Şimdi Ara

Ne yapmayalıyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese günaydin beyler ve bayanlar. Size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Yaz okulu bitince ailemle beraber memleke gittik, giresun'a. Giresun da bir köyde bizim ev, en yakın ev 10 metre uzağında. Sokak lambaları var ama herkes evinin önünde ki direğe koymuş ondan yolun yarısı karanlık. Bende her akşam 22.30 civarı yürüyüşe çıkarım toprak yolda. Aslında amacım sigara içmek. Spor yapmayı seven birisi olduğum için hiç kuşkulanmıyorlar, doğal beslenmeye çok önem veririm, ama ışte sigarayi bırakamiyorum. Her neyse, yine yürüyüş yaparken karşıdan ayak sesleri geliyor ama göremiyorum. Aklıma cin falan geldi ama korkmam onlardan olucagi varsa olur zaten derim. Ses gittikçe yaklaştı bu arada insan olacağı aklıma geldi hemen sigarayi attım yakalanmamak amacıyla. Normalde bu saatlerde kimse dışarıda olmaz, herkes yorgun olur uyur. Ses yaklaştıkça insan siluetine benzettim. Sonra elinde ki feneri açıp bana."gizli gizli sigara mi içiyorsun" dedi. Sesten anladım kız oldugunu. Işığı yüzüme tuttuğu için göremiyordum. Işığı çek tarzı işaret yaptım oda çekti ışığı. Aslında kız olmasına çok şaşırdım. Köy yerinde bu saatte gezmesi üstelik elinde ne odun ne orak olmaması garibime gitti. Bundan sonrası diyolog şeklinde yazıcam.ilk soruyu ben soruyorum. Sonra sıra ile devam ediyoruz. -Işık niye kapalıydi? -Bataryası azaldı. bu arada kısa sessizlik oldu. Tekrar sordum; -Daha önce hiç görmemiştim seni. -Bende seni görmemiştim. -Artık gördün dedim. Şaka yaptım ama kız tepki bile vermedi. Sonra neredensin kimdensın diye bir kaç soru sordum. Sonra ben eve doğru yürüyemeye başladim , kıza da eşlik ettim. Eve geldiğimde bizimkilere anlattım , kızın kimlerden oldugunu falan söyledim. Meğer bunlar yıllar önce buradaki arsaları satip gitmişler. Burada nerede kalıyor diye sorduğumda "bu köyde herkes akraba birinde kalıyordur" dediler. Kızda güzel birşeydi. Bana çok pas vermedi açıkçasi. Sizce ne yapıyim? Kızı buluyim mi yoksa onun gelmesini mi bekleyeyim:).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ölü ozanlar derneği
  • Beğendigi kızı cine benzetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

ölü ozanlar derneği

Güzel filmdir:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.