Şimdi Ara

ne yapmalıyım , nasıl davranmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çocukluk arkadaşım diyebilirim orta son a kadar çok takılırdık lise girince araya ve taşınmamız netincesinde hiç görmemiştik birbirimi 5-6 sene. sadece öyle bayramlarda falan aile ziyaretlerinde görüşmüştük.
    neyse bu ünide 4. sınıfa bende aynı durumdayım
    bu yaz çok gidip geldi aileler birbirine (aileler tanışıyor ve samimiler baya)
    bende bundan hoşlanıyordum zaten ve buna söyledim böyle böyle diye neyse ilişki başladı.
    şimdi ben ilk önce kızdan bahsedeyim çünkü bu kısım önemli.
    kız ev kızı. güzel kültürlü fakat yanlız olmayı sevdiğini söylüyor daha önce hiç kimseyle "çıkma" muhabbetine girmemiş.
    yazın tatilinin tamamını nerdeyse evinde geçirdi. ailesi pek baskı yapıyora benzemiyor ama o öyle olduğunu söylüyor. dışarı falan çıkamıyor buluşamıyoruz.
    neyse ilk başlarda bu çok iyiydi hergün bi şekilde görüşüyoduk bi bahaneyle bize geliyodu , komşusu var benim tanıdıgım bi kız oraya gidip beni oraya çağırıyodu falan filan.
    bi akşam facebook girmedim kendimi çok yanlız hissettim sen olmayınca falan filan dedi.
    sonra bişeyler oldu , evdekilerden falan korkmaya başladı öğrenecekler falan diye
    fazla görüşmeyelim dedi. bende tamam dedim 3-4 gün böyle soguk davrandı baya , beni üniversitenin oldugu ile çağırmıştı önceden gelirsin görüşürüz falan diye orda rahat oluruz falan dedi. sonra hatta ben senin oldugun ile gelirim bi hafta sonu falan demişti. daha sonra ben bu konu tekrar acıldıgında bilmiyorum falan dedi.
    gelmemi istiyormusun dedim bilmiyorum gerçekten falan demeye başladı.
    sonra bende düşündüm 2 gün falan kendime kızdım aradım bunu kafanda bişey varsa söyle bitirmek falan istiyorsan bitirelim falan dedim.
    bu işte yok istemiyorum sadece aklım karışık falan dedi.
    ben buna ilk açıldığımda bana demişti ki "ciddi mi düşünüyosun sen" bende aslında ciddi falan düşünmüyordum fazla öyle bi niyetim yoktu ama ev kızı sonuçta böyle şeyleride sevmediği için hoşuna gider sanıp " evet " demiştim. aslında seviyorumda ama tanımadan falan çok erken bence.
    neyse bu ona kafayı takmış meğersem bana söyledi, ciddi bişeyler düşündüğümü sanmış hani biraz görüşelim sonra ilerletiriz ailelere falan söyleriz nişanlanırız falan diye düşünüyo sanmış beni . bundan rahatsız olmuş. bende hiç öyle bişey düşünmüyorum evlilik planımda yok zaten kısa vadede.
    söyledim böyle böyle ben 2 hafta görüştüğüm kızla evlilik planımı yapıcam nasıl tanıdın sen beni falan dedim.
    aa iyi o zaman rahatladım bende bu benim kafamı karıştırıyo falan dedi.
    neyse düzeldi dedik demekki kızın kafasında bu varmış bundan dolayıymış dedim.
    sonraki günler ben aradım hep ilk başlarda arardı ben aramasam bile mutlaka
    ama artık hep ben arıyorum gündüz mesela evde müsait olmadıgı için gece geri arıyor beni falan.
    bende bugün hiç aramadım o da aramadı konuşmadık yani hiç bugün. ben aramasını bekliyordum.
    1 hafta içinde falanda üniversitesinin oldugu ile gidecek.
    ilk başlarda buluşamam burda falan diyodu ısrar ettim biraz tamam ayarlarım gitmeden bigün buluşuruz dedi.
    şimdi ben fazla tecrübeli bir insan sayılmam ilişkiler konusunda lisede falan 1-2 kızla çok az görüşmüştüm o kadar.
    benim bu kıza nasıl yaklaşmamı tavsiye edersiniz.
    aramalımıyım sürekli arada sıradada onun arayıp sorması gerekmez mi ?
    aramıyorsa neden aramıyor yani insan bi facebook girer ordan bakar hiç olmazsa yok hiç girmemiş face e
    sonuçta iller ayrılıcak ve ben bu soğukluktan hoşlanmadım yani okula gittiğimde bunu kafaya takmak istemiyorum. şu anki halimden nefret ediyorum resmen bugün nerdeyse bütün gün onu düşündüm. ama hergün ben arıyorum bugünde o arasın dedim ve aramadım.
    yanlışmı yapıyorum ama acaba
    eğer bitirmek falan istiyor olsaydı açık açık söyledim ben bu işlere gelemiyorum böyle gidecekse bitirelim iş uzamadan dedim. kabul etmedi.
    ne yapmaya calısıyor bu kız bıktım düşünmekten o yüzden buraya yazayım dedim
    fazla konuşacak insanda yok çevremde bu konuyu.
    ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kızın karakteristik özelliklerini yazdım acayip bi kız biraz.
    ama ilk başlarda hergün bi bahane ile benimle görüşen gerekirse bizim eve gelen kız yok artık.
    evdekilerdenmi çekiniyor falan diyeceğim ama telefon açmaya , facebooktan chatleşmeye kim ne der kimin nerden haberi olur.
    yani soğukluk dediysem ben aradığımda falan gayet iyi konuşuyoruz , yarım saat 45 dakika muhabbet ediyoruz orda samimiyet ve sıcaklık konusunda sıkıntı yok ama sanki ben bunu 3 gün aramasam bu ne oldu niye aramıyosun demiyecekmiş gibi geliyor.
    kuruntumu yapıyorum acaba bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohener -- 4 Eylül 2012; 6:07:10 >

• Niye ona sormuyorsun. Ciddi soruyorum.
    Ben aramadan niye aramıyorsun falan filan, neyse artık sıkıntın, ona sorsana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMerCyOsKAR

Niye ona sormuyorsun. Ciddi soruyorum.
    Ben aramadan niye aramıyorsun falan filan, neyse artık sıkıntın, ona sorsana?

bunu zaten bi kere yaptım.
    niye soğuksun kafanda ne var dedim istemiyorsan bitirelim dedim.
    1 hafta oldu daha tekrar böyle bişey söylemek istemiyorum sürekli şikayet eden olmak istemiyorum
  • Nasıl davranıyorsa öyle davran.Seni isteyen biri böyle davranmaz.Kendinden pay biç.
  • ne yapim yani hiç arayıp sormayayım mı
    o zaman daha kötü olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Ne Yapacağımı Bilemiyorum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.