Şimdi Ara

NE YAPAYIM ARKADAŞLAR!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladm ama siralaman iyi yerinde olsam kalmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorella11

Anladm ama siralaman iyi yerinde olsam kalmazdim
    quote:

Orijinalden alynty: doktorella11

Anladm ama siralaman iyi yerinde olsam kalmazdim

bende seni anlyyorum dostum hemde çok.
    ben de yazacam diyordum sabaha kadar ama biraz gönlüm buruk ?ekilde
    cidden hayatymda bir daha bu fyrsat elime geçmiyecek
  • Bence dişleri yaz dene.
    Veya da babanin istedigi gibi yap tercih listesini son gece değiştir sonrada yerlesememisim dersin

• 1-Bak güzel kardeşim toplumumuzda bi yere git tıp okuyorum/doktorum de kimse senin yaşını sormaz. Yani boyle kutsal bir meslek de yaş sıkıntı olmaz.
    2-Ben Allah'ın izni ile ilk senem de kazanıcam dolayısıyla mezun psikolojisini bilmiyorum amaa sakin bir kafa ile düşününce (sen daha iyi biliyorsun) hani ders çalışma falan pek sıkıntı olmaz gibi ama şu ya bu sene de olmazsa/elalem ne der/aileme yine mi mahçup olacam/ya sınavda terslik olursa/arkadaşlarım nerdeyse uni bitirecek ben halen hazırlanıyorum vs gibi GEREKSIZ kuruntulara kapılabilirsin gayet normal.Ama sen bunları ne kadar dizginleyebilirsin orası meçhul.
    3-ben bir insanin mezuna kalmasindaki en büyük engeli ailesi olarak görüyorum ama senin baban sana bırakmış ki bu cok cok buyuk bir avantaj.
    4-etrafimda onlarca insan var üniversite bitirip yillarca boş islerde hayat mücadelesi veren ve hep kafasına vuran insanlar var sebebi ney biliyor musun?
    Zamanında iyi bir bölüm okumamışlar. Ve simdi emin ol 4 seneden daha fazla kayıpları var senden farkları ise onların ellerinde hicbir şey yok.
    5-"Hedefin için koş
    Koşamıyorsan yürü
    Yuruyemiyorsan emekle
    Emekleyemiyorsan sürün
    Surunemiyorsan gönlünu orda tut..."
    (Bu cok sevdiğim bir sozdur). Burdan yola cikarak sen 3 sene boyunca bir hedef pesinde koşmussun. Şu an zaten ucundan kaçıyor. Bence hayalin için 1 sene daha deger.
    Bir karar ver çık Ailene/akrabalarına soyle kim ne derse desin. Bu senin hayatın ve burda kurallari sen koyarsin. Sen ne zman bu maraton benim için bitti derse o zamn biter.
    Her şey gönlünce olsun. Inşallah sen ve ailen icin hayırlı bir karar olur. Allah yar ve yardimcin olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Bence dişleri yaz dene.
    Veya da babanin istedigi gibi yap tercih listesini son gece değiştir sonrada yerlesememisim dersin

bro kalayım mı sence ?
  • Hocam yasin olmus 22 23 dis ya da tip kazansan gelicen 30 yasina hayata gec atiliyosun ben kalma derim

• Kesinlikle bir istikrar göstermişsin kardeşim.
    Bu psikolojiyi herkes kaldıramaz ancak görüyorum ki sen işi kafanda bitirmişsin, sende azmin hası var.
    Hayallerinin peşinden gitmeni öneririm.

Not:Forumda takılma seneye kalırsan, cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeBaSTiaNxd

quote:

Orijinalden alıntı: BuI

Bence dişleri yaz dene.

bro kalayım mı sence ?

Bence kalma bro. Mesela bi sene daha kaldın ve kazandin diyelim. Gidince diyecegin ilk sey bu muydu ben 3 yil bunun icin mi kaldim

• senin düşüncelerini niye sevdigimi şimdi anladım.

SAOL DOSTUM BU LAFLARININ HİÇBİRİNİ UNUTMAYACAM.
    CİDDEN O KADAR Kİ KALBİME ESENLİK VERDİN Kİ ANLATAMAM.
    sanki aklımdaki tüm sorulari biliyorsunda ona göre cevap veriyorsun (TEKRARDAN ÇOK SAOL KARDEŞİM)

bu arada söz süper.... (yolculugumda hep dimdik tutacaktır )
    imkanın sınırını görmek için imkansızı denemek gerekir (bide bu söz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: enisarslan97

Hocam yasin olmus 22 23 dis ya da tip kazansan gelicen 30 yasina hayata gec atiliyosun ben kalma derim

hocam önemi yok
  • Ben de teşekkür ederim.
    Bi de bu surecte (eger kalırsan tabi) motivasyon videoları bende baya baya etkili oluyordu istersen arada izleyebilirsin ;)
    Dediğin söz de cok guzel. Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Sultan Mehmet söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armutdamiyemeyah

Kesinlikle bir istikrar göstermişsin kardeşim.
    Bu psikolojiyi herkes kaldıramaz ancak görüyorum ki sen işi kafanda bitirmişsin, sende azmin hası var.
    Hayallerinin peşinden gitmeni öneririm.

Not:Forumda takılma seneye kalırsan, cidden.

bakalım kardeşim.
    kendime inancım tam nedense.
    bu yola başkoyduk biz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadaşşşş

Ben de teşekkür ederim.
    Bi de bu surecte (eger kalırsan tabi) motivasyon videoları bende baya baya etkili oluyordu istersen arada izleyebilirsin ;)
    Dediğin söz de cok guzel. Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Sultan Mehmet söylemişti.

aynen kardeşim:)
    arada sana mesaj atar konuşuruz

bu arada hayırlı olsun tercihlerde sana gelecek yer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiyaww -- 2 Ağustos 2016; 3:09:04 >
  • Tabi ne zaman istersen
    Edit: eyvallah kardeşim gelecegi her ne kadar kesin olmasa da bir umut bekliyoruz bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31FC8B764 -- 2 Ağustos 2016; 3:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Dis yada tıp tek kurtulus mu Allah aşkına? Ben boyle sisteme sokayim elinden geleni yapmissin zorlama bence degmez yani belko seneye tipta olursan bunun icin mi ugrastim diyip dumura ugrama dostum.Yıldizda gayet guzel bolumler tutuyor bi anlik gaza gelip yapmayin boule bi hata ben yaptim siz yapmayin.3 sene az bir sure degil belki de hayatin farkli sekillenmesi gerekiyor illa bi sey icin zorlamaya gerek yok baska kapılar acilacak belki bilemezsin.

kardeşim yemin diyorum sana öyle gaza gelipte kimse 4. seneye kalmaz zaten.
    ayrıca ben diyorum ki amacım öyle istedigim meslegi okumak.
    zaten seni anlıyorum hatta bu sene BANA YTÜ mimarlık geleceginden bile eminim.
    ama kardeşim bilmiyorum yawwwwwwwwww
    sanki bir his içimde yoluna devam et istedigin bölümü kazanacan diyor
    bide 100 yılda bir ilk kez babam destek verdi.
    hocam sence istemedigin bir meslekte başarılı olma ihtimalin ne
    sana söyliyim bence 0
    ama istedigim meslege gitsem başarili bile olmasam cidden bana dokunmaz zaten severek gittigin yerde mutsuz olmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiyaww -- 2 Ağustos 2016; 3:19:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeBaSTiaNxd

quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

Dis yada tıp tek kurtulus mu Allah aşkına? Ben boyle sisteme sokayim elinden geleni yapmissin zorlama bence degmez yani belko seneye tipta olursan bunun icin mi ugrastim diyip dumura ugrama dostum.Yıldizda gayet guzel bolumler tutuyor bi anlik gaza gelip yapmayin boule bi hata ben yaptim siz yapmayin.3 sene az bir sure degil belki de hayatin farkli sekillenmesi gerekiyor illa bi sey icin zorlamaya gerek yok baska kapılar acilacak belki bilemezsin.

kardeşim yemin diyorum sana öyle gaza gelipte kimse 4. seneye kalmaz zaten.
    ayrıca ben diyorum ki amacım öyle istedigim meslegi okumak.
    zaten seni anlıyorum hatta bu sene BANA YTÜ mimarlık geleceginden bile eminim.
    ama kardeşim bilmiyorum yawwwwwwwwww
    sanki bir his içimde yoluna devam et istedigin bölümü kazanacan diyor
    bide 100 yılda bir ilk kez babam destek verdi.
    hocam sence istemedigin bir meslekte başarılı olma ihtimalin ne
    sana söyliyim bence 0
    ama istedigim meslege gitsem başarili bile olmasam cidden bana dokunmaz zaten severek gittigin yerde mutsuz olmak zor

O hissi cok iyi bilirim ama sonunda herseyin bok olunca olusan hissi cok daha iyi bilirim insani mahveder gercegi kabullenmek istemezsin ama gercektir o iste degistiremezsin degismez oradq o vardir ve onun insana verdigi tahribat hicbir zaman tedavi edilmez insandan cok sey goturur ve emin ol derece yapsan da getirmez hixbir seyi neyse ya felsefe yapmayayim ben fikrimi acikca belli ettim zaten

• Hacı Helal LAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Askerlive

Hacı Helal LAN

saolun hocam :D
  • Kendine güveniyosan kal hocam yok 1 yıl daha yapamam dersen mimarlık da eczacılık da iyi bölümler okuduğunaa pişman olmazsın
  • rhotormir R kullanıcısına yanıt
    İnş alacagim karardan dolayi pişman olmam dostum diyebilecegm tek şe bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.