Şimdi Ara

NE YAPMAYA CALIŞIYOLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MİLLET NE YAPACAKSA BURAYA YAZIYOO YAAA
    SEVGİLİMDEN AYRILDIM YARDIM
    SACIMI NE BİÇİM YAPTIRAYIM
    BİLMEME NE
    ETTEN PUFTEN SEYLER YAA BU NASIL OLCAK MİLLET BURDA PAYLASIM YAPMAYA CALIŞIYO BENCE BUNLARIN YERİDE VAR GEREKSİZ MESAJLAR DİYE ANLAMIYORUM İNSANLARIN AKILLARI CALIŞMIYOMU
    SEN KENDİN SECEMİYOMUSUN SACININ NASIL OLMASINI SANA YAKISANINI
    SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞ BANANE KARDEŞİM BENMİ AYIRDIM SENİ YOK
    EEE ALAKA NE O ZAMAN
    BİRAZDAHA İNSANLAR İÇİN FAYDALI BİRŞEYLER YAPSAK BİRAZDAHA CABALASAK
    VE EN ONEMLİSİ BİRAZCIK ALLAHIN VERDİĞİ AKLI KULLANSAK DAHA Yİ OLUR BENCE

Not: BENİM AMACIM BİRİLERİ İLE TARTIŞMAYA GİRMEK DEĞİL
    EĞER TARTIŞMAYA İGRMEK İSTESEYDİM BUNLARI ONLARIN TOPİCLERİ ALTINDA YAPABİLİRDİM

• ya dostum nezaman dan beri dh üyesin??????????????????

burası off topic
    Konu Dışı
    Her şey , hayat, şu, bu, vs

brak yapsınlar,sende aramıza katıl

not:gereksız cümleler yok
    AKILLARI CALIŞMIYOMU-ALLAHIN VERDİĞİ AKLI KULLANSAK-BANANE KARDEŞİM

bi de bir çok arkadaş üstüne alınıcak,sende yorma tatlı canını bu tarz sorulara girme cevap da verme
    bi derdin olduğu zaman yardımda bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 25 Kasım 2005, 17:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sampiy10

MİLLET NE YAPACAKSA BURAYA YAZIYOO YAAA
    BİLMEME NE
    ETTEN PUFTEN SEYLER YAA BU NASIL OLCAK MİLLET BURDA PAYLASIM YAPMAYA CALIŞIYO BENCE BUNLARIN YERİDE VAR GEREKSİZ MESAJLAR DİYE ANLAMIYORUM İNSANLARIN AKILLARI CALIŞMIYOMU
    EEE ALAKA NE O ZAMAN

EĞER TARTIŞMAYA İGRMEK İSTESEYDİM BUNLARI ONLARIN TOPİCLERİ ALTINDA YAPABİLİRDİM

icon diceğini demiş
    abi burası konu dışı.. burası yardımlaşma yeri.. eğer beğenmiyosan takılmazsın.. ve eğer kimse beğenmeseydi o tür konular açanları kınardı ve o konular dahada açılmazdı.. sanıyorum sende bi sorun var

• quote:

EEE ALAKA NE O ZAMAN

ya sen nasıL bir kuLLanıcısın??bu söyLedikLerin nasıL şeyLer ya..burasıı KONU DIŞI payLaşım başka yerde ARKADAŞIM...sen ALLAH ın verdiği akLı kuLLan başkaLarına söyLeyene kadar.... adam sevgiLisinden ayrıLmış sana sen ayırdın demio..sana yorumda yap demio..beğenmiyosan girmezsin o başLığa..sanane adam saçını kendi seçebiLiosa veya saçamiyosa..beğenmiyosan onada girme...burası böyLe şeyLerin konuşuLduğu yer..YAZMIŞ OLMAK İÇİN BİŞEYLER YAZMA..madem biriLerine yardım etmek istiyosun o zaman bakta adam saçını nasıL yapsın onu söyLe...!!!çünkü yazından anLadığım kadarıyLa senden geLEbiLecek en büyük yardım o...

• Konu Dışına yazmayacaz da nereye yazacaz?
  • ha bide bu
    Saçımı nasıl yapayım??
    http://forum.donanimhaber.com/m_4809840/tm.htm
    adam öyle bi topic açtıki 54 cevap 451 okunmüş
    senin gerksiz gördüğün konular,45 kişi akıl vermeye calışıyor
  • YAA İŞTE BENDE ONU ANLAMIYORUM YAA
    NASIL OLUYORDA 45 KİŞİ CEVAPLANDIRIYO HAYRET BEN TOPİC ACIYORUM Bİ KONUDA YARDIM ALMAK İÇİN
    AMA CEVAP SAYISI EN FAZLA 4 BİLEMEDİN 5 İŞTE BENİM GARİBİME GİDEN O
    ACABA DİYORUM BENMİ ANLATAMIYORUM DERDİMİİİ YOKSA BİRİLERİ BENİ ANLAMAMAKMI İSTİYO
    GERCEKTEN YAA COK GEREKSİZ BENCE
    BEN YAKLASIK 4 AY OLDU DH YE GELELİ ACTIĞIM TOPİC SAYISI TUM FORUMLARA KIYASLA 5 İ GECMEZ VE HİÇ BİRİDE BOŞ DEĞİL BENCE YARDIM AMACLI KULLANDIM
    TAMAM YOTRUM YAPTIM O AYRI YANİ BENDE YORUMLADIM AMA MANTIKLI GELEN SEYLERİ YORUMLADIM
    SIKINTI BASIYO ARTIK YAA GERCEKTEN SİZE SACMA GELMİYOSA BEN KABUL EDİYORUM BU OLAYI VE BU TOPİCİ KALDIRIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: icon

ha bide bu
    Saçımı nasıl yapayım??

• quote:

MİLLET NE YAPACAKSA BURAYA YAZIYOO YAAA
    BİLMEME NE
    EEE ALAKA NE O ZAMAN

aaa arkadaşlar neden öyle diyosunuz.aslında bunlar donanım bölümüne yazılması gerekir.
    arkadaş bu sitenin içeriğini bilmeden öylesine üye olmuş herhalde.
    üstüne üstük bir de konu dışındaki mesajlarla ilgili gereksiz konuşuyor.

• neyse siz onu bunu bırakından bu alt topıktekı adamın sacı nasıl olcak ona bakalım yorumlar fecii
  • aslında gereksiz mesajlara daha yakışır bazı konular ama olsun sonuçta off topic yani.ama saç olayı bir devrim valla.duygusal bi anı paylaşmak çok önemli destek almak için bu tarz şeyleri küçük görmemek lazım o ayrı tabi.benimde sıkıntım olsa buraya yazardım başına gelen vardır yardımcı olur.bi rahatsıızlık fln mesela.bura o bakımdan ideal yer.
  • quote:

YAA İŞTE BENDE ONU ANLAMIYORUM YAA
    NASIL OLUYORDA 45 KİŞİ CEVAPLANDIRIYO HAYRET BEN TOPİC ACIYORUM Bİ KONUDA YARDIM ALMAK İÇİN
    AMA CEVAP SAYISI EN FAZLA 4 BİLEMEDİN 5 İŞTE BENİM GARİBİME GİDEN O
    ACABA DİYORUM BENMİ ANLATAMIYORUM DERDİMİİİ YOKSA BİRİLERİ BENİ ANLAMAMAKMI İSTİYO
    GERCEKTEN YAA COK GEREKSİZ BENCE
    BEN YAKLASIK 4 AY OLDU DH YE GELELİ ACTIĞIM TOPİC SAYISI TUM FORUMLARA KIYASLA 5 İ GECMEZ VE HİÇ BİRİDE BOŞ DEĞİL BENCE YARDIM AMACLI KULLANDIM
    TAMAM YOTRUM YAPTIM O AYRI YANİ BENDE YORUMLADIM AMA MANTIKLI GELEN SEYLERİ YORUMLADIM
    SIKINTI BASIYO ARTIK YAA GERCEKTEN SİZE SACMA GELMİYOSA BEN KABUL EDİYORUM BU OLAYI VE BU TOPİCİ KALDIRIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: icon

ha bide bu
    Saçımı nasıl yapayım??

evet senin son mesajlarına bakıyorum..
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=88173
    kimle evlenmek isterdiniz hayli gerekli dimi, yada telekomun kızı çok da gerekli doğru..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

aslında gereksiz mesajlara daha yakışır bazı konular ama olsun sonuçta off topic yani.ama saç olayı bir devrim valla.duygusal bi anı paylaşmak çok önemli destek almak için bu tarz şeyleri küçük görmemek lazım o ayrı tabi.benimde sıkıntım olsa buraya yazardım başına gelen vardır yardımcı olur.bi rahatsıızlık fln mesela.bura o bakımdan ideal yer.

yok abi bea.. saç olayı daha öncede olmuştu.. birisinden esinle açtım yane
  • bazen gerçekten abartıyorlar
  • tamam arkadaşlar bundan sonra "nasıl kız arkadaş edinebilirim?" "yeni bir zooken çıkmış!" "saçımı nasıl yaptırayım?" türünden başlıkları

TEKNİK YARDIM bölümüne açalım.insanlar faydalanır
  • Boş yere birbirinizin kalbini kırmayın arkadaşlar. İsteyen istediği konuyu açsın, senin değersiz dediğin başkasına göre değerlidir ya da tam tersi olabilir. Ben dh de birçok forma girerim ama aklıma yatan konulara cevap veririm diğerleri beni alakadar etmez. Konu dışınada gerçekten stres atmak için giriyorum, çalışmaktan dolayı bunalıyor insan ve hoş bir sohbet ortamı arıyor, dh görev çubuğunda durur bende canım sıkıldıkça açar bakarım. Saolsun arkadaşlar sıcak bir otamı aratmıyor ve şu ana kadar kimseden kırıcı bir yazı almadım. Ve belkide aklıma gelmeyecek yazılar okudum burada, çok hoşuma gidende oldu gitmeyende ama her zaman seviyeli olalım. Sende görüşünü küçük harfler ve biraz düzenli olarak anlatırsan daha hoş cevaplar alabilirsin. Yerine göre espiride, tartışmada ama herşey saygı çerçevesi içerisinde olur. Çünkü burası konu dışı. Saygılarımla...
  • ya konuyu açan arkadaşta kötü amaçlı açmamış sonuçta gayet düzhün konuşuyo ikon arkadaşımızada yaptığı yorumdan efendi biriolduğu anlaşılıyo ve burda kırıcı olmanın gereği yok aşşağılayıcı laflar söylemeye gerek yok.bende katılmıyorum şampiy10a ama saygı duymak gerek.lütfen daha sakin olalım.

not: haddinizi bilin sanane ya bak beni getirtme oraya sen benım kim olduumu biliomsun aloooooooo

• burası konu dışı

burda mantık arama
  • herşeyde mantık aramaya gerek yok arkadaşım bazen mantıksız olmak iyidir. insanlar gün boyu sıkılıyorlar bunalıyorlar geliyorlar buraya iki satır birşeyler yazıp vakit geçiriyorlar bazen çok önemli şeyler de yazılıyor bazen de sana bana önemsiz gelen şeyler de oluyor. arkadaş saçını nasıl yapacağını sormuş mesela. yani buradaki insanların cevapları onun için önemli olmasa sormaz bence. belki de birinin tavsiyesiyle gidip traş olmuştur. hatta bir arkadaş ishal olmuş ne yapayım diye yazmıştı bir keresinde. belki de verilen cevaplarla kendini tedavi etmiştir. boşver sinir yapma oku gül geç zaten gerçek dünyada sabahtan akşam kadar birşeylere sinir oluyoruz bari sanal dünyada üzmeyelim kendimizi
  • Şampiy10 sen bilim-kültür bölümüne takıl bence.Orada da aslında sıkılırsın falan ama yine de idare eder.Ben de konu dışına arada bir özgür çağrışım yapmak için giriyorum.Burada sıkıntılarını gideren insanlar var bir şekilde.Gerçek hayat kadar sert ve acımasız değildir sanal ortam.Buradaki arkadaşlıkların yeri farklıdır.İnan insan bazen saçmalayarak bile stres atabiliyor.Bu nedenle suçlamak yanlış olur bu bölüme takılanları.Ben de ilk başta sıklıkla buraya takılıyorum ama ne hikmetse yaydığım elektromanyetik gerilim alanı ile pek hit bir adam olamadım açıkçası.O yüzden sen eğer yardım arıyorsan ve bu yardım özellikle ciddi konular üzerineyse bilim-kültüre yazabilirsin fikirlerini, hayat görüşlerini falan.Tabii ki ille de yardım alacaksın garantisi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.