arkadaşlar cuma günü sordum haftaya 3 4 adet gelcek dediler mersin forumdaki time sordum ayın başında gelcek dediler ne olcak bu iphone 4 ün belirsizliği
Mersin / Forum Teknosa /Vodafone standından bir kaç gün önce iki arkadaşa iphone 4 aldık...bir sor istersen... ( Kontratlı )
kontratlı alcam zaten ben teknosa kontratlı veriyormu turkcell kamu hattı bendeki
6çıkıncada 5 alanlar pişman olacak(: teknolojiye kafa tutamazsınız. 5çıkınca 4 ü satar 5 alırsın :) 5çıkınca satar 6 alırsın bu kadar basit. hep bir üst sürümü beklerseniz hiçbirşey alamazsınız:)
6çıkıncada 5 alanlar pişman olacak(: teknolojiye kafa tutamazsınız. 5çıkınca 4 ü satar 5 alırsın :) 5çıkınca satar 6 alırsın bu kadar basit. hep bir üst sürümü beklerseniz hiçbirşey alamazsınız:)
Yalnız şöyle bişey var, en son çıkan model, elinde bulunan bi önceki modeli satıp zarar etmeye değerse alınlamı. Umarım anlatabildim. Bende 3gs var. Satıp iphone 4 almak için zarar etmeye değmeyeceğini düşündüm ve vazgeçtim iphone 4 almaktan. Ama iphone 5 i büyük ihtimalle kaçırmıyıcam ne olursa olsun.
Benim arkadaşta aynı senin gibi gidip geliyor bi yer ha geldi gelecek diyor öbürü yok haftaya aynı bu şekil bakalım sonuç nereye varıcak...
Yalnız şöyle bişey var, en son çıkan model, elinde bulunan bi önceki modeli satıp zarar etmeye değerse alınlamı. Umarım anlatabildim. Bende 3gs var. Satıp iphone 4 almak için zarar etmeye değmeyeceğini düşündüm ve vazgeçtim iphone 4 almaktan. Ama iphone 5 i büyük ihtimalle kaçırmıyıcam ne olursa olsun.
Eger 3g den 3gs e geciliyorsa ki gecilirr 3gs den iphone4 e hayli hayli gecilir :)
sen 5'ı de alma. 6 çıkıcak. 6 çıkınca pışman olursun
6 cikar bizim ulkeye 5 gelir oyuzden 4 al iyidir
haziranda lanse edilir eylül gibi ilk stoklar anca gelir ülkemize oda tabi 1 gün geçmeden biter. yine kış mevsimine kadar beklenir. iphone 6 haziranda çıkacak diye almaktan vazgeçilir. (tahmini sirkülasyon)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme