Şimdi Ara

NE OLURSA OLSUN YÖNETİMİ VE BİLİÇ'İ SAVUNANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum da herkes takımdan ve yönetimden memnun sanırım.Puan tablosuna bakıyorum 8 hafta da 14 puan. Gs da kimse memnun değil adamlar bizim önümüzde.
    Biliç yeni birisi değil 1.5 yıldır takımın başında ve özellikle derbilerde ve önemli maçlarda hiç bir şey yapamıyor.
    Bu istikrarla gidersek düz mantık 59.5 puanla sezonu kapatıyoruz yani değişen hiç bir şey yok geçen seneye göre(hatta 5 senedir)

Acaba ne zaman savunmayı bırakacaksınız çok merak ediyorum mesela sene sonu yine 3. olursak tavrınız ne olacak?

• Küfür yemekten zevk alıyor galiba...
  • Seni seviyoruz slaven biliç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund 10 maçta 7 puan almış, 5 maçtır yeniliyor ama Jurgen Klopp takımın başında, olabiliyor dostum arada yenilgiler daha dün Barca kendi sahasında Celta Vigo'ya yenildi inanabiliyor musun? 2 haftadır yeniliyorlar anlayacağın. Bunlar futbolda olan şeyler.

Gs çok çok kötü tüm maçlarını canlı izlemiş biri olarak söylüyorum şampiyon olmayı bırak 2. bile olması şans olur.

Fb'de kötü pozisyon bulamıyor futbolcuları formsuz ama stadı var, kabadayı bir başkanı var ve en önemlisi tecrübesi var. Bak son 20 dakika kaç oyuncu yerde yattı, bak Volkan 30. dakikadan zaman geçirmeye başladı ama 10 kişiyle üstümüze 50 dakika 3-4 kere bile gelemediler.

Biz kondisyonu olan, iyi bir takımız en büyük sorunumuz tecrübesizlik ve topu Ba ile buluşturamamak. Bence biraz sabredelim ve izleyelim, Frei yerine Gökhan, Necip yerine Serdar olsaydı bugün çok başka olabilirdi. Frei çok kötü etrafında dönüyor ve topu kaybediyor 90 dakika başka bir şey yapmadı Biraz daha sabır arkadaşlar yeni teknik direktör elinde sihirli değnek ile gelmeyecek, devre arası iyi bir sağ bek ve iyi bir orta saha bulunursa şampiyonluğun en büyük 2 adayından biriyiz. Ya Fb olur ya biz, Gs'li arkadaşlar boşa rüya falan görmesinler. Haa her hafta el-kol ile gol attırırlarsa bilemicem bak.

• Sizin oynadığınız futbolunuz futbolu oynayabilsek keşke (bu fener maçını saymıyorum),puan tablosunda yerleri değişmeye razı olurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Anlamıyorum Şimdi Fenerbahçe bizi yendi, Lig Bitti şampiyon felan mı oldu? Ya bu derbiyi kaybedince bu sezonki şampiyonluk umutlarımızda bitti ben niye bu takım lig de, avrupa'da galibiyet alınca çok iyi bjk'den iyisi yok diyorsunuz 2 maç Kaybedince BJk'ten kötüsü yok diyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Lig'in henüz daha 3 te 1 bile bitmemişken niye bu kadar herşey büyüyor anlamadım bırakın olan oldu maç bitti bugüne kadar defalarca aynı şeyi konuştukta noldu ne değişti ben onu anlamadım ve son olarak fenerbahçeli arkadaşlarıda anlamıyorum tamam iyi hoş güzel yendiler tebrik ederim yeni lider oldular ama sanki yendiler diye arada 20 puanlık fark oluşmuş gibi davranıyorlar dediğim gibi daha lig'in bitmesi çok var lider önümüz hafta bile değişebilir...
  • Yoktun sezon basindan beri, hosgeldin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilic'i destekliyorum.
    Yönetimi pek desteklemiyorum.
    Bir sağ bek alamadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay,Oğuzhan,Kerim Frei,Veli,İsmail,Necip

bu oyuncularla 3 senedir diyorum şampiyon olunmaz, derbi kazanılmaz. Bunların hiç birinde teknik,güç yok bitiricilik yok soğukkanlılık yok..Belki bunların arasından Oğuzhan 2 3 sene sonra anca pişer adam gibi oynamaya başlar bu kadar amatör,beceriksiz oyuncu topluluğunda kimse şampiyon olmamızı beklemesin.Olcay 6 maçta 4 gol attı diye millet çok seviyordu ben o zaman bile eleştiriyodum.Olcay'la şampiyon olamazsın adam.30 maçta 10 gol atar ama 20 maçta oyunda yok ve gol attığı maçlarda bile oyunda yok.
  • Biliç ne yapsın? Malzeme, ortam dış etkenler vs. belli...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yoktun sezon basindan beri, hosgeldin

Hoşbulduk ama buralardaydım her hafta:)

Diğer arkadaşlara gelince 1 maç kaybedince eleştiriyosunuz hemen diyenler 1 maç değil bak 8 haftada 14 puan toplamışsın ve çok büyük ihtimal sene sonuna kadar böyle gider yani max 60 min 50 puan toplarız.Bunu görmemek için kör olmak gerekir sizin hatanız ise 2 maç üst üste kazanıyoruz takım çok iyi sanıyorsunuz sonra 2 maç kaybediyoruz olur böyle şeyler diyorsunuz böyle böyle sene sonu geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

Biliç ne yapsın? Malzeme, ortam dış etkenler vs. belli...

İyide kardeş eskişehir macında aynı dış ortamlar yokmuydu? baskanınız gecen hafta tore olayı için bundan futbolcu mu atılır dıyordu şimdi emreye sallıyor. Hangi lafını kıstas alalım. He bence emre atılmalıydı. Ama yonetıcıler tutarlı olmalı. Yoksa olan taraftara oluyor. Mıllet bırbırıne gırıyor

• Gençler sizin mali konuda tek sıkıntınız, cebinizde para yoktur sigara alamazsınız. Koca bir klübün nasıl bir maddi sıkınıtı da olduğunu bilmeden konuşmak abes kaçıyor. Tamam geçen sene ki transferlerden ben de pek mennun değilim ama bu sene sırf bir sağ bek yetişmedi diye laf etmekde ayıp yani. Ba'yı aldılar. Sosa'yı aldılar. Tuttular Töre'yi ikna ettiler. Hepsi istediğiniz transferler deil miydi.

Bizim zamanında sırf transfer olsun diye yaptığımız transferlerden çok dilimiz yandı. Yönetim hem cebe uygun, hem de ileriye dönük bir eleman istedi buldular da. Linnes güzel düşünülmüş bir proje idi. Ama maalesef Molde adamı bırakmadı. Bizimkiler de son ana kadar denedi. Baktılar şimdi bırakmıyorlar. Yarı döneme kalsın. Parayı boşuna harcamayalım. Ama şimdi o da yattı tabi.

Bakın GS'nin başı son dk transferlerinden dolayı kaç kere başı yandı. Bizim bile yandı. Yönetimin bu tutumunu aslında beğendim. Sağ bek sıkıntılı bir mevki ama parayı çarçur edip boşş bir oyuncuyla kadroyu doldurmanın da anlamı yok. Heleki yabancı kadrosu şu sıralar altın değerinde iken.

Ha bu kadar uzaması hataydı orası kabul edilebilir. Ama dediğim gibi. Sizin cebinizde nakit parası sıkıntıysa istediğiniz gibi hareket edemezsiniz. Kendinden düşün, eğer sen 800 lira asgari alan bir adam olsan. Ve sen yine o parayla hem ev yaptırmaya, hem kiranı vermeye, hem karnını doyurmaya, hem de giyecek giysi almaya çalıştığını düşün. Bizim durumumuz aynen budur. Biz hem borş ödüyoruz, oyuncuların maaşlarını ödemeye çalışıyoruz, hem oyuncu almaya çalışıyoruz, hem stadımızı yapmaya çalışıyoruz, hem de oynadığımız stadların kirasını vermeye çalışıyoruz. Bu çok kolay bir süreç değil. Heleki sen 8 yıllık bir felaketten çıkmışsan.

• Adamin stadi bile yok bilic NE yapsin

• bilicin savunulacak bir tarafı yok 1.5 yıldır beşiktaşta yendiği en büyük takım en iyi 3 oyuncusunu kaybetmiş feyenoord. yahu bu takımda carvalhal bile derbi kazandı ya bilic?
  • Şu takım Partizan'ı, Sivas'ı yendigi zaman birşeyler yazsan da samimiyetine inansak. Şu an için tipik bir ****ollusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Şu takım Partizan'ı, Sivas'ı yendigi zaman birşeyler yazsan da samimiyetine inansak. Şu an için tipik bir ****ollusun.

Bu forum kafayı mi yedi sansür koymuş t.r.o.l.l kelimesine

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Şu takım Partizan'ı, Sivas'ı yendigi zaman birşeyler yazsan da samimiyetine inansak. Şu an için tipik bir ****ollusun.

öncelikle o haftalarda da yazdım beşiktaş şampiyon olamaz diye ayrıca yazmamış olsam bile 8 hafta değerlendirmesi yapıyorum ve memnun değilim Biliç bu sene gelmedi o yüzden kredisi falan da yok yani bu sene son şansı.Sen 8 haftada alınan 14 puandan memnun musun?

Sene sonu 3. olursak Biliç'le devam diyecek misin?

Partizan ve sivası yenince neden ortalarda yokmuşum işte senin beşiktaşı getirdiğin nokta bu sivası ve partizanı yenmek büyük başarı mı oldu da böbürlenerek söylüyorsun.Beşiktaş derbi kazanamıyor artık her maç hüsran en son derbi galibiyetini ne zaman aldık unuttum olcayın son dakikası belkide (2 yıl önce).

Son olarak; başlıkta da belirttiğim gibi biliçi destekleyebilirsiniz ama her koşulda bir insan savunulmaz bir de biliç gibi kulüp bazında hiç bir başarısı olmayan birisi gayet eleştirilmelidir.

• En büyük sorunu Bilic dillendirmiş zaten, bizim topçular ensesine vur, ağzındakini al cinsinden. Emre, Melo, Caner, Volkan her maç etmedikleri küfürleri kalmıyor ama bizimkiler yapınca direk kırmızı oluyor. Bugün bir video izledim hakem Oğuzhan'a sert şekilde 'sus uzaklaş 'diyor, Emre Belözoğlu'na aynı pozisyonda 'Emreciğim' diyor gözlerime inanamadım ben Aynı şekilde evet Olcay'ın yaptığı sarı kartı gerektiriyor ama derbi bu, orta sahada direk sarıyı göstermeyeceksin, o zaman maç bitmez ki. Zaten kendini göstermedi 4. hakem çıktı ortaya şey gibi. Ah bu 4. hakemler zaten ah.
  • Daha ligin başı yav olacak edecek ile bi sonuç alınmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.