Şimdi Ara

Ne yaparsam olmadı, lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama kafayı sıyıracağım.

Lg smart tv’m var digiturk uyeligimizi iptal ettik turksattan ucretsiz uydu yayini izlemek istiyoruz baktik receiver icinde takalim dedik. Ayarlari yapiyorum youtubeda herkesin yaptigi gibi, olmuyor. Önceleri 68 kanal 3 radyo buluyodu, cıkan trt kanalları ve 360, halk tv, tjk tv ile iran televizyonları... her kanaldan cifter cifter cikiyordu. ulusal kanallardan hangisinin frekansını eklemeye calıssam “zaten var” diyor. Daha sonra deneme yanilma ile iyi sinyal geldiğini tespit ettiğim mdu3 secenegini sectigimde bu ciftelik olayı kalktı, 34 kanal (aynıları, tek tek) buldu. Bu sefer 12000 ile baslayan frekanslari giremiyorum bile. Acaba dedim uydu baska uydu mu, eutelsat w3a secip yine arattım sonuc yine aynı, 34 kanal... delirmek üzereyim ne yapmak gerekiyor yardimci olsaniz, forumdaki her seyi denedim, farklı uydu seciyorum aynı kanallar cikiyor diyen bi insan evladı gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hiç uğraşma sağlam bir uydu alıcısı al...

LG smart tvlerde uydu ayarlarını yapmak işkence gibi..

Maddi olarak alamam dşyorsan hiremco zappr hd uydu alıcısı iyidir.. full hd...

Ben öyle yaptım.. kanallar yüklü ve stabil bir uydu alıcısı... tak çalıştır yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.