< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hele şu Feministler... Bu memlekette kadınlara haklarını verenin, kadını insan yerine koyanın yine bir erkek (Atatürk) olduğunu yediremeyip "Kadın dayanışması haklarını aldı." falan diyorlar ya. Tiksinmemek mümkün değil.
|
Bugün dünya kadınlar günü değil. Bugün DÜNYA EMEKCI KADINLAR GÜNÜ
Ama bu gün amacından çıkarak dünya feminist günü olmaya başlandı |
Kafanızı nereye çevirirseniz çevirin göreceğiniz her şeyi erkekler inşa etmiş/üretmiştir. Kiğılının reklamını gördüm bugün yöneticilerin sadece %17 kadın diye. Madenlerde çalışanların, her gün kafasının üzerinden mermiler geçerken/suriyede yanarken ülkesini savunanların hepsi erkek, bunu önemsemezler.
Bu konuda netim eğer kadınlar uygarlığın nimetlerinden faydalanmak istiyorlarsa uygarlığı var etmek için ödenmesi gereken bedelden de pay alacaklar nokta |
Bugün bir kızla tartışmaya girdim. Kadınlar günü olayını abartmışlardı. Neden erkekler günü yok dedim. Emekçi kadınlar öldüğü için bu gün ilan edildi, emekçi erkekler de ölürse onlar içinde gün ilan edilir dedi. Yemin ederim nasıl sinirlendim dersteyiz diye laf etmedim
|
kadınlarla çalışmak tam bir işkence nefret ediyorum iş için ziyaretine gittiğim ve bana gelen hangi şirket yetkilisiyle konuştuysam onlarda şikayetçiler kadınlarla çalışmaktan nefret ettiklerini söylediler
![]() |
Pankartın birinde lilithin sürtükleriyiz yazıyor. Lilith bazı yahudi inançlarında yahudilerin annesi olan dişi şeytandır.
|
son yıllarda iyice zıvanadan cıktı bu femnistler.
şuan taksimde eylem falan yapıyolar hatta polise pankartla saldıran mı dersin ne istersen var ![]() |
şuan yanımda partililerin dağıttığı not defteri var.üzerinde başkan kadın olursa şöyle şöyle olur böyle böyle olur yazıyor.bu nasıl bi cinsiyetçilik.madem güçlüsünüz eşitsiniz beyninizi kullanın geçin yönetimlerin başına.neymiş iş bile vermiyorlarmış,iş kurun o zaman her çalışan kadın olsun
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|