Şimdi Ara

NE OLDU ŞU ASUS LAPTOP :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus'un çıkaracağı 199$'lık laptoptan haber var mı ? Ne zaman çıkıyor ? Fiyat konusu ne oldu ? Avrupada çıktı mı ?

Asus, Computex'de duyurduğu 200 Dolar'lık dizüstü bilgisayarları önümüzdeki ay satışa çıkaracak. Bilgisayarın konfigürasyonu ve nerelerde satılacağını yazıyoruz.

Asus, daha önce birçok firma tarafından denenen ama bir türlü nihayete erdirilemeyen ucuz dizüstü bilgisayar planlarında önemli aşamaya geldiğini duyurdu. Firma, "Eee PC" olarak adlandırdığı bu bilgisayarları Ekim'de satışa sunmaya başlayacak. Amerika, Avrupa, Çin ve Tayvan'da satılacak olan ürünlerden ilk önce 20 bin adet üretilmesi bekleniyor. 2008 yılı içerisinde firmanın beklentileri ise 3-5 milyon dizüstü bilgisayar satmak.

Bu haber Ağustos'un haberi

• amcaoğlluuu nassın ? nerdesin şu an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 13 Eylül 2007; 15:14:44 >
  • Ankaradayım amcaoğlu sen nerelerdesin ? Birazdan Çağlarla buluşacağım O Amcaoğluyuda görelim Ura ne edin bensiz
  • Konu amcaoğullarının buluşmasına dönüşmüş

Dur bende amcaoğlunu çağırayım bi mesajda o yazsın
  • loituma - leva's polka dinliyorum

Slmlarımı ilet dier amcaoğluna
  • Emrin olur amcaoğlu ! O da kitapları unutmuş boluda yok ki bir A3 gitsinde alsın

Amcaoğlu bağımlılık yapar demiştim birde Hellurbourton ı araştırdın mı ?
  • yaptı bağımlılık sabahtan beri aynı şeyi dinliiyip duruyom.

İyiki aklıma getirdin amcaoğllu helliburton meselesini

• o fiyata gelmez heralde türkiyeye
  • fısssss
  • beyler ben o leptopa baktim

ekrani ufak cozunurluk dusukl

gercekten almaya deymez

masaustune devam//
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdisarikaya

beyler ben o leptopa baktim

ekrani ufak cozunurluk dusukl

gercekten almaya deymez

masaustune devam//

Kardeş zaten oyun oynamayı vb. yapmayı düşünenler şimdiden vazgeçsin maksat sürekli yolculuk yapıyorum int. e girebilelim vs. Ayrıca en iyisi y.dışından getirmek galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.