Şimdi Ara

NE OLDUĞU BELİRSİZ MAİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana bu sabah internetten bir mail geldi ve ingilizcem hiç olmadığı için okuyamadım.
    Biliyorum burası teknik servis bölümü amaşuan yardım alabileceğim kimse yok.
    Eğer aranızda ingilizcesi iyi olan bir bana yardımcı olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

........................................................................................................

Dear Online Account Holder,

As of a Days ago, our online banking security team observed Invalid logons
    on your account, because the number of attempts to sigon in exceeded
    the number allowed, you are required to Re-Confirm your online access.
    Please note that entering invalid answers to your login details will lead to
    Online banking Account block down For security reasons.

We have issued this warning.We ask you to take 5-10 mins to Re-Confirm your online access.
    An extra verification process has been placed to ensure your identity and your account data,
    also enable our numerous customers to upgrade to 2007 Chase Bank SSL Servers.
    Please login to your online access to continue to the verification process.

Failure to verify your account details may lead to account disconnection

Thank you.
    Customer Service
    Chase Bank Online Customer Service
    ©1999-2007 Chase Bank Bank, N.A. All rights reserved. Member FDIC

• http://www.hemencevir.com/

İşini görecektir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

http://www.hemencevir.com/

İşini görecektir!

bide hemençevirse çok güzel şeyler olcvak da 2 saatte zor çeviriyo şerefsiz program
  • olsun o kadar..! online olması yeterli birçok kişi için..!
  • ßenimde Yahoo Adresine Haftada Depo'ya 10 Tane Felan Gelen Kutusuna'da 2 Tane Felan Ne Olduğu Belirsiz Mail'ler Geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

ßenimde Yahoo Adresine Haftada Depo'ya 10 Tane Felan Gelen Kutusuna'da 2 Tane Felan Ne Olduğu Belirsiz Mail'ler Geliyor

Arkdaşım onların ne oldupuna bile bakmadan silsen senin için daha iyi.Dikkatli olman dileği ile.
  • Yahoo'nun spam filtresi son aylarda iyice cozuttu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banka hesap detaylarini calmak icin tuzak olarak atilmis bir mail. Tiklayin dedigi adreslere dokunmadan hemen maili siliniz. Bilindigi uzere hicbir banka banka hesap detaylarinizi guncelleyin seklinde mailler gondermiyor, bunlar "pishing" denen online banka kulanicilarinin heasp bilgilrini elde etmek icin gonderilen tuzak mailler.
  • evet bir tuzak mailde o bankanın seninle alakasını çözemedim şifren bloke olmuş şu linkten yeni şifre alın vs vs. diyor bu mailde
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozdogan

Merhaba arkadaşlar
    Bana bu sabah internetten bir mail geldi ve ingilizcem hiç olmadığı için okuyamadım.
    Biliyorum burası teknik servis bölümü amaşuan yardım alabileceğim kimse yok.
    Eğer aranızda ingilizcesi iyi olan bir bana yardımcı olursa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

........................................................................................................

Dear Online Account Holder,

As of a Days ago, our online banking security team observed Invalid logons
    on your account, because the number of attempts to sigon in exceeded
    the number allowed, you are required to Re-Confirm your online access.
    Please note that entering invalid answers to your login details will lead to
    Online banking Account block down For security reasons.

We have issued this warning.We ask you to take 5-10 mins to Re-Confirm your online access.
    An extra verification process has been placed to ensure your identity and your account data,
    also enable our numerous customers to upgrade to 2007 Chase Bank SSL Servers.
    Please login to your online access to continue to the verification process.

Failure to verify your account details may lead to account disconnection

Thank you.
    Customer Service
    Chase Bank Online Customer Service
    ©1999-2007 Chase Bank Bank, N.A. All rights reserved. Member FDIC

Birkaç gün önce güvenlik ekiplerinin hesabınız adına dopru olmayan bir girişin gerçekleştirildiğini çünkü girilen numaranın fazla olduğunu ve online girişiminizi yeniden yapmanız gerektiğini ancak hatalı girişinizin online hesabınızı bloclakayacağını dikkate almanızı söylüyor.

birde şu konuyu vurguluyorlar 5 10 saniye içinde girişi yeniden onaylamanızı dahası fazladan birkaç bilgide sizin kimliğinizi garantilemek için sorgulanabilir diyorlar

yanlış hesab bilgileri hesabınızın disconnect olmasına neden olabilirmiş

öyle diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

ßenimde Yahoo Adresine Haftada Depo'ya 10 Tane Felan Gelen Kutusuna'da 2 Tane Felan Ne Olduğu Belirsiz Mail'ler Geliyor

Arkdaşım onların ne oldupuna bile bakmadan silsen senin için daha iyi.Dikkatli olman dileği ile.

Biliyorum

Hack'lemek İstiyor Ne

• Arkadaşlar hepinize çok teşekürederim.

Bana böyle bir mesaj ilk defa geldiği için biraz garipsemiştim.
    İngilizcemde lise yıllarından kallma olduğu için pek anlayamadım.

Tekrar sağolun.
  • Geçmiş olsun..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.