Bilgisayarımda olan artıkları temizlemek için internetten indirdiğim bir program ile tarama yaptım.
Daha sonrasında adsl bağlantımın direverini ve çalışmayan Norton İnternet Security 2004 ü sildikten sonra tekrar yüklemek istediğim halde yüklenmiyor. Bilgisayarım virüslere karşı savunmasız kaldı.
Ne yapmam lazım?
sen tam olarak ne yapmak istediğini yazmamıssın ama ben sana önerilerimi veriim
1-en kolay olanı windwos cd si ile Xp yi onar 2-sana taysiye edebilecegim bir program NOD32 antivirüs su ara cok populer 3-Modem Driverleri kurman gerek 4-kuramıyosan bi dergi Cd sinden demo bi wir proframı bul tarat 5-Hiç biri olmadı bas Formatı
Kolay gelsin
Vallahi formatı önermek hiç tarzım değildir ama mecburen bulayı yeni bir windows kurtarır.
tarama yaptığın programın adını yazarmısın
Neden formatı önerdiniz. Durum çok mu vahim.
Benim yapmak istediğim Nortonu yeniden kurmak.
Tarama yaptığım programın adını unuttum. Çünkü problem olunca hemen sildim.
o işletim sistemi sana hep sorun çıkartır alah bilir kaç dll gitti ayrıca bu nortonu nerden buldun yaw kaspersky varken. Kendisi spy olan programlarla asla spy taraması yapma!!!!!
Norton'u kurarken "Modified" olarak kurmanı öneririm. Eğer olmuyorsa? Program Ekle/Kaldır dan bir bak Norton ile ilgili bütün öğeleri kaldır ve yeniden kur.! Kolay gelsin...
dostum bizim dükkanda bu dediğinden olan bir bilgisayar var ve formattan başka yolu yok çok denedim ama illede format istiyor mecbursun
abi tamir edilen bi şey genelde sorun verir boşuna uğraşma.Bak bi forumlara windowsu onarıpta kim sorunsuz kalmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme