Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadınlar gününün bu kadar gündemde olmasının sebebi SECIM in olmasi. Ve bu da bi SECIM çalışmasıdır.
    Bakin seneye bu kadar gündemde bu kadar kutlamalı 8 mart olacak mi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Bir diğer konu kadınların fırsatları son yüzyıla kadar erkeklere göre kuvvetsizdi. Peki son yüzyılda (artık imkanların esitlendigini kabul edersek) herhangi bir disiplinde yeni ufuklar açan, baştan itibaren tutarlı bir sistem kuran, dahi diyebilecegimiz kadın var mı? Birçok konuyla ilgilenmeme rağmen henüz denk gelemedim. Kadınların doğasına aykırı çünkü. Kadının doğasında mücadele edip güç kazanmak erkeğin gücünü elde etmek demektir.

Yukarıdaki 4'ü kaç erkekte var Allah aşkına bilmesek inanacağız ülkenin kadını da erkeği de çöp.

Sigara içip 31 çekip lol oynayıp küfürleşe küfürleşe bağırıp futbol seyrediyor çoğu.

Tarih,sanat,bilim,edebiyat meraklısı erkek kadından fazla olsa da sınırlı.

Not: Meriç değilim erkeğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Yukarıdaki 4'ü kaç erkekte var Allah aşkına bilmesek inanacağız ülkenin kadını da erkeği de çöp.

Sigara içip 31 çekip lol oynayıp küfürleşe küfürleşe bağırıp futbol seyrediyor çoğu.

Tarih,sanat,bilim,edebiyat meraklısı erkek kadından fazla olsa da sınırlı.

Not: Meriç değilim erkeğim.

Alıntıları Göster
    Saydigin ozelliklerin hepsi bende var teo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadını kandınlıktan çıkarmak, aileden koparmak, bireyselleştirip yanlızlaştırmak, analığı unutturmak, lezbiyenliğe meylettirmek gibi toplumu temelden sarsmak amacı güden hareketlere kapılmamalı, kadına da gereken değer verilmelidir. Büyüklerin buyurduğu gibi, kadın, bilmeyene nefs, bilene nefestir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkekler günü istiyoruz.

• Şişşşt çaktırmayın. feminizmin kadını getirdiği nokta , içinde ki tek mantıklı pankart “tek taş değil huzur istiyorum” sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu senenin yürüyüşlerinden bu pankart.

Emzirdiği zaman çocuk tecavüz etmiş oluyormuş.

Buda 2016 yürüyüşünden bir pankart. Kadınlar gününden ne anladı kim bilir.

Buda 2016 kadınlar günü yürüyüşünden. Emekçi kadınlar deyince ne anladıklarını az çok çıkartmak mümkün.

Bakalım bu geceki yürüyüşte ne olcak.
    Erkekler böyle bir pankartla eylem yapaa linç ederler hatta polis biber gazı değil plastik mermi kullanır. Ama işte kadınlar olunca...

• Ne kadinlar gunuymus ya!

Bu adam sinirsiz banlandi .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D285547 -- 9 Mart 2019; 12:29:2 >
  • Emekci Kadinlar ( anneler dahil ) Gununu yozlastiran BAZI kadinlar da vardir ...
  • Komedi ya .d

• Kadınlar günü olmasına karşı değilim ama bu erkekleri gömme günü olmamalı. Yorumlara bakıyorsun kadınlar hep mağdur, erkekler ise canavar.
  • Diyoruz ya erkek düşmanlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Bu adam sinirsiz banlandi .d
    Hocam o hesap kayra olduğu için sınırsız banlandı

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Onda bu yorumu aticak kapasitenin olmasi sasirtti

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Ailesi akp li ya da MHP li olamazmı?bleki fakir bir yerde gariban bir ailede yaşıyor olamazmı?herkes Etiler'de dünyaya gelmiyor.Nasıl pislik bir düşünce tarzın var?midem bulandı

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    ahahah suan kuduruyo bak bunlar cok uyanik iste yargisiz infaza meraklilar bunlardan hic birsey olmaz.

Kadin yonetici az demem issiz oldugum anlamina mi geliyor istatistikler giydiginiz mini etek gibidir git ona bak ozaman 100 kadindan sadece 17 si yoneticiymis jahahababa bu arastirma sahibi de mi issiz veya trump da ayni seyleri dusunmekte kadinlarin is hayatina iliskin icin ozaman trump da mi issiz hshshsh adam 1 gayrimenkulunu satsa senin sahip olmus hatta olacagin tum varliklarin 2 katini olusturur o yuzden agla

• Yazarken annenizi varsa kız kardeşinizi vs de unutmayın gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

Bir diğer konu kadınların fırsatları son yüzyıla kadar erkeklere göre kuvvetsizdi. Peki son yüzyılda (artık imkanların esitlendigini kabul edersek) herhangi bir disiplinde yeni ufuklar açan, baştan itibaren tutarlı bir sistem kuran, dahi diyebilecegimiz kadın var mı? Birçok konuyla ilgilenmeme rağmen henüz denk gelemedim. Kadınların doğasına aykırı çünkü. Kadının doğasında mücadele edip güç kazanmak erkeğin gücünü elde etmek demektir.

Bu fotoğrafa katılıyorum ama şu gerçeği unutuyoruz. IQ çan eğrisi var bu eğrinin ortalama averaj kısmı kadınlarda en yüksekken erkeklerde eğrinin en düşük ve en yüksek kısmı kadınlara oranlara yüksek yani bu şu anlama geliyor kadınlar daha ortalama ve birbirine benzerlerken erkeklerde çan eğrisindeki düşükler toplumdaki psikopatları katilleri ve ruh hastalarını meydana getiriyor ve bu sebeple erkekleri görüyoruz haberlerde. Çan eğrisinin tepesindeki kısımdakiler ise nerdleri, ve mucitleri meydana getiriyor.Bu sebeple erkekler tech ve bilimde kadınlardan yukarı. Gerçi boşuna konuşuyorum çoğu kendini sözde modern zanneden bu mavi saçlılar yayvan ağızlılar algılayamıyacak yazdıklarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kadınlarla çalışmak tam bir işkence nefret ediyorum iş için ziyaretine gittiğim ve bana gelen hangi şirket yetkilisiyle konuştuysam onlarda şikayetçiler kadınlarla çalışmaktan nefret ettiklerini söylediler
    Aynen kardeşim, ufacık bir ofiste 3 kadınla birlikte çalışıyorum ve günden güne psikolojim bozuluyor, kendimi kötü hissediyorum ve ciddi ciddi işimi değiştirmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 9 Mart 2019; 13:54:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.