Şimdi Ara

NE YAPAYIM ARKADAŞLAR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bunu söyleyeyim size HER ZAMAN HEDEFİM TIP yada diş OLDU 3 senedir deniyorum çok yaklaştım ama
    bir anlık konsantrasyon kaybıyla fizikte 10 net yaptım ve 37k dan 21k ya getirdim.
    ne yazıkki diş gelmeyecek gibi.
    mimarlık veya eczacılıktan bir tane yazıp sonra ünide kırık okul puanıyla çalişacaktım ama gerçekçi olmak gerekirse tıp yada diş kazanmak için 5k ya girmem gerekiyordu.
    bugun babam (bana 3 senedir tek bir güven belirtisi vermeyen,cidden diyorum belki kötü yapmamda neden olan etkenlerden biri babam ) tercih senin tercihindir istersen yaz dişleri gelmezse otur terkrar çaliş istersen dedi.
    BİLMİYORUM BİR ŞANS DAHA VERMELİMİYİM KENDİME YOKSA İSTEMEDİGİM BİR BÖLÜME GİDİP HAYATA ATILMALIMIYIM.

ayrıca mezuna kalırsam tekrar cidden hiç umrumda degil stres,heyecan,kötü yapma korkusu yine çalişirim 1 sene.

LÜTFEN YORUM YAPIN.EN AZINDAN KAL YADA KALMA DEYİN
    İLK 3 SENEDE SIRALAMALARIM
    77k
    48k
    21k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiyaww -- 2 Ağustos 2016; 1:22:44 >

• upppp
  • Her sene nerdeyse yarıya çekmişsin bu sene en kötü 10kdasın ailen de arkandaysa kal
  • ahhh be hocam cidden ne bilim bir an yeni bir şans dogdu diye çok sevindim bir yandan da üniye gidecem diye kendimi çok hazırladım.
  • Ben kal diyorum da 3 yıl yorulmuşsundur kolay değil. Bu sene üniversiteye gidip biraz dinlenip bir yandan yavaş yavaş da çalışabilirsin seneye için seneler sorun olmayacaksa. Ama asla bırakma çalışmayı 21k çok iyi yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin yazık olur
  • hocam varya yorulmamişim tam tersi bilgilerim taze diyorum nalet olsun
    bir sene daha kalıp parçalayayim sınavııı gireyim tıpa zaten yaş sorunu umrumda degil.eger üniye gidersem yavaş yavaş çalişamam hocam.hatta hiç çalişmam acayip takılan bir insanım ünide ki ortama kapılırsam kralı gelse çaliştiramaz
    dedim ya bir an çıktı bu karar ::(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçlar açıklanmadan önce bana da bi azim bi hırs bi güç gelmişti mezun senem olmasına rağmen. Benim istediğim gibi gelmeseydi üni de hazırlanacaktım çünkü yıl içinde günde 5 vakit arayıp kazandı mı noldu diye soran akrabalar vardı çevre baskısından bıkmıştım kimsenin ruhu duymadan hazırlanırım diyodum. Eğer böyle bi durumun yoksa senin için direk kalmak daha iavantajlı olur bi yandan vizelerle finallerle uğraşmazsın enerjini lysye verirsin
  • hocam ben de senin gibi gelebilecek dişleri yazdım gelmezse 3.yıla kalıyorum mecburen :/ her yıl daha iyisini yapmışsın hocam kalırsan çok yüksek ihtimalle tıpta gelir. bence kal ama önemli olan senin kararın
  • Bence eğer aklında başka bir yer varsa kal ablam gitti 2 sene önce hala geçiş için uğraşıyor üni hayatıyla birlikte zor oluyor diyor ama herkeste farklı olur tabi yine de sana kalmış çok iyi düşünülmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6F3CABBDB

Sonuçlar açıklanmadan önce bana da bi azim bi hırs bi güç gelmişti mezun senem olmasına rağmen. Benim istediğim gibi gelmeseydi üni de hazırlanacaktım çünkü yıl içinde günde 5 vakit arayıp kazandı mı noldu diye soran akrabalar vardı çevre baskısından bıkmıştım kimsenin ruhu duymadan hazırlanırım diyodum. Eğer böyle bi durumun yoksa senin için direk kalmak daha iavantajlı olur bi yandan vizelerle finallerle uğraşmazsın enerjini lysye verirsin
    quote:

Orijinalden alinti: anonimanonimogullari

Sonuçlar açiklanmadan önce bana da bi azim bi hirs bi güç gelmisti mezun senem olmasina ragmen. Benim istedigim gibi gelmeseydi üni de hazirlanacaktim çünkü yil içinde günde 5 vakit arayip kazandi mi noldu diye soran akrabalar vardi çevre baskisindan bikmistim kimsenin ruhu duymadan hazirlanirim diyodum. Eger böyle bi durumun yoksa senin için direk kalmak daha iavantajli olur bi yandan vizelerle finallerle ugrasmazsin enerjini lysye verirsin

gidip yurta kalacam hocam
    ayrıca umrumda bile degil akrabalar.
    zaten desem 4.seneye kaldım şu anda hepsinin tepkilerini duyabiliyorum.
    çevremde dalga geçilecegini de biliyorum ama YEMİN UMRUMDA DEGİL.

artık 1 sene daha sabırlı olacam.elimden geleni yapıp sınavıma girecem oldu oldu olmadi .si.... okulu

bu arada hocam cidden inanarak kalacam.içinizde ufak bir şüphe olmasın çok çalişcam gene
    elimden geldigince stresten uzak kalacam.zaten sevdgim bir arkadaşımın yanında kalmayı düşünüyorum beraber hazırlanacz

• quote:

Orijinalden alıntı: panikyokbengeldim

hocam ben de senin gibi gelebilecek dişleri yazdım gelmezse 3.yıla kalıyorum mecburen :/ her yıl daha iyisini yapmışsın hocam kalırsan çok yüksek ihtimalle tıpta gelir. bence kal ama önemli olan senin kararın

hocam inşallah gelir ikimizde diş(bende dişleri yazdım)
    GELMEZSE BEN KALACAM.

hocam dogru diyorsun her sene iyi yaptım tabi bu sene iyi yapmayabilirim(yapamayacagım korkusu yok bende)
    ZATEN umrumda olmaz.takılırım gene gelen bölümlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: egyptcentral

Bence eğer aklında başka bir yer varsa kal ablam gitti 2 sene önce hala geçiş için uğraşıyor üni hayatıyla birlikte zor oluyor diyor ama herkeste farklı olur tabi yine de sana kalmış çok iyi düşünülmeli

hocam aklımda tıp ve dş vardı.
    bakalım bir sorun olmazsa kalacam gibi(BABAM TEKRAR FİKRİNİ DEGİŞTİRMEZSE,DİŞ YAZDIM TERCİHLERE oda gelmezse kalacam)
    BU ARADA umarım ablan geçiş yapar
  • Hocam hevesini baltalamak gibi olmasın da mezun psikolojisi bildiğim gördüğüm kadarıyla çok zor hele 4 sene çekmek kendine işkence gibi olmasın bence güzel sıralaman iyi bir yerler yazabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Hocam hevesini baltalamak gibi olmasın da mezun psikolojisi bildiğim gördüğüm kadarıyla çok zor hele 4 sene çekmek kendine işkence gibi olmasın bence güzel sıralaman iyi bir yerler yazabilirsin
    quote:

Orijinalden alinti: ozenc70

Hocam hevesini baltalamak gibi olmasin da mezun psikolojisi bildigim gördügüm kadariyla çok zor hele 4 sene çekmek kendine iskence gibi olmasin bence güzel siralaman iyi bir yerler yazabilirsin

hocam psikolojik anlamda kafan rahat olsun o konuda güçlüyüm
    3. sene benim için zor geçmedi
    öyle mezun kalma olaylarında korkmuyorum ben
    hocam sıralamam ne kadar iyi olursa olsun amacım artistlik degil
    zaten beni tanıyan tanıyor öyle biri olmadıgımı
    ama hocam sıralamam istedigim bölümlere yetmedi

• Sıralaman iyi bence gelme ihtimali yüksek ama gelmese bile elinde bir veri var her sene daha da üstlere çekmişsin inşallah hedefine ulaşırsın

• Kafana koymuşsun hocam zaten hayırlısı olsun da :)

• Kalırsan diş gelecek ama kalma bence gelmeme ihtimali de var

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Kafana koymuşsun hocam zaten hayırlısı olsun da :)
    quote:

Orijinalden alynty: ozenc70

Kafana koymu?sun hocam zaten hayyrlysy olsun da :)

hanı bir laf varya
    hersey kafada biter.
    GERÇEKTEN ÖYLE OLSAYDI BEN BU SENE TIP KAZANMIsTIM.
    demekki hersey kafaya koymakla olmuyormus onu anladım.
    diş faktörler sinavda çok etkili
    umarim seneye s ans benden yana olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiyaww -- 2 Ağustos 2016; 2:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4hudi

Kalırsan diş gelecek ama kalma bence gelmeme ihtimali de var

knk tıp kazanamaz mıyım sence?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.