Şimdi Ara

ne kadar vrame ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gb vramli bir kart almayı düşünüyorum yeterli olur mu sizce hangi oyunlarda sıkıntı yaratır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu saatten sonra güncel oyunlarda 4gb vramin altı kesinlikle kurtarmaz.Yine çıkıntılık yapacak arkadaşlar olacaktır.Yok arayüzde 4gb vram dolu gözükse bile o kadar ram kullanılmıyor beklemeye alınıyor , yok ne kadar vram olursa o kadar kullanılıyor cache yapılıyor bi ton tırıvırı.Sanırsın kendileri hala 1gb kart kullanıyor.Eğer bir kart alınacaksa ve o kartın vrami yüksek modeli varsa o alınmalı.Geçen sene 3gb vramli gtx1060ların birçok oyunda çakılışına hep beraber şahit olduk...
  • 2gb vramli rx560 kullanıyorum dota2 de custom oyunlarda sıkıntı çıkabiliyor, sanırım vram az diye bazen textureları görüntüden siliyor.
    4gb çoğu oyunda yeterde hangi karın 4gb olanı?
  • Bu saatten sonra güncel oyunlarda 4gb vramin altı kesinlikle kurtarmaz.Yine çıkıntılık yapacak arkadaşlar olacaktır.Yok arayüzde 4gb vram dolu gözükse bile o kadar ram kullanılmıyor beklemeye alınıyor , yok ne kadar vram olursa o kadar kullanılıyor cache yapılıyor bi ton tırıvırı.Sanırsın kendileri hala 1gb kart kullanıyor.Eğer bir kart alınacaksa ve o kartın vrami yüksek modeli varsa o alınmalı.Geçen sene 3gb vramli gtx1060ların birçok oyunda çakılışına hep beraber şahit olduk...
  • rx570 8gb > rx580 4gb başka bir şey dememe gerek yok hem fiyat olarak hemde verdiği performansa bakınca mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowWyvern

rx570 8gb > rx580 4gb başka bir şey dememe gerek yok hem fiyat olarak hemde verdiği performansa bakınca mantıklı
    580 4GB her oyunda 570'in 8GB modelinden daha başarılı işler çıkarır.

Zamanında 470 ilk çıktığında en hızlı bellekli olan nitro+ 8gb modelini almıstım 8gbps bellekle geliyordu, sonra satıp 480 4gb'a geçtim kesinlikle 480 daha başarılıydı.

Aynı şey 5xx için de geçerli.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum fakat mümkünse 8lik 580 alınmalı bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    1650s ve 580 arasında kaldım da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar birikiminiz var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crawgard C kullanıcısına yanıt
    bütçe sıkıntısı yoksa
    1660 super alabilirsin

veya 580 8gb alırsan uzun vadede iyi olur
    kısa vadede 1650 super alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawgard

1650s ve 580 arasında kaldım da
    8gb 580 alın o zaman 1660 deseniz 1660 derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    ama sıkıntı çıkarsa? çünkü amd kartlarda wattman vs. sıkıntılar çıkıyormuş ya 4 gb yetmez mi diyosunuz yani?

• alihakki kullanıcısına yanıt
    1650s

• crawgard C kullanıcısına yanıt
    4gb şimdilik yeterli
  • en az 6 al 4 ün bir halta yettiği yok
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    nasıl yetmiyor hocam 4 ? açıklarmısın lütfen
  • Bu konuyu ben de çok düşündüm. 1660ti 6gb çünkü. 8lik versiyonu olsa 200 300 fazla verir onu alırdım.
    Benchmarkyoutube
    GTX 1650 Super vs. RX 580 | in 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=9l4Oqs5O98I&feature=youtu.be

Bu videoda RDR2, Star Wars ve Odyssey haricinde 4.0gb vrami geçen oyun yok. 10 oyunda 3ünde 4gb yetmiyor yani. Bu 3ü de 2018 2019 ve 2020de çıkmış oyunlar. Şimdi 2020de çıkacak oyunlarda 4gb yi aşan oyun illaki olacaktır. Kaldı ki 2021 ya da 2022de çıkan bir oyunda 4gb illaki sıkıntı olacaktır. Giriş seviyesi r5 1600 işlemciyle falan kullanacaksanız 4gb rx570 şu an yeterli. Rx580 ya da 1650super öyle ahım şahım fark atmıyor. Ama r5 3600-3700x ya da 9600k 8700k gibi bir işlemciniz varsa tabiki daha iyisini almak mantikli olur. Bu durumda 1650super mi rx580 8gb mi? Benim cevabim rx580 olur. Rx5500xt fiyatlarına bakmadım ama 8gb lik versiyonuna bakın. Güç tüketiminden avantajı var rx580e göre.

• 1080 p monitör için '' 570 580 '' için 4 gb ram yeterlidir. en az 3 senede yeterli gelicektir.
    zaten kartların çapı belli. son çıkan oyunları ultra ful grafık oynamıyacagınıza gore bu kartlarla yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Mart 2020; 2:33:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.