Şimdi Ara

Ne Sıklıkla Telefonunuzu Resetliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L820 almayı düşünüyorum ama konulara şöyle bi baktım resetleme var. Ne sıklıkla resetliyorsunuz(gezdiğim konuların çoğunda bu mevzu var)
    Şuanki telefonum kasıyor donuyor ama resetleme vb. şeylerle uğraşmadım

• 525 625 735 920 830 kullandım resetlemedim resetleme ihtiyacı duymadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

525 625 735 920 830 kullandım resetlemedim resetleme ihtiyacı duymadım ki

Ne kadar kullandınız
  • Güncellemeden güncellemeye flash atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

525 625 735 920 830 kullandım resetlemedim resetleme ihtiyacı duymadım ki

Ne kadar kullandınız

4ay 525
    2hafta625
    Kullanıyorum 735
    24gün 830
    2gün 920

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

L820 almayı düşünüyorum ama konulara şöyle bi baktım resetleme var. Ne sıklıkla resetliyorsunuz(gezdiğim konuların çoğunda bu mevzu var)

Yaklaşık 2 senedir 820 kullanıyorum bir kere, daha sonra güncellemeyle düzelen bir sorunu beklemek istemediğim için resetledim. Sorunu şimdi hatırlamıyorum ama beklesem düzelecek bir şey olduğunu hatırlıyorum sadece.

• 925 kullanıyorum. Cyan guncellemesi hariç hiç reset atmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 820 de böyle bir şeye ihtiyaç duymazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

L820 almayı düşünüyorum ama konulara şöyle bi baktım resetleme var. Ne sıklıkla resetliyorsunuz(gezdiğim konuların çoğunda bu mevzu var)

Yaklaşık 2 senedir 820 kullanıyorum bir kere, daha sonra güncellemeyle düzelen bir sorunu beklemek istemediğim için resetledim. Sorunu şimdi hatırlamıyorum ama beklesem düzelecek bir şey olduğunu hatırlıyorum sadece.

L820 önerir misiniz hocam objektif bir şekilde yorumlarsanız?

Arayüzü pek sevemedim ikonlar vb. ama onun dışında diğer özellikleri cezbediyor. Bi diğer yandan Zenfone4 Lolipop bile alacak ayrıca telefona çok kanım ısındı küçük ve arayüzü ikonları çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

820 de böyle bir şeye ihtiyaç duymazsın.

Arayüzü pek sevemedim ikonlar vb. ama onun dışında diğer özellikleri cezbediyor. Bi diğer yandan Zenfone4 Lolipop bile alacak ayrıca telefona çok kanım ısındı küçük ve arayüzü ikonları çok güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Herkesin beklentisi farklı tabi telefonlardan ama bence şimdi fiyatı da düşünülürse alınabilir bir telefon. Android'le karşılaştıramam, pek bilgim yok. Bence uygulamalara bakın, performanslarını karşılaştırın, ona göre karar verin. İkonlar, görünüş bir süre kullanınca önemsiz hale gelir, telefonda neyi yapıp yapamadığınıza bakmaya başlarsınız.

• 20 aylık olacak neredeyse , guncellemeler hariç 2 3 defa resetkemişimdir. O da Decode error hatası var malum belki düzelir diye ama yemedi malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

820 de böyle bir şeye ihtiyaç duymazsın.

Evet öneririm. Ara yüz tasarımı kişisel bir şey, ben ara yüzünü android ve iostan daha çok beğeniyorum.

• 7 ay oldu.2 kez sıfırladım.Şu anda yükleniyor, surduruluyor çok çıkıyor bende çözümü ne acaba

• Resetleme derken neyi kast ediyorsunuz. Android deki gibi yavaşlamadaki gibi ise hiç ihtiyacım olmadı. Simkart değiştireceksem yada pil biterse yoksa kapatıp açma durumu hiç yapmadım. 2 senedir wp kullanıyorum. Uzun sure 920 bir birbuçuk aydır 735
  • Bir 7-8 aydır format falan atmadım. Bir kere Nokia recovery tool ile sıfırladım. Şu ana kadar öyle geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç atmadım şimdiye kadar
  • Kasmaya başladıkça ve fırsat olursa resetliyorum.

• Hiç

• Iphone ve android kullanıcıları iyice karıştırıyor bu durumu!
    WP da işletim sistemi hızlanması için reset atmaya gerek olmaz!

Reset atmıyoruz :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.