Şimdi Ara

Ne kadar varsam, o kadar kimseyim kendime... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar varsam, o kadar kimseyim kendime...
  • ünal,sen bizim marea kulübündeki arızalılarla tanışsan kafayı yerdin demekki:p
    heriflerin hemen hepsi manyak:p
    adam 154 hp lik marea hlx ile buluşmaya yetişicem diye 242 kmh hıza çıkıyor,antalya eskişehir arasını 3.5 saatte alıyor sora gerisin geri dönüyor:)
    Aylarca yazıştığın adamı karşında görüyorsun,kaynaşıyorsun,hiç tanımadığın üyenin hesabına xenon parası yatırıyorsun:)
    dediğin gibi normal hayatta hadi len dersin adama...
    e bu noktadan sonra gerçeğe dönen adamla tartışmak kolaymı?

şu yazılanların,tartışmaların hepsi aslında uzaktan bakınca ne kadar basit görünüyor...kökü topu 10 dk canlı sohbette çözülür gider...
    ama çözmek istersen tabi...birde cinayet işleyenler var sanal kavgalardan allah korusun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

ünal,sen bizim marea kulübündeki arızalılarla tanışsan kafayı yerdin demekki:p
    adam 154 hp lik marea hlx ile buluşmaya yetişicem diye 242 kmh hıza çıkıyor,antalya eskişehir arasını 3.5 saatte alıyor sora gerisin geri dönüyor:)
    Aylarca yazıştığın adamı karşında görüyorsun,kaynaşıyorsun,hiç tanımadığın üyenin hesabına xenon parası yatırıyorsun:)

şu yazılanların,tartışmaların hepsi aslında uzaktan bakınca ne kadar basit görünüyor...kökü topu 10 dk canlı sohbette çözülür gider...
    ama çözmek istersen tabi...birde cinayet işleyenler var sanal kavgalardan allah korusun...

Yuh. Deli cesareti dedikleri şey budur.

Coşkun ile CYBORG00TR ile forumda çok tartışmışımdır. Aha da yüzleri burda. Özellikle Berk'e çok laf söylemişimdir konu dışında.

Geçen hafta İstanbul'daydım. Tesadüfen Jeandan ile MSN'de görüştüm. Üsküdar'dayım dedim. Kadıköy'e geçtim. Berk aldı beni iskeleden. RqJnr ile hiç tanışıklığım yoktu adam arabasına aldı beni.

O gün tesadüfen buluşma varmış haberim bile yok. Akşama iftar buluşmasındayım.

E şimdi ben bu adamla nasıl tartışıyım. Nasıl laf söyleyim. Coşkun'a laf söylüyorum yine pis kedici diye.

• işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ünal...
    97 den beridir onlarca forumda buna benzer ne olaylar ne kavgalar gördüm..sonuç hep aynıdır...
    gerçek ortamda görürsün ve dost olursun...
    olamazsan biryerde sorun var demektir..psikologa gitmek gerekir...
    yada içindeki insan sevgisini kaybetmiş,sanalla gerçek ortamı ayıramamışsındır demektir...
  • Konuyu dağıtma leyn Bu arada o tahtası eksik manyak ben oluyorum
    Arkadaşlara hoşgeldin de markete dön müşteriler bekliyor yörüüüü

quote:

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ünal...
    97 den beridir onlarca forumda buna benzer ne olaylar ne kavgalar gördüm..sonuç hep aynıdır...
    yada içindeki insan sevgisini kaybetmiş,sanalla gerçek ortamı ayıramamışsındır demektir...

Banları kaldırılan arkadaşlar yeniden hoşgeldiniz. İnşallah bu durumlar yeniden yaşanmaz

Marea'cıları 4 kez topladık. Birde DH'yi toplayabilirmiyizki. İnşallah zamanla oda olur

• Efe hoşgeldin kardeşim dün MSN de yazmışsın içerdeydim kusura bakma bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

ünal,sen bizim marea kulübündeki arızalılarla tanışsan kafayı yerdin demekki:p

Yuh. Deli cesareti dedikleri şey budur.

Coşkun ile CYBORG00TR ile forumda çok tartışmışımdır. Aha da yüzleri burda. Özellikle Berk'e çok laf söylemişimdir konu dışında.

Geçen hafta İstanbul'daydım. Tesadüfen Jeandan ile MSN'de görüştüm. Üsküdar'dayım dedim. Kadıköy'e geçtim. Berk aldı beni iskeleden. RqJnr ile hiç tanışıklığım yoktu adam arabasına aldı beni.

O gün tesadüfen buluşma varmış haberim bile yok. Akşama iftar buluşmasındayım.

E şimdi ben bu adamla nasıl tartışıyım. Nasıl laf söyleyim. Coşkun'a laf söylüyorum yine pis kedici diye.

Arabaya aldık da babamızın hayrına değil ya birader, daha farketmedin heralde cüzdandaki eksiklikleri.Çarparız ruhun bile duymaz.
    Şimdi 155'i arayabilirsin, şu anda Meksika sınırındayız.

• bu forum bir yaştan sonra ağırlaşıyor.doktor baya ağır konuşmuş.şu fake meseleleri benim canımı iyice sıktı.adam ya öldü ya da fake üyelik yüzünden kaçtığı sanıldı.doktor da böyle çok tartışılan bir fake meselesine kurban gitti.funk da öyle.ama böyle ağır konuşmanın bir anlamı yok.hiçbirşeyi ne geri getirebiliriz ya da bu adamların hepsini forumdan atabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 12 Eylül 2008; 15:23:37 >
  • hoşgeldin efe aramiza yeniden
  • ağam hoşgeldin dh'ye ! bak kısaca anlatayım;

burası DH Vadisi pusu burada yaşanan olaylar tamamen hayal ürünüdür gerçek değildir yani..!!

eskiler iyi bilir yeniler örnek alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSoldier -- 12 Eylül 2008; 17:18:56 >
  • Hocam vallahi özlemişiz seni.Bir kaç konuda yorumlarını gördüm de hakikatten çok eksikliğini göstermişsin

Hoşgelmişsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: marea8875

Konuyu dağıtma leyn Bu arada o tahtası eksik manyak ben oluyorum

quote:

Banları kaldırılan arkadaşlar yeniden hoşgeldiniz. İnşallah bu durumlar yeniden yaşanmaz

Marea'cıları 4 kez topladık. Birde DH'yi toplayabilirmiyizki. İnşallah zamanla oda olur

ulan nerden gördün yazdığım yeri,benimit takipe diyorsun arızalı mareacı:))
    manyaksın sen ya harbi tahtaların eksik olm zuhahaha
    seviyorum nan seni moruk....

• Taam taam annaşıldı bende seviyom nan
    GAYBOLL bakıyım konuyu dağıtma
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marea8875
    Konuyu dağıtma leyn Bu arada o tahtası eksik manyak ben oluyorum
    quote:

ulan nerden gördün yazdığım yeri,benimit takipe diyorsun arızalı mareacı:))
    manyaksın sen ya harbi tahtaların eksik olm zuhahaha
    seviyorum nan seni moruk....

• arızalı astralı ünal

ünal olum uyuyon sen. yemekten kalktığımızda ben önde seni oyalıyodum can da arkandaydı. sonra can bana 20 lira verdi üstünü ben tamamliyim diye. neden? paraları kırıştık
  • CenGizHan da geldi ...buyrun bayram namazına ortalık şen şakrak .. dısarda kalmak olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Arabaya aldık da babamızın hayrına değil ya birader, daha farketmedin heralde cüzdandaki eksiklikleri.Çarparız ruhun bile duymaz.
    Şimdi 155'i arayabilirsin, şu anda Meksika sınırındayız.

Bak baaaak. Meksika polisine haber veriyim hemen.

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

arızalı astralı ünal

ünal olum uyuyon sen. yemekten kalktığımızda ben önde seni oyalıyodum can da arkandaydı. sonra can bana 20 lira verdi üstünü ben tamamliyim diye. neden? paraları kırıştık

Helali hoş olsun kardeşim.

Arabama laf etme olm. Arabam arızalı değil. Arızalı olan benim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Efe hoşgeldin kardeşim dün MSN de yazmışsın içerdeydim kusura bakma bu arada

sorun değil keyfine bak ;)
    ama hala msn de yoksun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 12 Eylül 2008; 22:31:04 >
  • ooo hoşgeldiniz sonunda adelet yerini buldu daha renkli günler bekliyor artık bizi çok sevindim
  • Geldiği gibi gitti.

O da güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Geldiği gibi gitti.

O da güzel.

evet dikkatimi çekmedi değil hani....
    pek yaramazmış arkadaşınız...:D
    oğlan daha geldiği gibi gitti yav harbiden):)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.