Şimdi Ara

Ne yaparsam yapayım mikrofon arkadan gürültü alıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben youtubede oyun ve bilgisayar üzerine videolar çekiyorum üni okuduğum için artık laptopumdan devam edicem fakat ne yaparsam yapayım mikrofon gürültüyü çok fazla çekiyor arkada parmak şıklat uzaktan konuş net geliyor ses.

Kayıt aygıtları mikrofon bölümünden gürültü tutmayı falan işaretledim kaliteyi dvd kalitesi yaptım yine nafile daha normal evdeki masaüstümde gürültü tutmayı bi işaretlemiştim ses falan kalmamıştı.Başka kulaklıkla deniyorum sonuç yine aynı gürültü çok geliyor heryeri kurcaladım kayıt aygıtlarından ama olmadı.Telefon kulaklığında bile sonuç aynı.

Edit arkadaşlar az önce driveri silip tekrar yükledim gene aynı fakat sorunu çözdüm benin pc nin webcamının yanında iki tane delik var mikrofon onlar o yüzden yapıyor bu olayı sanırsam nerden devre dışı bırakabilirim o mikrofonu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightStalkerOwL -- 5 Aralık 2015; 20:42:16 >

• "Web sayfası hata verip duruyor !2!...!3! " Adlı konuma bakıp yardımcı olurmusunuz ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.