Şimdi Ara

Ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 17 yaşındayım lise 3. Sınıfa gidiyorum.
    Üniversite için birşeyler yapmam gerekiyor sayısal bölümdeyim ama iyimi ettim bilmiyorum girdiğim denemelerde eşit ağırlık notum sayisaldan yüksek genel olarak.
    Bilgisayar mühendisliği istiyorum bilgisayara olan ilgimden dolayı ama asıl istediğim şey yurtdışına çıkıp orada yaşamak.
    Bölüm seçimi için artık geç kaldım sanırım ama meslek konusunda hala şansım var gibi düşünüyorum.
    İstediğim iş bakımından masa başı bı iş olmasını ilerdeki aileme ve çocuklarıma iyi imkanlar sunanilecegim ve onlara vakit ayirabilecegim bir meslek olmasını istiyorum
    Pek çalışkan biri değilim ama ilgimi çeken konulari oturup araştırmayı severim.
    Türkiye'de gerçek anlamda iyi bir universiteye girmek gerçekten çok zor duruyor denemelerde 200 puan zar zor yapıyorum şu anlık çalışmayan halim ile.

Açığa geçmeyi de düşündüm ama ben disiplinli biri değilim dershane tek başına yeterli mi bilmiyorum bu konuda fikrinizi merak ediyorum.

Hangi yollarla yurtdışında okuyabilirim veya okumasam bile okuduktan sonra gidip çalışabilir ve hayatımı kurabilirim?

Ne yapmam gerekiyor kafam çok karışık ve kafamı biraz toparlamak için birilerine danışmam gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.