Şimdi Ara

Ne kadinlar gunuymus ya! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
4
Favori
27.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar günü diyenler et pazarında mal gibi satılan insalığı görmezmi. Neden kimse bu konuda ses çıkarmaz. Neden onları görmezler merak ederiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadinlar gunuymus ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk'ün töresinde geçmişten günümüze kadına saygı var. Erkek dışarıda herkese kafa tutar ama eve gelince karısını dinler, karşı çıkmaz. Ama günümüz kadınları ailesini korumak sürdürmek derdinde olmadığı için bu saygıyı hak etmiyor, saygı göremeyince de aslında kendi suçunu erkeğe atıyor olay bundan ibaret.

• Amacindan sapmis bi kac insanla koca nufusu bir tutmayin arkadasim.yapcagin tek sey bahceden gul koparip annene ve karina/sevgiline vermek. Ve bu hayatta sadece kadin degil butun canlilari esit gorup kendini buna gore adapte etmen. Insan olmak cok zor degil aslinda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Dünyayı kadınlar yönetse 1 sene bile dayanmaz bütün devlet sistemleri çöker ve yozlaşır.

• Garip tartışmalar geçmiş. Feminist yürüyüşü sanki baska bir amaçla yapılmış gibi, kendilerini aşağılayan bir gurup kadınları temsil edemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anam kutlamadım diye küsmüş , siz düşünün gerisini , ulan benim dünya umrumda değil alskdşlasd
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    birde herşeyi ben biliyorum havalarındalar kadına hem mailde hemde telefonda bir türlü laf dinletemedim ek5 ötv iadesi formuna fire eklenmez kaldırın fireyi toplamı o şekilde yapıp YMM'den öyle imza alın getirin diyorum bakın diyorum toplamı bu kadar olacak diyorum kadın olmuşmu diye gönderiyporoor toplam olarak sonucu benim dediğim gibi yapmış ama bakacak olursan toplanacak rakamlar yine aynı yani kadın sadece sonucu değiştiriyor toplanacaklar rakamlar yine aynı kafaya bak kafaya en sonunda patronuna söyledim bu şekilde yapmazsanız raporunuzu vermem dedim öyle yaptılar kadın birde üste çıkmaya çalışıyor ki yıllardır aldıkları rapor hep bizim istediğimiz şekilde bir rapor idi laf anlatamıyosun yani

• Şurada kadınlara laf edenler bile kadınlara verdiği destek yüzünden bu halde olduğunu fark etmiyor herhalde.
    Her zaman erkek alttan alır, her zaman erkek haksızdır, erkekler hiç mutsuz olamaz, hiç kalbi kırılamaz falan falan.
    Kimse kusura bakmasın arkadaş. Bu duruma gelmesinin asıl sebebi yine erkekler. Her şeye bu kadar müsamaha gösterilirse olacağı bu. Kadın kocasının yanında adamın annesine neredeyse hakaret edecek şekilde konuşuyor. Adam görünümlü şahıs hala ' aşkımımgfdg yaa aslında şöyle mi yapsak ' diye laf çevirmeye çalışıyor. Burada erkeklik yapmasın kimse gelip.
    Bu durumun TEK SEBEBİ ERKEKLER.
    Boşanma davalarında nafaka kararı veren de erkek hakim. Tazminat davalarında kadını haklı görenler de erkek hakim.
    Edit : EKLEME

Karısının kendisini aldattığını bilen erkek bile göz yumup çoluğum çocuğum var deyip
    kadının yaptığı şerefsizliği görmezden geliyor. Başkasıyla yatmasına göz yumuyor.
    Böyle yavşak erkekler var ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 10 Mart 2019; 10:27:41 >

• Bilim adamları erkektir, kaşifler falan erkektir diyen konu sahibine sözüm daha şunun şurasında Kadınlar dünyada son 20-30 yıldır özgür sayılırlar. Ondan öncesi köle gibi yaşamları vardı.
    Bir kadının kendi istese de istemese de 5-6 tane çocuğu oluyordu eskiden, eee o zamanlar kreş kurs bakıcı gibi şeyler olmadığı için kadın çocuklarına bakmak zorundaydı. Evde 5 çocuk varken bilimle kaşiflikle mucitlikle nasıl ilgilensin. Evlenmesin madem diyorsanız 1. Dünya savaşı, 2. Dünya savaşı ve sonraki yıllarda nüfus azalıyor diye herkes bir an önce evlenmek zorundaydı. Evlenmesen tecavüz ediliyordu yine bebeğin oluyordu.
    Yaw herşeyi geçtim bundan 10 sene öncesine kadar Türkiye de evlenince kadının çalışması bile istenmiyordu, geçinme sıkıntısından mecburen erkekler eşlerinin çalışmasına izin verdiler. Siz de diyorsunuz kadın ne yapıyor ki.

Sanki kadının bir şey yapabilmesi için özgür ortamı sağlıyorsunuz da. Eleştiri yapıyorsunuz ayıp valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

Ya hu ben bu işi anlamadım. Sabahleyin radyoda bir aptal, kadın muhtarlara destek olalım dedi!

Ulan akılsız herif, oy almak için kadın olması yeterli mi!
    evet yeterli. erkek muhtar adayları %99 barzo olduğu için direkt kadın adaya basarım oyu.

• Eşim şuan hamile. Özellikle hamilelik dönemleri yıpratıcı geçiyor. Anaların hakkı ödenmez diye boşuna dememişler. Kadınlar baş tacımızdır, ama şeytana pabucunu ters giydiren tipler var ki aman aman evlerden ırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

• "İstisnalar kaideyi bozmaz" baştan yazalım sonra kalp kırılmasın.

"Dünyayı kadınlar yönetse savaş olmaz" , "tüm yöneticiler kadın olsa doğa yeşil- hayvanlar sağ kalır"," tecavüz olmaz vs" diye yıllardır kafa miken feminist ve "acaba ekmek çıkar mı" umuduyla onların kıç deliğine dil atan sözüm ona meriçler sadece 8 mart'ı görseler yeterli.

Ulan ortalık toz duman oldu bir günde

"dini öğeler yapılan saygısızlık"," 8 mart'ı amacından saptırıp erkek düşmanlığına dönüştürmeleri, "iğrenç ve tamamı cnsellik üzerine olan absürd pankartlar" ,"daha fazla kadın lehine adalet düzenlemeleri ve ayrıcalık" gününe döndü.

sadece 1 günde anasını bellediler .

Bakın güçsüze, gerektiğinden fazla güç aidiyeti verirseniz, sapıtır yatak sarar.

Her türlü mağduriyette kadın lehine cinsiyetçi yasal düzenlemeler yapılıyor, bunlarda şımardıkça şımarıyor.

Bu kadar şımarıklığın sebebi , vajina peşinde koşan meriçlerin bunları pohpohlaması, son oalylardan sonra bunlarda "İllallah "etmiş olacakki 2-3 gündür pek ortalarda gözükmüyorlar

hatunlarda salak değil, vajinasını silah olarak kullanıyor ve bunlara istedikleri herşeyi yaptırıyor.

Nitekim pankartlarda da niyetlerini açıkca belli ediyorlar.

Kimse mavra salmasın ortalığa, gücü elde ettiğinde kadından daha tehlikeli bir varlık evrende yoktur.

Kadın düşmanlığı değil, kadın ruh halini çözen her insan evladı aşağı yukarı böyle düşünür.

Feminizm denen akım tamda bu yüzden var.

ekleme:Yukarıdaki meriçe ithafen , geçmişte ağır haksızlığa uğradılar diye ,her türlü yasal hakkı onlara verelim o zaman? nasıl olur.
    eşitlik başka şey adalet başka şeydir. "Pozitif ayrımcılık" denen birşey olmaz. Zamanında bu kafalar yüzünde seyirci yasağı alan stadyumlara kadın dınlar doluşmuş futbolculara bol bol "bacak geçirme hareketi", " parmak"," küfür" vs maçların içine etmişlerdi.

klavyem bozuk, harf hataları için affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 10 Mart 2019; 13:36:50 >

• Kendin yazmışsın her yerde erkek var diye işte bu yüzden dünya kadınlar günü diye bir şey var.

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Çok doğru açıklamışsınız konuyu. Bence bu tartışma alanında insanlar tamamen kişisel sorunlarını ortaya dökmüş.Kimse olayı tarafsız ele almıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.