Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede feminizm kadın erkek eşitliği değil de kadın savunuculuğu yapma erkeklere giydirme olarak algılanıyor galiba!

• Aga ben olaya sadece evrimsel acidan bakmiyorum tipki ozamanki fiziksel gucun yerini homodeus mantigiyla bugun para aldi diyip isin icinden cikmak cok basit geliyor bana yaratilis ve kadinlarin genetik kodlarinin insanlar icin farkli diger canlilar icin farkli yazildigina inanmaktayim organizmalar evrimlesip ayni genetik haritaya sahipken neden bazi canli turlerinde erkek daha guclu iken disi baskin ve yoneten veya neden albatroslar turunun devamini saglamak yerine sadakati secip esi oldukten sonra oluyor yani olaya ben sadece evrimsel acidan bakmiyorum mesela ortadoguda yasayan bir kadin da ayni sekilde evrildi rusyada ki bir kadinda ama ortadoguda kadin daha pasif iken rus toplumunda kadinlar daha baskindir evin herseyiyle ilgilenir erkek ise evinde vodkasini icip yatar. Onlari bu hayata surukleyen toplumsal yasantilari olmus ki boyleler ve uzun bir sure yeni endustri devrimine kadar devam edebilir yada sicak sulara tatile gelip kocasini aldatana kadar

Yani feministlerin dedigi gibi erkekler buyuk avantaj sahibi degil suan teknoloji ve medya sayesinde denge olusmus durumda hatta kadinlar el ustunde tutuluyor erkek aldatirsa hain kadin aldatirsa ilgi gormemis kocasindan deniyor

netflix ve film yapimlarinda yine kadinlar on plnda tutuluyor basroldeki kadinlar genelde kocasi olmaz is hayatinda ozellikle lobicilik filmlerinde evlenmez erkegi sadece cinsellik icin kullanir parasini verir ve sabah makyajinj yapip ofisine doner

eurovision 2018 kazanan yine bir feminist oldu ve cok tepki aldi

yani kadinlara suan ki konumdan bakmaliyiz bizi ilgilendiren bu nokta iken ben guvenmiyorum ne iliskiler icin ne de is hayatinda risk sermayesi icin o yuzden babamin isleri duzelsin ilerde gecebilirsem hic bir kadin istihdam etmek istemiyorum tabi hukuksal bir yasagi bulunmaz ise yoksa ben de kadin dusmani degilim siddete karsiyim bunlar insanlik disi ama oyle yani aga dedigim gibi iliski ve is hayatinda tercih etmemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Yok hocam katılmıyorum kadınların kafasının bu tür şeylere çalışmadığına inanıyorum yani genetik kodlarında bu tür şeyler yok Yaratılışta bu özellikler kadınlara upload edilmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 9 Mart 2019; 15:33:12 >

• C3z kullanıcısına yanıt

• Treth kullanıcısına yanıt
    Rezillik gerçekten, hele hele o son 2 pankart tam bir kepazelik. Beyin alev almış.
  • Ulan dana, işlenen kadın cinayetlerinden (sadece ocak ayında 40 civarı), tecavüzlerden, iş hayatı ve sosyal hayatta kadınların yaşadığı zorluklardan haberin var mı?

Dünya turuna çıkıp, buraya sağ salim gelip, bu topraklarda öldürülen kadınlar var.

Yaşın kaç senin? Bunları düşünmek için olgunlaşmamış bir beyin lazım.

Siyahiler de beyazlar kadar eser veremedi dünya tarihinde. Aptal olduklarından mı, yoksa eşit olmadıklarından mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Bizde 9 marti erkekler gunu yapalim gardaslarim
    Pasta kola alir yeriz kadinlara nispet olur
    ne pasta kolası hocam gideriz bi yerlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Ulan dana, işlenen kadın cinayetlerinden (sadece ocak ayında 40 civarı), tecavüzlerden, iş hayatı ve sosyal hayatta kadınların yaşadığı zorluklardan haberin var mı?

Dünya turuna çıkıp, buraya sağ salim gelip, bu topraklarda öldürülen kadınlar var.

Siyahiler de beyazlar kadar eser veremedi dünya tarihinde. Aptal olduklarından mı, yoksa eşit olmadıklarından mı?
    Siyahilerin de kadınların da genel olarak daha düşük zeka seviyesine sahip oldugu bilimsel olarak kanıtlanmıştır Yürü lan düldül

• quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Ulan dana, işlenen kadın cinayetlerinden (sadece ocak ayında 40 civarı), tecavüzlerden, iş hayatı ve sosyal hayatta kadınların yaşadığı zorluklardan haberin var mı?

Hala düşüyor mu bu taktikle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Hail The King kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zaman boyunca kadınlar da siyahiler gibi eğitim dışında bırakıldı. Hatta kimi yerlerde doğduğu gibi gömülen bebekler var. Bir belgeselde anlatıyordu, zeka seviyesi yarışa geç başlamakla alakalı bir durum. Bu konuya gerçekten hakim olmadığınızı ve ya yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda en azından açıp birkaç video veya yazı okuyabilirsiniz.

Ayrıca böyle düşüyor mu diyen dingil; burdan seni mi düşürcem?

Eski üyeyim fakat foruma mesaj dahi yazan birisi değilim. Fakat bu konu gördüğüm en saçma şeylerden birisi. Bir konuda fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmanız lazım.

• Su feministler Bi gün de gercekten kadınların dertleri için Bi sey yaptığını görsek keske.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

Ailesi akp li ya da MHP li olamazmı?bleki fakir bir yerde gariban bir ailede yaşıyor olamazmı?herkes Etiler'de dünyaya gelmiyor.Nasıl pislik bir düşünce tarzın var?midem bulandı
    Olamaz değil, öyle diyorum zaten. Şimdiye kadar bunları söyleyenler hep aynı kişiler olduğu için böyle diyorum, böyle de olacak.

Ayrıca ailesi geri kafalı olan herkes geri kafalıdır demiyorum, geri kafalıların hepsinin ailesi de geri kafalı diyorum, farklı şeyler. Üzerine alınıp sinirlenmene gerek yok, konuştuğum insan sen değilsin.

Ailesine kalsa lise bile okumayacak çok iyi eğitimli, kafası zehir gibi arkadaşlarım var, bu bir başarıdır. Ama hiç ailesi eğitimli olup da kendisi cahil olan insan tanımadım. Bir tanesinde ekstra çaba ve ileri görüşlülük gerekiyor, kendine sunulanı tek gerçek gibi kabul etmeyip sorgulamak gerekiyor, onu da herkes yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 9 Mart 2019; 19:44:8 >

• 250gr işte

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Pankartın birinde lilithin sürtükleriyiz yazıyor. Lilith bazı yahudi inançlarında yahudilerin annesi olan dişi şeytandır.
    Yahudiler ne alaka yahu. Nedir bu yahudi dusmanligi

Lilith benim bildigim adem gibi topraktan yaratilmis. Itaatsiz oldugu icin yeryuzune gonderilmis. Ademin kaburga kemiginden havva yaratilinca kiskancliktan seytanla anlasma yapip kendini bebekleri oldurmeye ve erkekleri saptirmaya adamis. Tam olarak ne oldugunu bilmesem de 3 asagi 5 yukari boyle bir sey. Yahudilerle ilgili bir kismi yok.

• IQ kaçtı hocam arkadaşın?
  • Erkekler günüde olsun. Mesela 31 Mart Dünya Erkekler Günü.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.