana iletiyorum sevgili doktor
    Beni herkes biliyo :)

@helisel, nikin ofsayt bi kere, senin gibi birinin beni savunması aramızda dedikoduların çıkmasına yol açabilir.meyilli bi nikin var çünküm ...Adam erkekliğime laf atıyo, bana arka çıkana bak.

helis açına iki yumurta kırayım senin

Söylediklerin gerçekten onure etti beni.Teşekkür ederim.Oysa ki yavşağın biriyim :P

coşkun sen karışma doktorla aramızda bu :P

ne derse desin ya bırakın söylesin rahatlasın

@efe demokrasi nedir

• Gidiyorum,gelmicem,oynamıcam banane banane yaaa dedikçe ve her defasında geri döndükçe kendi değerinizden birşeyleri kaybedersiniz ve etrafınızdakilerin size saygısı kalmaz...

Gidiyorum gelmem,yazmam demek kolayca söylenecek bir laf olmamalı...
    gidiyorum diyen adam harbi adamsa dönmemeli....

Ben şahsen olumsuz bir durumla karşılaşsam uluorta gidiyorum demem direk giderim...sessizce...
  • dozi?

ne o öyle adam harbi adamsa dönmemeli.çok ağır laflar ediyosun

:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

@efe demokrasi nedir

Ne kadar varsam, o kadar kimseyim kendime...
  • asdoljahbokujavbo

salih geçersiz bi işlem yürüttü ve kapatılacak

şsdkfnalfiknbjaijoabdoj
    puhahahahaha

gece gece...
  • quote:

asdoljahbokujavbo

salih geçersiz bi işlem yürüttü ve kapatılacak

şsdkfnalfiknbjaijoabdoj
    puhahahahaha

gece gece...

Ulan adama mavi ekran verdirdiniz en sonunda
  • Abi vatandaşa sorduk oku mavi ekranı vericek mecal bile kalmaz sende

şu tiplere, isimlere yorumlara baksana...Emrah ablak klasiği
  • quote:

Abi vatandaşa sorduk oku mavi ekranı vericek mecal bile kalmaz sende
    />

şu tiplere, isimlere yorumlara baksana...Emrah ablak klasiği

• tüp gaz(43)

over and under (37civarı)
  • quote:

dozi?

essahmı deyoonn?:)
    yok be dostum,ben hiçbirini tanımam...
    Birşeyler anlatmaya çalışıyorum aslında...
    bakın mesela over ile cey canlı tanışmıştı...ne kadar güzel...sanal bir ortamdan bir dostluk oluşuyor...
    bu adamlar birbirine kolay kolay atıp tutabilirmi?hayır zor..

sanal ortamda olduğumuz için klavyenin dili ağır geliyor...
    laflar uluorta kolayca uçuşur,ama gerçek hayatta bu kolayca olmaz...

Bu tartışan iki adam birbirini gerçek hayatta tanıyormu?hiç bir araya geldilermi?
    oturup iki çift laf ettilermi?eğer bir toplantıda yada başka bir şekilde buluşsalar ve gerçek hayatta bir anı paylaşslar burda bu şekilde davranmazlar...
    Eğer hala anlaşamıyorlarsa aynı ortamı paylaşmıyacaklar,biri başka yerde diğeri başka yerde olacak...
    Ama dayanamazlar ve birbirlerine laf atmaya devam ederlerse tabiki banlanırlar yahuu...

sonuçta sanal ortam,ne diyelim?tanışana kadar yiyin birbirinizi:p
    Forumlar böyle garip yerler işte...

amma sosyal mesaj verdim bende bea,sıktı vallahi

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

dozi?

essahmı deyoonn?:)
    yok be dostum,ben hiçbirini tanımam...
    Birşeyler anlatmaya çalışıyorum aslında...
    bakın mesela over ile cey canlı tanışmıştı...ne kadar güzel...sanal bir ortamdan bir dostluk oluşuyor...
    bu adamlar birbirine kolay kolay atıp tutabilirmi?hayır zor..

sanal ortamda olduğumuz için klavyenin dili ağır geliyor...
    laflar uluorta kolayca uçuşur,ama gerçek hayatta bu kolayca olmaz...

Bu tartışan iki adam birbirini gerçek hayatta tanıyormu?hiç bir araya geldilermi?
    oturup iki çift laf ettilermi?eğer bir toplantıda yada başka bir şekilde buluşsalar ve gerçek hayatta bir anı paylaşslar burda bu şekilde davranmazlar...
    Eğer hala anlaşamıyorlarsa aynı ortamı paylaşmıyacaklar,biri başka yerde diğeri başka yerde olacak...
    Ama dayanamazlar ve birbirlerine laf atmaya devam ederlerse tabiki banlanırlar yahuu...

sonuçta sanal ortam,ne diyelim?tanışana kadar yiyin birbirinizi:p
    Forumlar böyle garip yerler işte...

amma sosyal mesaj verdim bende bea,sıktı vallahi

Şu forumdan tanıdıklarımın yarısıyla buluştum birebir görüştüm.

Başka bi duyguymuş yav. Hiç tanımadığın adama güvenipte buluşmak arabasına binmek gezmek dolaşmak. Vallaha sokaktaki adam gel tanışalım dese hadi len derim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.