Edana serverinde oynayan arkadaşlar gelin biraz sohbet edelim. son 2 haftadır 10 dk da alıyoruz savaşları bugün öğlen ki savaşta da 5 dk da aldık savaşı. valla ne oldu bu orclara hic anlamıyorum luferi basıyoruz savunmada yapmıyolar. yani bişi değil savaşın zevki çıkmıyo yorumlarınızı bekliyorum...
ya sen bosver biz Orc lar size hediye verioz
ben de şikayetçiyim ondan ama ne yazık ki Orc um SunTheWitch nick ama bilmiorum ne 0lacak ? savasa gidemiorum zaten belki sen F.t den bahsediorsundur ? gecen ft yi biz aldık ama 46-59 bizim ardream güçlü Humanların ronark
edanada orglar gerçekten çok güçsüz oldu özellikle ımsoryy nin dağılmasından sonra ordaki bi kısım org human oldu zaten humanlara sultan clanı tek başına gtürüo işi buna ottoman e legens te ekledi iş iyice arap saçına döndü bende ımsoryy den çıktıktan sonra human oldum güneş clanına girdim fakat güzeş clanıda dağılmak üzere bende çıktım şimdi legens clanına girmeyi düşünüom ama onların clan lider themya bir zamanlar ımsoryy de idi ve bana gıcık oluordu şimdi aramız açık ama bakalım kedimi affetirebilecekmiiym şu anda arkinin clanındayım
konuya dönersek humanlar daha güçlü çünkü onlarda organizasyonvar ogrlar grüp şeklinde gelmiolar ve pek fazla savaşa katılmılar bu yüzden kaybeted taraf orglar oluor
kısacası forever human
org ne abi piyano fln gibi bişi ork hatta ork die gecio mu bilmiorum karus /el mordan die deil mi
Sağlam Orclar Teker Teker Human olduğundan ORclar Güçsüz Kaldı