Şimdi Ara

NE KASMAM GEREK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIZLERE SORUM OLACAK BEN GLAVE CI YIM LWL 12 DAHA HIC SP HARCAMADIM SIZCE LİGHT MI COLD MU YOKSA FIRE MI KASMAM GEREK SORUORUM

• galiba glaive için fire iyi damage fazla verirsin ama ben cold oldum her zaman için düşmanı saldırdan mahrum etmem lazımama pişmanım
  • fire veya light ve str kasman daha iyi olacaktır
  • ben spear lwl 17 im ve ice kastım bence ice en iyisi az vursa bile düşmanı yawaşlatıyo yani 4 fire vuruşunda öleceğine 5 ice vuruşunda ölüyo ama sizden daha az can gidiyor
  • bence pek ole deil bende glave fire ım ama bence damage olarak baya fark var ıce ile arasında birde glave ler str mi int mi vermeli sizce demin arkadaş str ver demiş ben bu sitede full int verin die okumustum hangisi doğru
  • sürekli kendi levelinden 1 yada 2 yüksek levelli canavarları kes bu linki veriyorum yardımcı olabilir
    http://www.silkroadonline.net/gameinfo/mo_china.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyper_ağa

SIZLERE SORUM OLACAK BEN GLAVE CI YIM LWL 12 DAHA HIC SP HARCAMADIM SIZCE LİGHT MI COLD MU YOKSA FIRE MI KASMAM GEREK SORUORUM

öncelikle kesinlikle full str basıcaksın. light ya da fire arasında karar vericeksin ama bilen bir arkadaş bizzat kendi oynamış light basın diyor.
  • full int ve lightning giderseniz lvl 30da oyuınun en güçlü büyülerinden birisine sahip olursunuz. adını hatırlamıyorum şimdi wolf's bilmemne diye birşey. 10 metre aralıkla duran 3 kişiye birden etki ediyor ve çok sağlam hasar veriyor. levelime uygun (23) protectorlar varken üstümde elemanın biri geldi o saldırıdan yaptı ve ben dahil 3 kişiyi birden yere serdi.
  • Eğer Glave ciysen ben kesinlikle fire yi öneririm okçu olmadığın sürece zaten cold işe yaramaz lighting vuruşuda fire den düşüktür(glave için tabi öbürlerini bilmiyorum bende glaveci olduğum için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0aragon0 -- 14 Şubat 2006 17:57:13 >
  • ALLAH CAROSIN KENDIMI ÖLDUR CEM SU OYUNU INDIREMIOM NORMAL SITEDEN DE INDIREMIOM YAA 2 SAAT OLDU HALLAAAAA %6 NABACAM BILMIOOOOOMMMMMMM
  • yeni yopic açmiim burdan soriim sorumu sizce görevleri yaparak kasılmakmı daha ii yoksa görrevleri yapmadan direk lvl mi kasayım şuan 14 oldum görevleri yaparak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned

yeni yopic açmiim burdan soriim sorumu sizce görevleri yaparak kasılmakmı daha ii yoksa görrevleri yapmadan direk lvl mi kasayım şuan 14 oldum görevleri yaparak ...

Tabiki Görevleri yaparak kasıcan yoksa zorlanırsın.. Görevi yaparken kasıyorsun zaten , bittiğinde bide ödül olarak ex. para falan veriyo tam şekil yani Görevle Her zaman..
  • full int spear kullanacan.. daatırsın.. ya light yada fire kullan.. tek vuruşta indirirsin..bu arada guest yapmadan kasılmaz oyunda..
  • bazen sıkıyo ama ya tek başına hiç türkede rastlamadım babelde. isteyen varsas bu akşam girelim babel de oynayanlarla beraber ? kasılalım
  • girse oyuna ok de ...
  • Herkes bişeyler yazmış ama yanlış bilgi içeriyor bana göre.
    Ben oyuna başlamadan önce 3 gün uğraştım. Birçok form sitesinden araştırma yaptım. Kimileri yanlış bilgi veriyorki arada fark olsun diye. Her yazılanan inanma. Ben sana doğrularını söyleyeyim.
    Glavier ise str basacaksın, ama spear kullanacaksan 2 int 1 str git lvl 20e kadr. sonra sırf int basacaksın. İkiside aynı gibi ama çok farklı karakterler.
    Glavier da fiziksel güç önemli, yani büyülerden önce silahını kuvvetlendirmeye çalışacaksın. Spearda tam tersi. En güçlü vuran spear kullanan (büyü gücüyle vuruyor) ama bu demek değildirki en güçlü karakter o! Tecrübe bu işte çok önemli.
    Glavier kullanacaksan (ki bende kullanıyorum) silahtan sonra fire sonra cold önemli. Coldun önemi okçulardan geliyor. Çünkü onlara göre çok kuvvetli vuruyosun ama onlar kaçarak farkı kapatıyolar ve seni donduruyolar. O yüzden yanına yaklaşamıyosun. O sırada sana vuruyolar. Colda önem vermezsen ööle donar kalırsın, adamda seni keser. Ayrıca başedemediğin bi yaratık olursa dondurursun ve ordan kaçabilirsin.
    Giant keserken baya işe yarıyor. Coldla dondurup fire ile dalarsın.
    Lightining den koşma skillini al. Çünkü armor giydiğin için hızın baya yavaş. Diğerleri pek lazım değil.
    Force skillindende (lvl 22den sonra falan) rezz ve heal skillerini açarsın. Bu ara rezz "shift" tuşuna basarak oluyo,bunu unutmayın.
    İyi bi oyuncu olmak istiyosan araştırmalısın. Şimdiden kolay gelsin ve iyi eğlenceler.

• beyler bana bı yardımcı olursanız adam olucam daha yenı kurdum oyunu çalıştırıcam daha ınterner cafem var burda oynucam en ıyı karakter ne necı olım ınt mı verım mp mı str mı ??? skıll lerden en ıyısı hangısı flamemı glacermı lıgthıngmı ???? yardımlarınızı beklıorummmm
  • canın 1500 olana kadar sırf str bas ondan sonra full inte çalış armor giy cold ve lighting kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.