Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi ilaçlar. Evrime kanıt olacak ki. Hepsi sizin geldiğimizi söyledikleriniz. Hala kutu kutu içip derman buluyorsunuz atalarinizi tüketiyorsunuz. Nasıl bir mantık ya. En gelişmiş bir formdan daha az gelişmiş bir forma doğru evrilmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bugün bir kızla tartışmaya girdim. Kadınlar günü olayını abartmışlardı. Neden erkekler günü yok dedim. Emekçi kadınlar öldüğü için bu gün ilan edildi, emekçi erkekler de ölürse onlar içinde gün ilan edilir dedi. Yemin ederim nasıl sinirlendim dersteyiz diye laf etmedim
    Amerikan istatistik kurumlarına göre Amerikada işçi ölumlerinin %93ü erkek. Türkiyeye istatistik bulamadım ama daha fazla cıkarsa şasırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbdyı

aga ozaman norvecteki kadinlar gibi askere gidin deseydin. Dunyada asil emekci olanlar erkekler savaslarda can vwren erkeer kurdugu lafa bak ben burdan sinirlendim yaninda olsaydim var yaa
    Lütfen kadınları orduya alın ayağını keselim ordu iyice batak olacak yoksa. Düşünsene cephede savaşıyorsun ve canını emanet ettiğin silah arkadaşın kadın. Aman aman Allah göstermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmetciklerimiz bile asker allah yardimcilari olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.