Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşlerine ilgi alakayı esirgemeyen ama bir türlü istediği muhabbeti karısından bulamayan mahdur kocalar gününe gelsin.

Beyaz tv'de denk geldim.

22 senelik evliyim 22 kez aldatıldım diyor.

bir uzman feminist çıkmış diyor ki!
    bu manalara gelecek şeyler
    Kadın hem çalışsın
    sonra çocuklarına baksın
    akşam gelince de yemek hazırlasın.
    üstünde birde kocasını kalbini hoşnut etsin.
    var mı böyle bir dünya! başka isteğin
    Var var yeni bir kadın almak
    Aceb böyle kadına ben yeni bir eş istiyorum desen bir dakika durmaz! yıllardır aradığı bal gibi bir bahaneside oluverir.
  • Şimdi benim öğretmenimin kocası genç yaştayken ölmüş ve öğretmenim de 3 çocuğunu tek başına büyüterek meslek sahibi etmiş. Bu kadının kadınlar günü kutlanır işte. Ama bu durumdan çıkar sağlamaya çalışan sözde kadın feminazilerin canı cehenneme 😤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silinsin forumda yazı da yazılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 9 Mart 2019; 23:2:44 >
  • Binlerce yıl kadınlara baskı yap. Sonra gelip geçmişteki ünlü ve başarılıların çoğu erkek de.
    Kafalar nasıl güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Mart 2019; 23:5:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Rezillik gerçekten, hele hele o son 2 pankart tam bir kepazelik. Beyin alev almış.
    Bak aslında hayat kadının hayatı olduğu için iffetsizlik veya fahişelik hayat tarzı olabilir. Bu konuda normalde bizim bundan sebep yargılama veya eleştirme hakkımız yok. Çünkü namus sisteminin ortaya çıkışı ilkel dönemde güçlünün zayıfı ezdiği orman kanunun geçerli olduğu dönemlerde derebeylerinin iş gücü için başka adamlara da ihtiyacı olduğunu anlaması ve kendi adamlarının malına ve kadınına dokunmanın kendini yıkıma götürdüğünü anlaması sonucu ortaya çıkmış bir durum. Yani sadece topluluk olmak istediğin için kendiliğinden oluşmüş bir sistem diyelim.

Aslen bir zorunluluk değil. Ama gel gör ki bunu başkasına dayatmaya çalışmak işte sıkıntı orada başlıyor. Bunu iki taraflı düşünmek gerek. Nasıl bizlerin namusu zorla dayatmamız gerekiyorsa onlarda namuslu olana kendi tarzlarını zorla dayatmamalılar.

Tabi veganlar vejeteryanlar ve feministler maalesef bu şekilde düşünmüyorlar. İşi militanlığa dökmüş durumdalar. Orta doğuda işid'in müslümanlığı zorla itelemesi gibi aynı hal ve hareketleri.

• Lisede stajta 4 kızla aynı yerde çalıştım Allah uzak tutsun işten gram anladıkları yok hocayı gittim staj yeri değiştirdim diğer firmaya 3 erkek 1 kız olan yere geçtim kız aşağı kattaydi biz erkekler üste nasıl rahatlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konu başlığı ve altındaki yorumların çoğu cinsiyetçilik içeriyor ve forum yönetimi de buna göz yumuyor.
    Kadınlar hepimizin anası ve çoğumuzun eşidir.
    Yok feministmiş, yok herşeyi erkeler icat etmiş de kadınlar neyi icat etmiş...bla bla bla...
    Bu tür cinsiyetçi yorumları yazanlara sorsan bir erkek olarak neyi icat ettin diye.... tınnnn!
    Yeni nesil gerçekten boş...boşa konuşup boşa yazıyor.
    Fikir fakiri çoğu.
    20 sene önce daha ümitliydim ülkenin geleceğinden ama şimdi hiç ümidim kalmadı.
    Siz bu gidişle uzaya değil yerin merkezine gidersiniz ancak.
    Hadi size güle güle fikir fakirleri...
    Bir de birbirlerini beğenmişler kendini beğenmiş cahiller ordusu.
    Yallah....
  • Lilith sadece Yahudilere özel bir mit değil, çok daha eski inanışlarda da mevcut.

Pankartta yer almasının sebebi Lilith'in ilk feministlerden birisi olmasıdır.
  • Bu kadar dar görüşlü olmayın. O erkek diye saydıklarınızı doğurup yetiştirenler kadın
  • Genelleme yapmıyorum ama şeytanına denk gelin bak ananenizden emdiğiniz sütü şiringa ile o göğüsten geri çeker! Şu zamanın genç kadınları çok tehlikeli, eski hanımların serçe parmağı etmezler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Genelleme yapmıyorum ama şeytanına denk gelin bak ananenizden emdiğiniz sütü şiringa ile o göğüsten geri çeker! Şu zamanın genç kadınları çok tehlikeli, eski hanımların serçe parmağı etmezler!
    çok doğru
  • Görmezden gelin beyler. İsterseniz dünyanın en iyi hitabetine sahip olun, karşınızda ki kız hür düşünebilen birisi değilse sakın kadınlar günün tartışma konusu olarak açmayın
  • şu feministler neden çıkıpta demiyor;
    "biz eşitiz güçlüyüz ve erkeklerden gelecek nafakaya muhtaç değiliz"
    "sözü,nişanı,düğünü,balayısı,ıvırı zıvırı erkek ödemek zorunda değil her şey ortak biz eşitiz"
    "biz de toprak altında madenlerde,tersanelerde,gemilerde,dağlarda en zor şartlarda çalışmak çalışırken ölmek ve haberlerde bile ölümüz umursanmasın"
    "biz de sınırda cephede savaşalım şehit düşelim ülkeye bir faydamız olsun"
    "tonla kadın sığınma evi var biraz da erkek sığınma evi açılsın"
    "biraz da kadınlar diz çöküp erkeğe evlenme teklif etsin"
    "biraz da kadınlar erkeklerin kapısını açsın,sandalyesini tutsun,otobüste yer versin..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 10 Mart 2019; 0:45:33 >

• Kadınlar : Dertlerimiz var ühühühühühüüüü,tırnağım kırıldı :(( Çorabım kaçtı :(( Berkecanla mı çıksam Barışsu ile mi yoksa Hamza'nın parasını yiyip Ahmetle mi takılsam offf çok kararsızım çok zor dönemlerden geçiyorum :( .Bu arada Ayşe Hüseyini takipten çıkarmış noldu ki bunlara,ay kız baksana Şeyma Acundan 125 milyar nafaka alacakmış biz de bi tane zengin bulsak ayrılıp nafakasını yesek keşke

Erkeker : Bin lira krediye ödesem,750 lira kredi kartı gelmiş,arabanın motoru yağ kaçırıyor inşallah önemli bir şey yoktur bi de ona fazla kaçmasın.Dolar şu kadar lira olmuş,Suriye savaşı,iç siyaset,çoluğuma çocuğuma eşime ne yedirip ne içireceğim,öğrenciyse ailesinden para istemeye utanır 3 gün aç gezer,dersleri düşünür,geleceğini düşünür.Sürekli gelecek kaygısı içersindedir her zaman en iyisini yapmaya şartlanmıştır,toplum tarafından köle olarak görülür.Ama ağzını açıp konuşmaz,konuşamaz.Hep susar hep düşünür.Sadece kendi dertlerini değil karşısındaki kadının "dertlerini" de dert edinir

Kadınlar : Bizi hiç anlamıyorsunuz,.............. (50 dk konuşma)

Erkekler : Haklısın

• Gerçekten anlam veremiyorum ben de. Madem kadın erkek eşit, neden bunlar oluyor. Otobüste sırf kadın diye yer veren bile var. Bunlar kadın erkek eşitliğini değil, kadın üstünlüğünü savunuyor. Hiç erkeğin üstünlüğünü bu şekilde savunan gördünüz mü?
  • All Hail The King kullanıcısına yanıt
    Hangi bilimsel kaynak bu gtun mu?
    Kadin dusmanligi bu ulkeye araplarla birlikte geldi , diger hocbir Turk devletinde kadinlar bizdeki gibi asagilanmiyor. Sonuc ortada.

• Forumdaki inceller kendilerini belli etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 10 Mart 2019; 2:57:58 >
  • Kim ne derse desin.İslamın hüküm sürdüğü coğrafyada kadınların ne halde olduğunu görüyoruz.Feminizm Ortadoğu'ya gerekli bir şey.
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Genetik olarak dezavantaj mevcut zaten. Zeka X kromozomu üzerinden taşınır, yani erkek bireyler zekasını anneden alır, çevresel faktörlerle üzerine koyar. Bu demek oluyor ki doğan her erkek birey, EN AZ annesi kadar zekidir, çoğunlukla üzeridir. Asla geriye düşmeyen, çoğunlukla artan bir eğilim var. Fakat dişi bireylerde ortalama esas olduğu için doğacak her birey, anne-babadan hangisi daha zekiyse onun gerisinde başlar. Erkek bireyler asla annelerinin gerisinde kalmazken dişi bireylerin babalarının gerisinde kalma ihtimali olduğu için erkek cinsiyetinin ortalama bazında daha zeki olması gayet normal. Tabii konumuz teslanın icatlarından kendine pay çıkarıp kendini sadece erkek olduğu için curie'den üstün gören meslek liseliler değil. Aynı şartlara sahip erkek ve dişi karşılaştırıldığında erkek daima daha zekidir. Bu durum ancak pozitif ayrımcılık ile dengelenir ama bu da adil değildir.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamışsınız. Olayın temeli bu işte. Erkeğinde kadınına görevleri ve yapabilecekleri ayrıdır. Burada ne erkekleri çok üstün tutup kadını aşağılamaya gerek var ne de erkeği aşağılayıp kadını üstün tutmak. Herkes kendi alanında icraat yapsa zaten dünya daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.