Şimdi Ara

Ne Yakalayayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sonunda ugrastim 2 tane net aldim 3 tane digimonum da var en sonunda 5 tane digimon yapabilecegim ama hala ne yakalayacagim konusunda kararsızım sizde fikirlerinizi soylerseniz memnun olurum.

Şu an bulunan Digimonlarım.

Guilmon
    Patamon
    Lopmon

Yakalamayı düşündüğüm ve karar veremediklerim.

Gabumon
    Agumun
    Hawkmon

Sizin fikirleriniz nedir? Düşündüklerim dışındada fikir söyleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisert -- 18 Mart 2007; 14:08:04 >

• agumon ve hawkmon
  • bence gabumon ve agumonu yakala cunku forumda okumustum yeni buyuk patchde ultra mega evolveleride olcakmıs bu yuzden bence agumonla gabuymon birlesirse onmimon olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

bence gabumon ve agumonu yakala cunku forumda okumustum yeni buyuk patchde ultra mega evolveleride olcakmıs bu yuzden bence agumonla gabuymon birlesirse onmimon olabilir
    gabumon ve agumon bencede hem cok daa artıstık gezersin

• quote:

Orijinalden alıntı: furail

gabumon ve agumon bencede hem cok daa artıstık gezersin

Alıntıları Göster
    Bişey soracam digimonlarının lvlini söyler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Bişey soracam digimonlarının lvlini söyler misin?

Alıntıları Göster
    levelleri yüksek değil sadece brave yapmaya odaklandigimdan fazla kasamadim düşüncem 5 tane yapip öyle kasmakti diğer ikisini yakalayınca yavaş yavaş artıracağım levellerini.
    hangi digimonu yakalamakla alakası varmı levelleri anlamadım açıkcası, yoksa sadece merakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisert

levelleri yüksek değil sadece brave yapmaya odaklandigimdan fazla kasamadim düşüncem 5 tane yapip öyle kasmakti diğer ikisini yakalayınca yavaş yavaş artıracağım levellerini.
    hangi digimonu yakalamakla alakası varmı levelleri anlamadım açıkcası, yoksa sadece merakmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pisert

Gerçeği söylemek gerekirse benim kuşukm kasma bakımında5 digimonu idare etmenin ne kdr zor olabileceğini tahmin edemezsin.Hiç olmassa birini 31 yapıp yakalasanız bence daha iyi olur.Çünkü bir kaç digimona birden odaklanmak çok zor.Mesela bak ben 3 haftada anca 31 lvl were garurumon ve 27 lvl wendigimon yaptım(ikisine birlikte odaklanarak).Ama dünyakaladığım hawkmona yüklendim ve sonuç:Şimdi lvli 28!!!Yani tek digimona yüklenerek kasmak lzm.Bu yüzdende teker teker yakalarsan daha iyi olur.Yani bence 4. ve 5. digimonlar için erken daha

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pisert

Gerçeği söylemek gerekirse benim kuşukm kasma bakımında5 digimonu idare etmenin ne kdr zor olabileceğini tahmin edemezsin.Hiç olmassa birini 31 yapıp yakalasanız bence daha iyi olur.Çünkü bir kaç digimona birden odaklanmak çok zor.Mesela bak ben 3 haftada anca 31 lvl were garurumon ve 27 lvl wendigimon yaptım(ikisine birlikte odaklanarak).Ama dünyakaladığım hawkmona yüklendim ve sonuç:Şimdi lvli 28!!!Yani tek digimona yüklenerek kasmak lzm.Bu yüzdende teker teker yakalarsan daha iyi olur.Yani bence 4. ve 5. digimonlar için erken daha

Alıntıları Göster
    shadowhero haklısın ama ben sadece aklımda plan yaptim onu uyguluyorum sonuçta oyunuda zevk için oynuyorum bir onunla oynarim sıkılınca diğerine geçerim diye düşündüm çok fazlada hırs yapmadım açıkcası tabi söz konusu bile olamaz oyunu sen benden daha iyi biliyorsun.
    bende sana birşey sorayım sendede hawkmon varmış az öncede hawkmonun megasını gördüm süper birşey çokmu güçlü bu hawkmon?

ben şöyle düşünmüştüm aslında hawkmon ve gabumon yakalayayım ama işte karar veremedim sence yakalyayım mı bu ikisini?

• quote:

shadowhero haklısın ama ben sadece aklımda plan yaptim onu uyguluyorum sonuçta oyunuda zevk için oynuyorum bir onunla oynarim sıkılınca diğerine geçerim diye düşündüm çok fazlada hırs yapmadım açıkcası tabi söz konusu bile olamaz oyunu sen benden daha iyi biliyorsun.
    bende sana birşey sorayım sendede hawkmon varmış az öncede hawkmonun megasını gördüm süper birşey çokmu güçlü bu hawkmon?

ben şöyle düşünmüştüm aslında hawkmon ve gabumon yakalayayım ama işte karar veremedim sence yakalyayım mı bu ikisini?

Alıntıları Göster
    Bence hawkmonu kesin yakala.Hem megası çok şekil hemde üstününün vuruşları güçlü.Megasınıkilerin (vuruşlarının) sadece şekillerini gördüm.Birinde ok atıyor birindede yakın plan dalıyor

• quote:

Bence hawkmonu kesin yakala.Hem megası çok şekil hemde üstününün vuruşları güçlü.Megasınıkilerin (vuruşlarının) sadece şekillerini gördüm.Birinde ok atıyor birindede yakın plan dalıyor

Alıntıları Göster
    yakaladığımız bir digimonu takımdan çıkaramıyor muyuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

yakaladığımız bir digimonu takımdan çıkaramıyor muyuz???

Alıntıları Göster
    Sağol Shadowhero..
    Diğer arkadaşlarlar sizde sağolun.

Galiba en iyisi gabumon ve hawkmonu yakalamak..
  • quote:

Sağol Shadowhero..
    Diğer arkadaşlarlar sizde sağolun.

Galiba en iyisi gabumon ve hawkmonu yakalamak..

Alıntıları Göster
    bence agumon ve hawkmonu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi

bence agumon ve hawkmonu al

Alıntıları Göster
    bence agunon u da gabumon u da yakalama.gatamon un miniğini ve hawkmonu yakalamnı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

bence agunon u da gabumon u da yakalama.gatamon un miniğini ve hawkmonu yakalamnı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Bizede gösterin şu hawkmonun megasını yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

Bizede gösterin şu hawkmonun megasını yaw

Alıntıları Göster
    sinanboza forumları iyi takip etmiyorsun sanırım shadowhero hawkmon megasının resmini vermisti zaten görmedin galiba şu konudaki shadowhero'nun mesajıına bak bulursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_12981126/tm.htm

• quote:

sinanboza forumları iyi takip etmiyorsun sanırım shadowhero hawkmon megasının resmini vermisti zaten görmedin galiba şu konudaki shadowhero'nun mesajıına bak bulursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_12981126/tm.htm

Alıntıları Göster
    Fikirleriniz için sağolun arkadaşlar Tsunomon ve Poromon'u yakaladım..

• quote:

Fikirleriniz için sağolun arkadaşlar Tsunomon ve Poromon'u yakaladım..

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsun çok utandım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

Doğru diyorsun çok utandım şimdi

Alıntıları Göster
    agumon yakala
  • quote:

Orijinalden alıntı: megov

agumon yakala

Alıntıları Göster
    server konuma bakarmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megov

server konuma bakarmisiniz?

Alıntıları Göster
    AGUMON GABUMON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.