Şimdi Ara

NE OLUR BİRİ YARDIM ETSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Sendende Allah razı olsun bu makine lpg şart onu diyim önce 25 30 kuruş arası gezinirsin ama arabaya binersin 2000motor yer uçağı

gerçektende dediğin gibi güzel bir araç 1.6 ları var birde onları tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Renault flash veya broadway

öncelikle teşekkür ederim ama duyduklarıma göre flashlar sorun çıkartıyormuş sürekli . Broadwayi herkes tavsiye ediyor ama konforu nasıldır acaba çok göze hitap eden bir arabada değil gibi
  • whindysky W kullanıcısına yanıt
    1.6 yı bilmem ama tutulanı 94 model 2.0 dır. Temizini bulursan kaçırma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

1.6 yı bilmem ama tutulanı 94 model 2.0 dır. Temizini bulursan kaçırma derim

çok teşekkür ederim alınabilecek fiyat performans ürünü resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: whindysky

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Renault flash veya broadway

öncelikle teşekkür ederim ama duyduklarıma göre flashlar sorun çıkartıyormuş sürekli . Broadwayi herkes tavsiye ediyor ama konforu nasıldır acaba çok göze hitap eden bir arabada değil gibi

Tipini boşver sen. Çok az yakıyor. Tam öğrenci arabası. Çok çirkinse biraz aracın üstünde oynarsın olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault 9 senin ilacın, yukarda sevmedim demişsin ancak yakıtı resmen kokluyor.2 gün önce ölçtüm şehiriçi 20 kuruş yaktı daha ne olsun.(LPG 2.07)
    Araç Renault 9 1.4 Spring.
  • herkes tavsiye ediyor reno bakıcam bu gidişle ford taunusu tavsiye edermisiniz hem fiyatlarıda uygun yakıtta 25 kuruşa kadar kabulum (ş. ici ) LPG burada 2Tl
  • up
  • Bulunduğun il nedir ve manuel ya da otomatik vites hangisi tercihin?Ona göre fikir verelim.7000 tl'ye illaki güzel arabalar var,iş burda muayeneden nispeten yeni geçmiş temiz bir araç bulabilmek.Bulunur da.
  • renodan şaşma sorun çıkarmaz 7,000 tl ye Mercedes rahatlığı da arama
  • whindysky W kullanıcısına yanıt
    Kia Kapital arabalar 2 motor seçeneği ile geldi. 1.8 ve 1.5. Motor cc'si küçük olan sanırım az yakacaktır. Vergi avantajı da var.
  • arabanın masrafı çok olur. Motosiklet al 250 cc chopper mesela. Hem yakıtı düşünmezsin hem şeklin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Bulunduğun il nedir ve manuel ya da otomatik vites hangisi tercihin?Ona göre fikir verelim.7000 tl'ye illaki güzel arabalar var,iş burda muayeneden nispeten yeni geçmiş temiz bir araç bulabilmek.Bulunur da.

Sakaryadayım manuel hidrolik direksiyonlu otomatik camlı az yakan bir araba arıyorum.Yaklaşık 1.5 aydır araştırıyorum bulamadım tanıdığım herkes şahin al diyor ama şahin az yakmıyor ayrıca konfor yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

arabanın masrafı çok olur. Motosiklet al 250 cc chopper mesela. Hem yakıtı düşünmezsin hem şeklin olur.

motosiklet için bir daha ehliyet çıkarmak lazım oda masraf birde kışı var bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

renodan şaşma sorun çıkarmaz 7,000 tl ye Mercedes rahatlığı da arama

reno 19 lar şekil olarakta güzel fiyatları hakkında bilgim yok ama reno21ler bayağı ucuz 7-8 e var. Bu ikisinden tavsiye edebileceğiniz varmı 21lerin parçası yok diyorlar.
  • Hocam eğer miktarı 2000-2500 TL daha artırma şansın varsa artırıp Europa bak derim. Hidrolik direksiyon ve otomatik cam var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Hocam eğer miktarı 2000-2500 TL daha artırma şansın varsa artırıp Europa bak derim. Hidrolik direksiyon ve otomatik cam var.

tavsiyen için teşekkür ederim sanarım ticarete atılıp parayı katlıcam bi kaç yıl sonra bi bakmışsın Mercedes Kompresör almışım (Hayal İşte)
  • Sakarya gibi agir ve uzun kis yasamayan bir sehirde senin gibi bir ogrenci icin Scooter tavsiye edebilirim. Bazi arkadaslarim maddi durumlari iyi bile olsa scooterla bogaz koprulerini kullanarak ise gidip geliyorlar. Ogrencilik yillarin yasayabilecegin en guzel zaman dilimi, kendini ilave bir maddi kulfetin altina sokman dogru degil. Mezun olduktan sonra gonlundeki otomobillere binme firsati bulabilirsin ama zamani geri getiremezsin.

Scooter surmek cok zor degil, ehliyet almak da. Ayrica eski bir arabayi almak kolay olsa da yurutmek hem zaman hem de maliyet acisindan zor olabilir. Su an ogrencilik yillarima geri donme sansim olsa bisiklet ve scooter kombinasyonunu dusunurdum. Duz yerlerde bisiklet, yokuslu guzergahlarda scooter isimi fazlasiyla gorurdu. Gunumuzde trendler ozellikle buyuk sehirlerde arabalarin aleyhine isliyor.

Araba almakta israrciysan Uno ve Tipo gibi arabalari dusunebilirsin. Hatchback karoser senin yasina daha uygun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.