Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahaberlerden reklamlara kadar ne kadar abartildi ya neymis kadin olmak cok zormus her seyde kadinin emegi varmis dunyada onlenemeyen kadin yukselisi varmis bilmem ne ama bakin

Bilim insanlarinin cogu erkek hatta unlu kasifler , mucitler nerdeyse hep erkek

Yoneticilerin cogu erkek

Hayirseverlerin cogu erkek

Sair ve yazarlarin cogu erkek

Unlu ressamlarin yine cogu erkek

Emekciler de hep erkek

Otellerde asci ve seflerin bile cogu erkek

Valla kimse kusura bakmasin ama boyle yukselis mi olur :dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafanızı nereye çevirirseniz çevirin göreceğiniz her şeyi erkekler inşa etmiş/üretmiştir. Kiğılının reklamını gördüm bugün yöneticilerin sadece %17 kadın diye. Madenlerde çalışanların, her gün kafasının üzerinden mermiler geçerken/suriyede yanarken ülkesini savunanların hepsi erkek, bunu önemsemezler.
    Bu konuda netim eğer kadınlar uygarlığın nimetlerinden faydalanmak istiyorlarsa uygarlığı var etmek için ödenmesi gereken bedelden de pay alacaklar nokta
    şuan yanımda partililerin dağıttığı not defteri var.üzerinde başkan kadın olursa şöyle şöyle olur böyle böyle olur yazıyor.bu nasıl bi cinsiyetçilik.madem güçlüsünüz eşitsiniz beyninizi kullanın geçin yönetimlerin başına.neymiş iş bile vermiyorlarmış,iş kurun o zaman her çalışan kadın olsun
    Bu senenin yürüyüşlerinden bu pankart.

Emzirdiği zaman çocuk tecavüz etmiş oluyormuş.

Buda 2016 yürüyüşünden bir pankart. Kadınlar gününden ne anladı kim bilir.

Buda 2016 kadınlar günü yürüyüşünden. Emekçi kadınlar deyince ne anladıklarını az çok çıkartmak mümkün.

Bakalım bu geceki yürüyüşte ne olcak.
  • Ya hu ben bu işi anlamadım. Sabahleyin radyoda bir aptal, kadın muhtarlara destek olalım dedi!

Ulan akılsız herif, oy almak için kadın olması yeterli mi!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadınlarla çalışmak tam bir işkence nefret ediyorum iş için ziyaretine gittiğim ve bana gelen hangi şirket yetkilisiyle konuştuysam onlarda şikayetçiler kadınlarla çalışmaktan nefret ettiklerini söylediler
  • Cidden abarttilar.

• Hele şu Feministler... Bu memlekette kadınlara haklarını verenin, kadını insan yerine koyanın yine bir erkek (Atatürk) olduğunu yediremeyip "Kadın dayanışması haklarını aldı." falan diyorlar ya. Tiksinmemek mümkün değil.

• Bu senenin yürüyüşlerinden bu pankart.

Ne kadinlar gunuymus ya!

Emzirdiği zaman çocuk tecavüz etmiş oluyormuş.

Ne kadinlar gunuymus ya!

Buda 2016 yürüyüşünden bir pankart. Kadınlar gününden ne anladı kim bilir.

Ne kadinlar gunuymus ya!

Buda 2016 kadınlar günü yürüyüşünden. Emekçi kadınlar deyince ne anladıklarını az çok çıkartmak mümkün.

Bakalım bu geceki yürüyüşte ne olcak.

• Kadınlar günü neden ilan edilmiş onu bir araştırın. Abartanlara bir şey demiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunun fikrasi(ya tavuklar) +16
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pankartın birinde lilithin sürtükleriyiz yazıyor. Lilith bazı yahudi inançlarında yahudilerin annesi olan dişi şeytandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Bugün bir kızla tartışmaya girdim. Kadınlar günü olayını abartmışlardı. Neden erkekler günü yok dedim. Emekçi kadınlar öldüğü için bu gün ilan edildi, emekçi erkekler de ölürse onlar içinde gün ilan edilir dedi. Yemin ederim nasıl sinirlendim dersteyiz diye laf etmedim

• son yıllarda iyice zıvanadan cıktı bu femnistler.
    şuan taksimde eylem falan yapıyolar hatta polise pankartla saldıran mı dersin ne istersen var
  • şuan yanımda partililerin dağıttığı not defteri var.üzerinde başkan kadın olursa şöyle şöyle olur böyle böyle olur yazıyor.bu nasıl bi cinsiyetçilik.madem güçlüsünüz eşitsiniz beyninizi kullanın geçin yönetimlerin başına.neymiş iş bile vermiyorlarmış,iş kurun o zaman her çalışan kadın olsun
  • Bugün dünya kadınlar günü değil. Bugün DÜNYA EMEKCI KADINLAR GÜNÜ
    Ama bu gün amacından çıkarak dünya feminist günü olmaya başlandı

• Treth kullanıcısına yanıt
    sut diyor ya demek ki kendisi EMEKci kadin xd bunlara ayar oluyorum aga

• ya iste aga lafa gelince cinsiyetci derler kendilerinin yaptiklari cinsiyetciligin alasi bunlar cok garipler ya

• aga ozaman norvecteki kadinlar gibi askere gidin deseydin. Dunyada asil emekci olanlar erkekler savaslarda can vwren erkeer kurdugu lafa bak ben burdan sinirlendim yaninda olsaydim var yaa

• Evet çok abartıldı ama şöyle de bir durum var ki eskilerde kadına değer verilmiyordu

Arap yarımadasında bu durum müthişti ama Avrupa'da da durum böyleydi kadınlara şans tanınmadı yüzyıllardır

Yani demem o ki tarih boyunca kadın ve erkek eşit olsaydı ve eşit şartlar sağlansaydı belki de bilim adamı şair mucit vs. kadınlar daha fazla olacaktı
  • Yöneticilerden, sanatçılardan, bilim adamlarından falan bahsetmişsin hep erkek diye, asıl olay da o zaten. Artık değil, eskiden öyleydi, çünkü çok zengin olanları dışında eğitim alamıyorlardı. Tarihe adı geçmiş bazı bilim kadınları var, hepsi çok varlıklı ailelerde doğmuş ve özel dersler almış insanlar. Fakir aileye doğan zaten genç yaşta evlendiriliyor ve evde bırakılıyordu. Doğuda hala öyle ama batıya gidildikçe iş ve akademik hayatta etkinlikleri arttıkça artıyor.

Benim okuduğum üniversitede pek çok kadın hocamız vardı gayet zeki, yurt dışı başarıları olan. Bundan 50-60 sene önce böyle miydi? Değildi.

Ben bunda hep zencileri örnek veriyorum. Şuan fakir mahalleler dışında Amerika'da zenci ayrımı fazla kalmadı, iş hayatında her türlü yerde zenci var ve artık ayrımcılık bir suç, eskiden ise bildiğin beyazlarla aynı yere oturmaları bile yasaktı.

Çok statik bakıyorsunuz olaya, istenilen tek şey eşitlik. Eşitlik adı altında yapılan pozitif ayrımcılığa yoksa ben de karşıyım tabi ki.

Sırf kadın diye boşanma durumunda kadının para alması, taciz suçlamalarında kadının sözünün esas alınması gibi olaylar berbat, ama senin mesajında yazdıkların da bir o kadar kötü. Tam da senin bu yazdıkların sebebiyle bu kadar ses çıkarmaya ihtiyaç var. %50 şansla belirlenen cinsiyetin insan hayatında dezavantajı olması durumu akla mantığa sığıyor mu sence?

• Kafanızı nereye çevirirseniz çevirin göreceğiniz her şeyi erkekler inşa etmiş/üretmiştir. Kiğılının reklamını gördüm bugün yöneticilerin sadece %17 kadın diye. Madenlerde çalışanların, her gün kafasının üzerinden mermiler geçerken/suriyede yanarken ülkesini savunanların hepsi erkek, bunu önemsemezler.
    Bu konuda netim eğer kadınlar uygarlığın nimetlerinden faydalanmak istiyorlarsa uygarlığı var etmek için ödenmesi gereken bedelden de pay alacaklar nokta

• Bir diğer konu kadınların fırsatları son yüzyıla kadar erkeklere göre kuvvetsizdi. Peki son yüzyılda (artık imkanların esitlendigini kabul edersek) herhangi bir disiplinde yeni ufuklar açan, baştan itibaren tutarlı bir sistem kuran, dahi diyebilecegimiz kadın var mı? Birçok konuyla ilgilenmeme rağmen henüz denk gelemedim. Kadınların doğasına aykırı çünkü. Kadının doğasında mücadele edip güç kazanmak erkeğin gücünü elde etmek demektir.

Ne kadinlar gunuymus ya!

• Pankarttaki kan nedir?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.