öncelikle herkese iyi akşamlar... ben hp pavilion 6560et model bir laptop aldım.ama vista yüklü malum bu sistemi xp ye çevirmek istiyorum forumu okudum orda recovery dvd si yapıp swsetup klasörünüde dvd ye kopyaladım.herkes böyle olması gerektiğini yazmış.şimdi sorum şu o kadar kafam karıştıki sayfalarda xp yükledikten sonra sürücülerin hepsini bu dvdlerdenmi kullanarak tanıtıcam.yoksa nette nerden bulucam.bu biliglerin yazdığı bir sayfa varmı vasa ben 150 sayfa içinden bulamadım gerçekten çaresiz kaldım.işlemi yapıcam ama korkuyorum driver sıkıntısı çekmekten. gerçekten acil yardımınız gerekli ne olur bir an önce yol gösterin saygılar...
ben hic xp yle ugrasma derim.temiz bi recovery yap olsun.
driverlariwww.hp.com da download drivers da bulabilirisn
bak bende 2 gündür uğraşıyorum bu linkler benim hp modeline ait..yani anlatmak istediğim beni yordular..öle kenarda duruyordu..onun için buraya yapıtırdım..belki senin modelin driverleri yemezse bunları dene..modeller farklı ama..
neden vista içinde driver koydun dersen bende senin gibi xp kurdum ve xp driverlerinin yemediğini vista driverleri yedi..
linkleri tıkladığında mavi şeritin üzerine yazılı step 3 :optain software..bölümünde yer alan ve koyu lila renk tonu kullanılmış küçük harflerle sp diye başlayıp rakamla devam eden yazılar driverlari..