ARK LAR BUYUK BIR UMUTLA 770 M ILE KIRMIZI KUTU, SYLVERY GEM V.B. ALDIM HEPSİNİ KIRDIM SONUZ SADECE +0 SPEAR MURKY VE +0 CHAOSİS STAFF 26 TANE SHELL CIKTI 5 TANE RAPTOR CIKTI 7 TANE SHARD CIKTI DIERLERI COP ... BEN BUNLARI + YA BASSAM SANS OLARAK KAC TANE +8 OLUR ?
Dostum öncelikle Geçmiş olsun Resmen Katliam yapmışsın Ama O İtem'lardan +8 e çekmen çok zor bence +7 yapmaya çalış ve sat 3-4 tanesi +7 olsa Zararını kurtarır bence.
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Dostum öncelikle Geçmiş olsun Resmen Katliam yapmışsın Ama O İtem'lardan +8 e çekmen çok zor bence +7 yapmaya çalış ve sat 3-4 tanesi +7 olsa Zararını kurtarır bence.
26 tane shell çıktı demişsin bunları +5e basıp satmaya çalış murky ve chaotic staf +7 basmadan satman biraz zor shard ve raptorlar içinde tavsiyem +6ya kadar bas sonra sat.
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
26 tane shell çıktı demişsin bunları +5e basıp satmaya çalış murky ve chaotic staf +7 basmadan satman biraz zor shard ve raptorlar içinde tavsiyem +6ya kadar bas sonra sat.
Alıntıları Göster
ARK LAR 770 M GİTTİ BANA GORE FAZLA BİR MİKTAR DEİL ÇÜNKÜ DEVİR GB DEVRİ AMA BUNLARI +8 BASMANIN BİR YOLU OLMAZMI 770 M Yİ GERİ ALMAMIN MUMKUNATI YOK BENCE OLCEM OYUNU MU BIRAKSAM SINIR KRIZINE GIRCEM
quote:
Orijinalden alıntı: Gospodar
ARK LAR 770 M GİTTİ BANA GORE FAZLA BİR MİKTAR DEİL ÇÜNKÜ DEVİR GB DEVRİ AMA BUNLARI +8 BASMANIN BİR YOLU OLMAZMI 770 M Yİ GERİ ALMAMIN MUMKUNATI YOK BENCE OLCEM OYUNU MU BIRAKSAM SINIR KRIZINE GIRCEM
Alıntıları Göster
O kadar item var upgrade yaparak 770m değil 2 katını bile çıkarabilirsin.
quote:
Alıntıları Göster
Dostum şimdi sen Bana göre fazla değil 8 Gb diyorsun ama Oyunumu bıraksam acaba deyip Ağlıyorsun İkilemde kaldım Malesef. Bu arada +8 e Çekme imkanın var tabi herkeste oldugu gibi ŞANS işi.
quote:
Orijinalden alıntı: lamerstyle33
Dostum şimdi sen Bana göre fazla değil 8 Gb diyorsun ama Oyunumu bıraksam acaba deyip Ağlıyorsun İkilemde kaldım Malesef. Bu arada +8 e Çekme imkanın var tabi herkeste oldugu gibi ŞANS işi.
8 GB BASKALARINA GORE FAZLA PARA DEIL DEVIR GB DEVRI HERKES SATIN ALIYOR RAHATLIKLA... AMA BU KADAR ZARAR YAPTIM Kİ YANİ 8 GB AZ PARA DEIL
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lamerstyle33
8 GB BASKALARINA GORE FAZLA PARA DEIL DEVIR GB DEVRI HERKES SATIN ALIYOR RAHATLIKLA... AMA BU KADAR ZARAR YAPTIM Kİ YANİ 8 GB AZ PARA DEIL
Alıntıları Göster
Kumar adamı güldürürde ağlatırda bazı riskleri göze alcaksın tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
Kumar adamı güldürürde ağlatırda bazı riskleri göze alcaksın tabi.
Alıntıları Göster
BU KADAR DA AĞLATMAZ
o parayla +7 item alıp bassan daha mantıklı bir kumar oynamış olurdun...
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Seko
o parayla +7 item alıp bassan daha mantıklı bir kumar oynamış olurdun...
Sırf shellerden +7 4 tane falan cıkarsan (bi zahmet basıver) yarısından fazlası kurtarıyor bizim servere gore
quote:
Orijinalden alıntı: samurai07
Sırf shellerden +7 4 tane falan cıkarsan (bi zahmet basıver) yarısından fazlası kurtarıyor bizim servere gore
YARIN BASACAĞIM ALLAH KISMET EDERSE 8 GB GİTTİ ARK LAR BI YERLERIYLE GULUYOR EVDE SAMATA MEVCUT
quote:
quote:
YARIN BASACAĞIM ALLAH KISMET EDERSE 8 GB GİTTİ ARK LAR BI YERLERIYLE GULUYOR EVDE SAMATA MEVCUT
Alıntıları Göster
İnşallah basabılırsın
quote:
İnşallah basabılırsın
Alıntıları Göster
bus paran varsa 5 +7 shell 1 +7 shard 2 +6 raptor çıkar ordan bence uniqueleri de basarsın +5 +6 ya kurtarırsın masrafı
quote:
Orijinalden alıntı: akktwell
bus paran varsa 5 +7 shell 1 +7 shard 2 +6 raptor çıkar ordan bence uniqueleri de basarsın +5 +6 ya kurtarırsın masrafı
BUS PARAM VARDI AMA SANS İTEMLERİ BUNU YAZMADAN 10 DK ONCE BASTIM SONUC;