Şimdi Ara

ne worm u ne kızı ya bende kız mız cıkmadı ne oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar worm kes diyorlar gidiyorum kesiyorum kız mız cıkmıyor ne kızı ne oluyoruz ya neden böle oldum ? görev leri yaparken üstte sayıda yazmıyor ama yaptıgımda görev yerine geliyor bi yardım edin lütfen .(

• BEYLER BU KIZ NE İŞ BİRİ ANLATSIN YA
  • Çıkmıyor mu?D:
    Nasıl yaa.İlk defa karşılaştım.
  • ilk defa karşılaşman normaldir :))) oyun çıkalı daha 1 hafta bile olmadı :)
  • ya bırak o veleti sen bugün o velet yüzünden 2 kez yattım level düştüm küsüm ona
  • Ben test serverında da oynadım.Orda her char açtığımda.İlk başta please help sonra worm kesip içinden çıkıyordu.
  • bende ıstıyorum su questımı bırakmak nası oluyo yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kız mı erkek mi bilmiom ama benim canımı çok sıkıyo.Her olaya bi yorumu var.Ama oyuna girince Hello master deyişi yok mu beni bitiriyo
  • F10 a basın göreve çift tıklayın sonra confirme basın çıkan küçük pencerede görev iptal olur
  • bu f10 davasını bılmıyodum kardesım cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

F10 a basın göreve çift tıklayın sonra confirme basın çıkan küçük pencerede görev iptal olur
    cuniforma basınca iptal olmaz give upa basınca iptal olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RazorBlade_

o kız mı erkek mi bilmiom ama benim canımı çok sıkıyo.Her olaya bi yorumu var.Ama oyuna girince Hello master deyişi yok mu beni bitiriyo

• yaw bıde onun yuzunde ınformatıonu goremıyorum durmadan cıkıyo master falan dıyo :D
  • seed e tıklayıp options dan iptal edebiliyosunuz sanırım . Bide cz de kıl oluyorum tam canım azalıyo pat diye çıkıyo ordan '' dikkat et ölücen bilmemne '' . Herneyse sonra ölüyom sinirleniom tabi yeniden çıkıyo ''takma kafaya usta '' diyo konuşuyoda konuşuyo ne veletmiş bu ya
  • Yaa arkadaşlar bende çok gıcık oldum ona ...
  • ben şahsen çok seviyorum şirin bişi hem ona bakmayın canınız azalınca
    ayrıca el moradlılarda max diye bi erkek karuslarda seed diye bi kız çıkıyo (en iyisi seed valla)
  • Yaw ama işe yarıyoo yaterken careful mater dio (dikkatli ol master demek)
  • ya uyuz oluorum o seedezırt pırt cıkıo deli edio beniama şirin bişi
  • kız değil o ve öldürünce item gibi değil animasyon ebeliriyo tekrr tekrar öldürmene gerek yok çıkmıyo felan diyosan o çıkmışyır sol altta M P bideo çocuğun resmi war çocuğun resmi olmayanlar worm kessin deniliyo çocuk sana yardım cı oluyo ordan görevleri yönete biliyosun options felan war
  • Arkadaşlar bu kız davası şöyle.. eğer sol alt köşede " M P ? " var ise sizin ekranınızda, " ? " olan varsa.. " moradondan sadece 1 tane solucan kesmeleri yeterlidir.. kesdikten sonra bir kız cıkacaktır sağ alt köşede onun dediklerine tıklayın.. tıkladıgını yazı " beyaz renkte bir yazıdır " sonrada bu kız ile neler yapabiilrsiniz derseniz.. bu kızın amacı sizin aldıgınız görevler hakkında size bilgi vermektedir.. yaratıkların nerde oldugnu gösteren bir haritası, ve bunalıpta yapamadıgını görevleri silmenize yardımcı olur. siz şimdilik bunları bilseniz yeterli. kolay gelsin arkdaşlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.