Şimdi Ara

ne yapsam bilmiyorum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • media markt da wii de indirim varmış 499 tl ye wii aldım . güzel hoş da arkadaşlar birkaç sorum gene olucak :D .
    1) amazon.co.uk tan aldığım wii oyunları çalışırmı ?
    2) abimle ortaklaşa oynayabileceğimiz güzel oyunlar hangileri sizce ?
    3) wii remote diğer oyunlarda zorluk çektiriyor mu ? kısacası wii remote + nunchuck mı alayım yoksa nintendo wii classic controller mı ? oynayamıyacağım oyunlar varmı (yada zorluk çekiceğim) wii remote la yada classic controller la ?
    4) madworld bu oyun neden bu kadar ucuz ? media markt da 140 tl gibi bir fiyattan satılıyorduda . bide ingiltereden alınabiliyorsa güvenebilirmiyim çünkü 4 pound ve türkiyede 140 tl fln

şimdilik bu kadar

• 1- amazon.co.uktan aldığın oyunlar pal bölge kodludur vede buradan alınan makinalarda sorunsuz çalışır

2-abinle ortaklaşa pes, mario party, new super mario bros, super smash browl gibi oynayabileceğiniz çok oyun var braz araştırwww.gamespot.com sitesinde oyunlarla ilgili bilgi var

3- bana sorarsan remote ve nunhuck ikilisi kullan zaten bi süre zorlanıyorsun ama alıştıktan sonra çok rahat geliyor özellikle fps oyunlarda inanılmaz rahat oluyor

4- mad world iyi bir oyun fakat fiyatları hakkında pek bi bilgim yok ama sana bi tavsiye verim internetten oyun getirtmekle falan uğraşacağına makinaya soft mod yaptır hem garantisi gitmiyor hemde oyunları 5liraya oynayabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: brk135

media markt da wii de indirim varmış 499 tl ye wii aldım . güzel hoş da arkadaşlar birkaç sorum gene olucak :D .
    3) wii remote diğer oyunlarda zorluk çektiriyor mu ? kısacası wii remote + nunchuck mı alayım yoksa nintendo wii classic controller mı ? oynayamıyacağım oyunlar varmı (yada zorluk çekiceğim) wii remote la yada classic controller la ?
    4) madworld bu oyun neden bu kadar ucuz ? media markt da 140 tl gibi bir fiyattan satılıyorduda . bide ingiltereden alınabiliyorsa güvenebilirmiyim çünkü 4 pound ve türkiyede 140 tl fln

şimdilik bu kadar

1- Hayırlı olsun:) Konsolun "PAL" dır. Pal olan her oyun çalışır. Satın alırken mutlaka yazar PAL veya NTSC , USA vs...
    2- İki kişilik eğlence amaçlı bir sürü oyun var. House Of Dead Overkill ve Resident Evil DSC ( İki kişi silahla ilerleyebilirsiniz çok kolay ve çok eğlenceli)
    3- Zamanla alışıyorsun fakat DİKKAT! Classic Controller Wii Remote olmadan çalışmaz! Yani 1 remote + classic controller olmalı:) zaten ona bağlıyorsun:)
    4- Burda oyunlar çok satılmadığı için ve tek elden geldiği için pahalı.
    EX: Garanti bozmadan lehimsiz çip takanlar var. Hem konsoluna birşey olmaz hemde bedava oyun oynarsın. Soft mod zor ve zahmetli bir iş, hemde riskli.

güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

quote:

media markt da wii de indirim varmış 499 tl ye wii aldım . güzel hoş da arkadaşlar birkaç sorum gene olucak :D .

şimdilik bu kadar

1- Hayırlı olsun:) Konsolun "PAL" dır. Pal olan her oyun çalışır. Satın alırken mutlaka yazar PAL veya NTSC , USA vs...
    2- İki kişilik eğlence amaçlı bir sürü oyun var. House Of Dead Overkill ve Resident Evil DSC ( İki kişi silahla ilerleyebilirsiniz çok kolay ve çok eğlenceli)
    3- Zamanla alışıyorsun fakat DİKKAT! Classic Controller Wii Remote olmadan çalışmaz! Yani 1 remote + classic controller olmalı:) zaten ona bağlıyorsun:)
    4- Burda oyunlar çok satılmadığı için ve tek elden geldiği için pahalı.
    EX: Garanti bozmadan lehimsiz çip takanlar var. Hem konsoluna birşey olmaz hemde bedava oyun oynarsın. Soft mod zor ve zahmetli bir iş, hemde riskli.

güle güle kullan

Softmod hiçte zahmetli değil 10 dk da yaptım, yedeğimide aldım artık brick korkusuda kalmadı.

• saolun cevaplarınız için . bazıları diyor softmod yaptır bazıları lehimle fln . ben fazla uğraşmak istemiyorum bi bozulacak bişey olucak garanti almıcak fln . bide ben oyun manyağı bir insan olmadığım için o kadar softmod fln gereksiz geliyor . ben böyle akşam 1 saat kafa dağıtırım biter şeklinde kullanıcağım için çekinmiyorum orjinale para vermekten . bu arada yanlış anlamadıysam 2 wii remote + 2 wii classic controller olması lazım 4 kişi oynaya bilmek için , bu arada classic controller da hareket sensörü fln varmı ?
  • quote:

saolun cevaplarınız için . bazıları diyor softmod yaptır bazıları lehimle fln . ben fazla uğraşmak istemiyorum bi bozulacak bişey olucak garanti almıcak fln . bide ben oyun manyağı bir insan olmadığım için o kadar softmod fln gereksiz geliyor . ben böyle akşam 1 saat kafa dağıtırım biter şeklinde kullanıcağım için çekinmiyorum orjinale para vermekten . bu arada yanlış anlamadıysam 2 wii remote + 2 wii classic controller olması lazım 4 kişi oynaya bilmek için , bu arada classic controller da hareket sensörü fln varmı ?

Arkadaş çok anlamadığı için ona zor ve zahmetli gelecektir ben ondan öyle söyledim. En iyisi lehimsiz çip hocam. Bişey olursa taktırdığın yere git söksünler:)
    çıt çıtla takılıyor zaten yeri var:)
    HAYIR! 2 remote + 2 classic ile = 2 kişi oynayabilirsiniz. yani classic zaten nunchuck ın takıldığı yere takılıyor.
    1 kişilik oyun seti: wii remote + classic controller. bu sadece 1 kişi için geçerli.
    Zaten remoteye bağladığınız için hareket sensörü die bişi olmuyor:) remoteye classici takıp oynuyorsunuz. nunchuck yerine claassic takılıyor. sonra classicden devam ediyorsunuz:) remote ise sadece onu çalıştırmaya yarıyor:)

• anladım 3 tane daha remote alıcam yani bu arada classic controller gereksiz geldi biraz sizcede öyle değilmi ?
  • ne zaman ve hangi mediamarkt tan aldını 499 a hala 499 mu acaba bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

ne zaman ve hangi mediamarkt tan aldını 499 a hala 499 mu acaba bilginiz varmı ?

bugun ve yarın mediamarkt ankara etlik forumda 499 ;) daha bugun gördüm
  • Arkadaşım softmode'u öneririm.Anlamasan bile rehberler var.Meselahttp://www.wiidewii.com/list.php?3 burda 1.2.3. ve 4. rehberi aynen utgula maximum 1 saatte hazır olur softmodlu makina.Bayağıda ilgileniyor arkdaşlar.Özellikle WiiCrazy bayağı ilgili bir arakaş ve bu işlerden bayağı anlıyor.Arkadaşlar yanıtlamaış ama sorulara gelirsek.

1 - Üzerinde ''PAL'' ibaresi olan her oyunu çalıştırı makinan (Pal olduğundan)
    2 - Residen Evil Umbrella,New Super Mario Bross,Mario Kart,Pes-Fifa,Tenis,Game Party vs vs vs... bir ton oyun var ve çoğu 2 kişi destekli zaten.Benim önerilerim bunlar.
    3 - Pek sıkıntı yok o konuda.Wii Remote yetiyor bütün oyunlara ve zamanla alışırsın.Bana göre gereksiz olur clasic controller.Game Cube oyunları oynayaksan almanı gerekiyor ayrıca memory cart'da gerkli GameCube oyunları için.
    4 - Bazı güvenilir ve milletin alışveriş yaptığı yerler var ( shopto,dealexterme gibi ) ama oyun spraji hakkında pek bilgim yok.

• wireless modem aliyim dedim wii için şimdide internete bağlanmıyor bu wii . lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar kodları versem . hata kodu önce 52130 çıktı sonra 32007 . bi bağlanıyo , update yapmaya başlıyor sonra hata kodu veriyor .
  • quote:

wireless modem aliyim dedim wii için şimdide internete bağlanmıyor bu wii . lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar kodları versem . hata kodu önce 52130 çıktı sonra 32007 . bi bağlanıyo , update yapmaya başlıyor sonra hata kodu veriyor .

Ülkeyi İngiltere yap.Türkiye felan olmasın.
  • yok abi girmiyor . ülkeyi ingiltere yaptım , fayda etmedi . bazende indirmeye başlıyor yüzde 10 unda fln bırakıyor indirmeyi ve yine üstteki hatalardan birini veriyor . modemim tp link , nasıl çözebilirim ??
  • quote:

yok abi girmiyor . ülkeyi ingiltere yaptım , fayda etmedi . bazende indirmeye başlıyor yüzde 10 unda fln bırakıyor indirmeyi ve yine üstteki hatalardan birini veriyor . modemim tp link , nasıl çözebilirim ??

Vallahi benimde aklıma birşey gelmedi ki.Wii'den internete bağlanmadım daha önce.(Kablolu modemim var).Bir araştırayım cevap bulursam dönerim sana.
  • tamam girebildim internete :)
  • Media Markt ta ki fiyat halen geçerlimi bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

quote:

yok abi girmiyor . ülkeyi ingiltere yaptım , fayda etmedi . bazende indirmeye başlıyor yüzde 10 unda fln bırakıyor indirmeyi ve yine üstteki hatalardan birini veriyor . modemim tp link , nasıl çözebilirim ??

Vallahi benimde aklıma birşey gelmedi ki.Wii'den internete bağlanmadım daha önce.(Kablolu modemim var).Bir araştırayım cevap bulursam dönerim sana.

Ekleyeyim dedim, eğer istersen dealextreme'de ucuz lan adapter satılıyor, bunlardan birini kullanabilirsin. Ben şahsen bu yöntemi kullanıyorum, gayet de memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.