Şimdi Ara

NE ÖNERİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun oynarken keyif versin en küçük rahatsızlık yaratmasın,Farklı işlemleri aynı anda yaparken canımı hiç sıkmasın( ki şu anda en büyük derdim bu),İlerde yeni ekran kartlarına heves ettiğimde beni yüzüstü komasın, 19'' güzel bi monitörü olsun,birlikte sabahlicaamız gecelerde fazla gürültü yapmasın,Cici olsun, Taksit imkanı olsun ve 1500 ytl den fazlasını çok zorlamasın... Bu psikolojide olsanız 2 gün içinde nereye gidip nasıl bişey toplardınız??

• Gideceğim yer bir 'türbe' olurdu. Örneğin Rambaba türbesine gider dua ederdim. Çok şey istemişsin. Ne alırsan al, günümüzde felaket hızlı şekilde eskiyor. Vaktinde aldığım 486-dx işlemcili bilgisayarı kaç yıl kullandım. Şimdi durum değişti.
  • Sen de haklısın... Lakin ben; teknik detayları sıfır düzeyinde algılayabildiğimden bugün için optimum denebilicek bi seçenek arıyorum.Makul bi önerisi olan var mı ?
  • Bu linkte Pclabs tan Murat gamsız, ın çok güzel sistem kombinasyonları var, bir bak istersen.

http://www.pclabs.gen.tr/2007/09/13/oyun-ve-ofis-sistem-onerileri-agustos-2007/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce ne yemeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.