Şimdi Ara

NE OLURSA OLSUN YÖNETİMİ VE BİLİÇ'İ SAVUNANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Şu takım Partizan'ı, Sivas'ı yendigi zaman birşeyler yazsan da samimiyetine inansak. Şu an için tipik bir ****ollusun.

öncelikle o haftalarda da yazdım beşiktaş şampiyon olamaz diye ayrıca yazmamış olsam bile 8 hafta değerlendirmesi yapıyorum ve memnun değilim Biliç bu sene gelmedi o yüzden kredisi falan da yok yani bu sene son şansı.Sen 8 haftada alınan 14 puandan memnun musun?

Sene sonu 3. olursak Biliç'le devam diyecek misin?

Partizan ve sivası yenince neden ortalarda yokmuşum işte senin beşiktaşı getirdiğin nokta bu sivası ve partizanı yenmek büyük başarı mı oldu da böbürlenerek söylüyorsun.Beşiktaş derbi kazanamıyor artık her maç hüsran en son derbi galibiyetini ne zaman aldık unuttum olcayın son dakikası belkide (2 yıl önce).

Son olarak; başlıkta da belirttiğim gibi biliçi destekleyebilirsiniz ama her koşulda bir insan savunulmaz bir de biliç gibi kulüp bazında hiç bir başarısı olmayan birisi gayet eleştirilmelidir.

Konuyu saptırmaya çalışma. Burada herkes kimin ne oolduğunu biliyor. Ne bir transfer yorumlarsin ne de bir çözüm önerisi sunarsin. Beşiktaş yendiğinde bir köşeye saklanıp yenildiği zaman dır dır etmekten başka birşey yaptığın yok. O yüzden saygı gormuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®
    Ya Fb olur ya biz, Gs'li arkadaşlar boşa rüya falan görmesinler. Haa her hafta el-kol ile gol attırırlarsa bilemicem bak.

Elle kolla gol atan daha gecen haftalarda Demba Ba degil miydi, insanda utanma olur biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burlex

quote:

Ya Fb olur ya biz, Gs'li arkadaşlar boşa rüya falan görmesinler. Haa her hafta el-kol ile gol attırırlarsa bilemicem bak.

Elle kolla gol atan daha gecen haftalarda Demba Ba degil miydi, insanda utanma olur biraz.

Ben siz el-kol ile gol atıyorsunuz yazmadım ki attırırlarsa yazdım, yani nizami olmayan goller atarsanız olabilirsiniz yazdım dostum. Ne benim ne senin utanacağın bir durum yok ortada.
  • Süreklilik lazım . Aynı topu her hafta oynayamayız ama formsuzluktan sonra yine galibiyet serileri gelmesi lazım . Galatasaray'ın devre arası çok önemli transfer yapmayacağını varsayarsak selçukla burakla şampiyon olabileceğini düşünmüyorum , şu an en büyük rakibimiz Fenerbahçe , hayırlısı olsun .

• Sen de ne olursa olsun yönetime ve Bilic'e sallıyorsun. Biz bir şey diyor muyuz?

Ne yapalım Bilic'i mi gönderelim 8. haftadan?Manu kaç haftadır puan kaybediyor, Van Gaal'ı mı göndersinler? Alex Ferguson'dan sonra kazandığı derbi maç sayısı iki yada üçtür Manu'nun. Onlar da Arsenal maçlarıdır. Onlar ne yapsın buna da bir çözüm bul. Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır.

Takımımız potansiyeli yüksek bir takım. Tecrübeye ve kaliteye ihtiyacı var. Ayrıca stadyum en büyük problem. Böyle devam eden her teknik adamı gönderelim mi? Bir tane sağ bek almadılar diye 10 yıldır arap saçına dönen stadyum olayını çözen yönetim mi gitsin?

Bekara karı boşamak kolaydır. Beni suçlayabilirsin her defasında savunuyorsun diye ancak sen de pek samimi değilsin.

Maçın kritiğine gelirsek, Bilic derbiye takımı ruhsal, taktiksel yönden hazırlayamamış, İsmail Kartal takımını iyi hazırlamış. Beşiktaş sürekli sergilediği iyi oyunu sahaya yansıtamayınca kötü Fenerbahçe tarafından yenilgiye uğratıldı. Ancak şunu biliyorum ki bu takım ligin en iyi TAKIMI.

• biliç'e laf söylemeyin keşke biz de olsaydı.
  • aslında bu sezon sonu veya önümüzde ki sezon sonu beşiktaşın durumuna göre biliçin kalıp gideceği belli olur.
  • RB PLS
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

quote:

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

Biliç ne yapsın? Malzeme, ortam dış etkenler vs. belli...

NE OLURSA OLSUN YÖNETİMİ VE BİLİÇ'İ SAVUNANLAR

İyide kardeş eskişehir macında aynı dış ortamlar yokmuydu? baskanınız gecen hafta tore olayı için bundan futbolcu mu atılır dıyordu şimdi emreye sallıyor. Hangi lafını kıstas alalım. He bence emre atılmalıydı. Ama yonetıcıler tutarlı olmalı. Yoksa olan taraftara oluyor. Mıllet bırbırıne gırıyor

Eskişehir maçında lehimize yapılan hatayı söyledi.

Balıkesir maçında Ersan'a çıkmayan kırmızıyı söyledi.

Daha ne yapsın bu adam?

Ayrıca Gokhan'ın atılmaması gerekirken Emre'nin atılması mı söyledi? Gökhan atılırken Emre neden atılmıyor dedi? O kadar da çok bir şey dememiş bence.

• quote:

Dortmund 10 maçta 7 puan almış, 5 maçtır yeniliyor ama Jurgen Klopp takımın başında, olabiliyor dostum arada yenilgiler daha dün Barca kendi sahasında Celta Vigo'ya yenildi inanabiliyor musun? 2 haftadır yeniliyorlar anlayacağın. Bunlar futbolda olan şeyler.

Gs çok çok kötü tüm maçlarını canlı izlemiş biri olarak söylüyorum şampiyon olmayı bırak 2. bile olması şans olur.

Fb'de kötü pozisyon bulamıyor futbolcuları formsuz ama stadı var, kabadayı bir başkanı var ve en önemlisi tecrübesi var. Bak son 20 dakika kaç oyuncu yerde yattı, bak Volkan 30. dakikadan zaman geçirmeye başladı ama 10 kişiyle üstümüze 50 dakika 3-4 kere bile gelemediler.

Biz kondisyonu olan, iyi bir takımız en büyük sorunumuz tecrübesizlik ve topu Ba ile buluşturamamak. Bence biraz sabredelim ve izleyelim, Frei yerine Gökhan, Necip yerine Serdar olsaydı bugün çok başka olabilirdi. Frei çok kötü etrafında dönüyor ve topu kaybediyor 90 dakika başka bir şey yapmadı Biraz daha sabır arkadaşlar yeni teknik direktör elinde sihirli değnek ile gelmeyecek, devre arası iyi bir sağ bek ve iyi bir orta saha bulunursa şampiyonluğun en büyük 2 adayından biriyiz. Ya Fb olur ya biz, Gs'li arkadaşlar boşa rüya falan görmesinler. Haa her hafta el-kol ile gol attırırlarsa bilemicem bak.

Kötü dediğin gs senin üstünde ve sahanda sana futbol dersi veren Fener'i de yendi , biz ne kadar kötü olursak olalım Beşiktaş'ın üstünde bitirecez ligi bu kadar basit.

• Geçen haftayda biz öndeydik, ne yani geçen hafta biz iyiydik bu hafta siz mi daha iyisiniz ? Bu bir maraton, inişler çıkışlar çok doğal, böyle basit bir söylemle gelmeyin lütfen.İkincisi futbol dersi bize verilmedi, 11e 11 kendi sahanızdan çıkamadığınız maç 3 hafta ötede ve canlı izlemiş biriyim. Evet dün kötüydük ama ezilmedik en azından sizin kadar, burada ne Fb'yi savunuyorum, ne Gs'yi küçümsüyorum, ne de Beşiktaş'ı yüceltiyorum lütfen yanlış anlama. Kızıyorum sadece Gökhan Gönül ve Alper Potuk'a dokununca penaltı çalan hakemler Topal'ın kündesine çalmıyor, Töre'nin 5 metre ötesinden dediğini duyan hakemler Emre'nin 1 metreden söylediğini duymuyor. Biz yanlış kararları itiraf ederken, Gs ve Fb'li dostlar hala kendilerini savunuyor, Topal'ın kündesinin penaltı olduğunu kabul eden Fenerli görmedim, Burak'ın golünün ofsayt olduğunu kabul eden Gs'li de. Ligi biz üstte bitireceğiz, malesef 3. olmanız bile normal şartlarda zor ancak işte adınız var. Olursunuz merak etme. Ayrıca bu sene fazlasıyla 4 yemiş bir takım bana burada futbol dersinden falan bahsediyor, önce kendi öğrendiğin dersleri idrak et. Salı gününe az kaldı handikap olmayacak diyebilir misin ? Dortmund ile biz yapsaydık diyebilirdim ben.

• quote:

Geçen haftayda biz öndeydik, ne yani geçen hafta biz iyiydik bu hafta siz mi daha iyisiniz ? Bu bir maraton, inişler çıkışlar çok doğal, böyle basit bir söylemle gelmeyin lütfen.İkincisi futbol dersi bize verilmedi, 11e 11 kendi sahanızdan çıkamadığınız maç 3 hafta ötede ve canlı izlemiş biriyim. Evet dün kötüydük ama ezilmedik en azından sizin kadar, burada ne Fb'yi savunuyorum, ne Gs'yi küçümsüyorum, ne de Beşiktaş'ı yüceltiyorum lütfen yanlış anlama. Kızıyorum sadece Gökhan Gönül ve Alper Potuk'a dokununca penaltı çalan hakemler Topal'ın kündesine çalmıyor, Töre'nin 5 metre ötesinden dediğini duyan hakemler Emre'nin 1 metreden söylediğini duymuyor. Biz yanlış kararları itiraf ederken, Gs ve Fb'li dostlar hala kendilerini savunuyor, Topal'ın kündesinin penaltı olduğunu kabul eden Fenerli görmedim, Burak'ın golünün ofsayt olduğunu kabul eden Gs'li de. Ligi biz üstte bitireceğiz, malesef 3. olmanız bile normal şartlarda zor ancak işte adınız var. Olursunuz merak etme. Ayrıca bu sene fazlasıyla 4 yemiş bir takım bana burada futbol dersinden falan bahsediyor, önce kendi öğrendiğin dersleri idrak et. Salı gününe az kaldı handikap olmayacak diyebilir misin ? Dortmund ile biz yapsaydık diyebilirdim ben.

Şampiyonlar liginde başarısını bırak gruptan çıkmışlığı bile olmayan takımın bize Avrupa arenasında laf söylemesi traji komik , Türkiye'de bizim gibi Avrupa başarısı olan bir takım yok ve dolayısıyla bize laf söylemeleri de eziklikten başka bir şey değil , lige gelecek olursak biz her türlü sizin üstünüzde olacağız.Anadaolu takımlarına karşı top oynayıp " bu ligin bayern münih'iyiz fena top oynuyoruz" demekle olmuyor.Bilic ne zaman derbi kazanmış ? Kazanamayacak ta , fener nasıl bizi ezmiş anlamıyorum. defans yaptık 2-3 şutları dışında bir şeyleri yok bir de kadlecin kaçırdığı gol var o kadar. Biz de sneijder,Olcan,umutla kaçırdık , sonuca gidemediğğn sürece kendi sahanda istediğin kadar pas yap , fener karşısında aynı oyunu Trabzon da oynadı onlar da az daha alacaktı maçı. Siz ne feneri kitleyebildiniz ne kendiniz oynayabildiniz. Geçen sene balonunuz 5. Haftada patlamıştı bu sene 8.haftada patladı.

• quote:

Dortmund 10 maçta 7 puan almış, 5 maçtır yeniliyor ama Jurgen Klopp takımın başında, olabiliyor dostum arada yenilgiler daha dün Barca kendi sahasında Celta Vigo'ya yenildi inanabiliyor musun? 2 haftadır yeniliyorlar anlayacağın. Bunlar futbolda olan şeyler.

Gs çok çok kötü tüm maçlarını canlı izlemiş biri olarak söylüyorum şampiyon olmayı bırak 2. bile olması şans olur.

Fb'de kötü pozisyon bulamıyor futbolcuları formsuz ama stadı var, kabadayı bir başkanı var ve en önemlisi tecrübesi var. Bak son 20 dakika kaç oyuncu yerde yattı, bak Volkan 30. dakikadan zaman geçirmeye başladı ama 10 kişiyle üstümüze 50 dakika 3-4 kere bile gelemediler.

Biz kondisyonu olan, iyi bir takımız en büyük sorunumuz tecrübesizlik ve topu Ba ile buluşturamamak. Bence biraz sabredelim ve izleyelim, Frei yerine Gökhan, Necip yerine Serdar olsaydı bugün çok başka olabilirdi. Frei çok kötü etrafında dönüyor ve topu kaybediyor 90 dakika başka bir şey yapmadı Biraz daha sabır arkadaşlar yeni teknik direktör elinde sihirli değnek ile gelmeyecek, devre arası iyi bir sağ bek ve iyi bir orta saha bulunursa şampiyonluğun en büyük 2 adayından biriyiz. Ya Fb olur ya biz, Gs'li arkadaşlar boşa rüya falan görmesinler. Haa her hafta el-kol ile gol attırırlarsa bilemicem bak.

Ayrıca jurgen Klopp örneğini vermişsin , Klopp 0dan aldı Dortmund'u ve şampiyonlar ligi finali oynattı , yani önceden kalma bir kredisi var. Şampiyonlar liginde gayet iyi gidiyorlar , koskoca klopp'a karşılık Bilic örneğini veriyorsan ben buna anca sesli gülerim. Bu kadar başarıdan sonra 1 sene kötü gidiliyor diye dortmund yönetimi kovsa Klopp'u taraftarlar asar onları.

• Birinci olarak bunun üstündeki mesajına karşılık vereyim, Avrupa'da başarılı olman beni üzmez aksine sevindirir. Burada laf dalaşına girmeyeceğim konu farklı yerlere kaymasın. İkinci olarak yine yukardaki mesajının son kısmına cevap vereyim; bizim balonumuz madem geçen sene 5. hafta söndü, güzel kardesim son haftaya kadar 2. lik mücadelesi vermedik mi? Madem bizim söndü sizinkide pek ilerde sönmemiş anlaşılan. Üçüncü olarak Jurgen Kloop olayına gelirsek, Kloop Dortmund'a 2008 yılında geldi ve takım ligi 6. sırada bitirdi, ikinci senesinde daha başarılı olan Dortmund ligi 5. sırada bitirdi. Anlayacağın ilk senesinde sihirli değnek ile gelip şampiyon yapmadı.Bakın Prandelli kötü gidişat içinde sürekli istifa ve kovulsun naraları atıyorsunuz, sabredemiyorsunuz.Konuyu saptırmamak adına son verelim dostum, yazacağın bir şey var ise pm'ni beklerim. Gs'nin 3. olacak söylemim, Gs'nin ezik, küçük bir takım olduğu anlamına gelmez, sadece bir yarış var ve bu sene bu yarışta sizden daha iyi en az 3 rakibiniz var.

• quote:

Birinci olarak bunun üstündeki mesajına karşılık vereyim, Avrupa'da başarılı olman beni üzmez aksine sevindirir. Burada laf dalaşına girmeyeceğim konu farklı yerlere kaymasın. İkinci olarak yine yukardaki mesajının son kısmına cevap vereyim; bizim balonumuz madem geçen sene 5. hafta söndü, güzel kardesim son haftaya kadar 2. lik mücadelesi vermedik mi? Madem bizim söndü sizinkide pek ilerde sönmemiş anlaşılan. Üçüncü olarak Jurgen Kloop olayına gelirsek, Kloop Dortmund'a 2008 yılında geldi ve takım ligi 6. sırada bitirdi, ikinci senesinde daha başarılı olan Dortmund ligi 5. sırada bitirdi. Anlayacağın ilk senesinde sihirli değnek ile gelip şampiyon yapmadı.Bakın Prandelli kötü gidişat içinde sürekli istifa ve kovulsun naraları atıyorsunuz, sabredemiyorsunuz.Konuyu saptırmamak adına son verelim dostum, yazacağın bir şey var ise pm'ni beklerim. Gs'nin 3. olacak söylemim, Gs'nin ezik, küçük bir takım olduğu anlamına gelmez, sadece bir yarış var ve bu sene bu yarışta sizden daha iyi en az 3 rakibiniz var.

Bende laf dalaşına girmeden sadece bir şey söyleyeceğim o 5,6. olan dortmund tıpkı Tuchel'in mainz'i gibi harika bir futbol oynuyordu , umut veriyordu.Beşiktaş samet Aybaba döneminde beri hiç bir değişim göstermedi en azından o zaman derbi kazanıyordunuz.

• Bjk iyi yolda.sağ bek forvet alternatifi ve tolganin yerine iyi bi kaleciyle bırak Türkiye yi avrupa da bile ses getirir.fenerli olarak soyluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

Ayrıca jurgen Klopp örneğini vermişsin , Klopp 0dan aldı Dortmund'u ve şampiyonlar ligi finali oynattı , yani önceden kalma bir kredisi var. Şampiyonlar liginde gayet iyi gidiyorlar , koskoca klopp'a karşılık Bilic örneğini veriyorsan ben buna anca sesli gülerim. Bu kadar başarıdan sonra 1 sene kötü gidiliyor diye dortmund yönetimi kovsa Klopp'u taraftarlar asar onları.

Tamam da adamlar sabrediyor yani bunu belirtmek istemis genel anlamda.

• oyunculara inancım tam ama bilice inancım sıfır. kredisini fazlasıyla tüketti.
  • quote:

Her sene aynı laflar ölümüz bile üstünüzde dua etmeye başlayın

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Dostum cuma saat 18.59'a kadar da biz sizin üstünüzdeydik şaka mısın, dur lig bitsin o zaman üstteysen artistliğini yaparsın, güldürdün beni ya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.