valla güzel oluyo diyosunuz da bana rakamlar lazım. atıyorum ms, fps, internet bağlantınız.
Monitörden internet bağlantısına nasıl geldik anlayamadım =)
quote:
Orijinalden alıntı: jrazrael
Monitörden internet bağlantısına nasıl geldik anlayamadım =)
tv bağlantısı da internet gibi lag yaratır o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: fameiname
valla güzel oluyo diyosunuz da bana rakamlar lazım. atıyorum ms, fps, internet bağlantınız.
Tv düşük tepkime süresine sahipse gecikme olur ama ciddi anlamda bunu normal bir kullanıcı gözüyle bunu farkedemezsin. Birde yukardaki kısımda bildiğin internet bağlantısı yazıyor diye demiştim =)
aldığım bir tavsiye üzerine samsung SAMSUNG 24" S24A350H alıcam. İyi bir oyuncu monitorü. İlerleyen zamanlarda imkanım olursa sisteme LG 42LV4500 eklicem. zaten şu an 1 tane lcd monitorum var. diğer monitorle birlikte çifte bağlayıp tv den de filmleri izlerim artık.
Güzel monitor bende 24" 1920x1080 kullanıyorum.. Fakat bu çözünürlük fazlasıyla dikdörtgen olduğundan sol ve sağ tarafa bakmak zorlaşıyor.. Tam olmasa da kareye yakın bir monitor her zaman wow için en iyisi.. Özellikle pvp de bir çok oyuncu kare kullanıyor buda aklınıza bulunsun.
tepkime süresi de iyi bir monitor, epey araştırıp öyle karar verdim
şu konuya bir göz at istersen.baya bir kişi dert yanmış bu monitörden.alacaksan en azından sağlam bir yerden deneyip al derim
saolasın link için, ama genel led sorunları bunların çoğu, birde kullanımdan kaynaklananlarda var.
PX2370
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
PX2370
A350H zaten bunun 24" lik versyonu
Çok güzel bir monitör kesinlikle tavsiye ederim hem 24 lüğünü hem 23 lüğünü bana sıfır faturalı kutulu geldi 300TL ye kutusunu bile ben açtım dolayısı ile. 24 almama gerek kalmamıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme