Dostum cuma saat 18.59'a kadar da biz sizin üstünüzdeydik şaka mısın, dur lig bitsin o zaman üstteysen artistliğini yaparsın, güldürdün beni ya.
Atarlı atarlı yazmışsın biz mi artist olduk şimdi
Fadeout
kullanıcısına yanıt
Dostum ben senin takımını küçümsemek için bir şey yazmadım artistlikte yapmadım ki, haa siz ve ezeli rakibiniz her zaman Beşiktaş'ı aşağılayıcı küçümseyici şeyler yazar onlarla karıştırma. Görende Beşiktaş lig tarihinin en pahalı takımını kurdu sanacak, bi zahmet bizden üstte olun arada kaç milyon euro fark var acaba. Ama lig sonunda göreceğiz kim daha üstte, geçen sene son maçta kurtardınız paçayı gidişatınız zaten kötü, benden söylemesi önümüzdeki 3 yıl çok bir şey bekleme Galatasaray'dan. Nasıl biz 3 senedir bir şey beklemiyorsak. Sadece takımına sahip çık yeter, Gs küllerinden geri doğar benim saygım var. Ama sizin Beşiktaş'a saygınız olduğunu düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Dostum ben senin takımını küçümsemek için bir şey yazmadım artistlikte yapmadım ki, haa siz ve ezeli rakibiniz her zaman Beşiktaş'ı aşağılayıcı küçümseyici şeyler yazar onlarla karıştırma. Görende Beşiktaş lig tarihinin en pahalı takımını kurdu sanacak, bi zahmet bizden üstte olun arada kaç milyon euro fark var acaba. Ama lig sonunda göreceğiz kim daha üstte, geçen sene son maçta kurtardınız paçayı gidişatınız zaten kötü, benden söylemesi önümüzdeki 3 yıl çok bir şey bekleme Galatasaray'dan. Nasıl biz 3 senedir bir şey beklemiyorsak. Sadece takımına sahip çık yeter, Gs küllerinden geri doğar benim saygım var. Ama sizin Beşiktaş'a saygınız olduğunu düşünmüyorum.
Benim hiçbir sıkıntım yok BJK ile ama her sene dejavu gibi aynı şeyleri yaşamak
çok ilginç Arsenal-Tottenham maçlarında çok iyi top oynamışlardı...Tecrübe olarakta
güçlendiler ama dünkü maçta erken bitti işi hiç öyle birşey beklememiştim ciddi ciddi
2-3 atar sanıyordum BJK FB'ye...Kırmızı kartında etkisi oldu tabii belki kendine getirir BJK'yi
bu sonuç göreceğiz.
Şimdi bize gelelim 2-3 yıl falan dükkanı kapatmayız en parasız olduğumuz dönemlerde bile
şampiyon olduk (2006-2008) takımda 2-3 tane parazit var TR'yi tanımayan bir italyan var korkak korkak
3'lü orta saha oynatıyor hala...sana şöyle diyeyim geçen maçta 4-4-2'ye döndükten sonraki istek bile
bir gösterge ligimiz çok zor değil az hücum oynarsak iş yaparız ama oyuncuların taktiğe ve takıma ihanet
etmelerinden dolayı birkaç problem yaşıyoruz
Geçen sene paçayı zor kurtardın demişssin böyle saçma bir mazerete olur mu? Ee kazansaydında geçseydin
bizi 2 senedir ölüyüz yanlış transferler yönetimsel hatalar yüzünden ama atlatılabilir şeyler kafanıza takmayın geri
döneriz.
Şu andaki durum pek önemli değil. Önemli olan geleceğe ne kadar umutla bakabildiğindir.
Ben karamsarım, Albayrak gibi bir adamdan yönetici olmaz, amigo olur. Prandelli'ye sabredecek bir taraftar profilimiz de yok. Takımda yıldız dediğimiz adamların hepsi poposuna pışpış bekliyor. Futbol rezalet.
BJK'de ise umut var. İyi bir TD'leri, sabırlı bir yönetim ve taraftarı, yapılmakta olan statları var. Üstelik iyi de top oynuyorlar.
Bilic gitsin yenisi gelsin 2 senede ona sabret o olmadı başkası gelsin 2 sene ona sabret istenilen bu mu anlayamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme