arkadaşlar ben bir hafta önce d900i aldım anlıcağınız telefon daha yeni başarı garantili cihaz.e65 ile takas yapmayı düşünüyorum.üstüne 220 ytl istiyor bir telefoncu arkadaş sıfır e65 için .sizce değermi.fiyatı uygunmu değiştireyimmi arkadaşlar??siz olsanız ne yapardınız fikir verirseniz sevinirim.benim en çok sıkıntı çektiğim konu şarjı zaten bilhassa bu yüzden değiştirmek istiyorum.telefonda çok konuşan biriyim bir günde d900i nin şarjı bitiyor
Samsungun şarjı gitmiyor, orta tuşla wapa bağlanması beni çıldırtıyor. Yanlışlıkla basılıyor bir şekilde! Menüsü de çok iç karartıcı, farklı renge bile ayarlayamıyorsun istediğin gibi.. E65'te wi-fi öne çıkan özellik, kızağı samsung gibi sağlam bir his veriyor. Ama E65 le de problemler yaşayanlar var. Mesela tuş takımı ışıkları yanmayanlar, cihazında soyulma olanlar.. Bunlar en yaygın sorunlar diye hatırlıyorum. Bu açıdan bakarsan D900i daha sağlam bir cihaz fakat özellik olarak E65 daha zengin. Bu sorunun cevabı tamamen senin telefon kullanım alışkanlıklarınla ilgili.
bana aslında üstüne 220 vermeye değermi değmezmi bunun cevabı lazım dostum düşüncelerini paylaştığın için sağol
Sorun oysa eğer; bence değer.
Cep telefonu tavsiyeleri kısma aç daha çabuk sonuç bulursun.
siz olsanız değişirmiydiniz? d900i üstüne 220 ye e65 i almak mantıklımı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme