Şimdi Ara

ne yapsam kazanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler tam 800 oyundur diamond 5 im . Son 15 aydır günde 7-8 saatten aşşağı lol oynamadım . 2 tane daha hesap kastım . Euw da plat 2 hesabım da var ama sürekli trdeki karakterimde oyun atmak istiyorum bütün hüsranları çektim elohellin en ağırında olan bi tipim . Eloboost , script , küfür edip afk kalanların hepsini en fazla yaşamış olan adam benimdir diye düşünüyorum . Bir türlü elo mu yükseltemiyorum mainim jungle . İzlemediğim stream , lcs maçı , kore maçı kalmadı . Bütün her şeyi öğrenmeye çalıştım ama bir türlü şu elodan solo q ile kurtulamıyorum . Adam gibi premade bulamıyorum . Tam olarak ne yapmamı önerirsiniz ? Challenger olan arkadaşlarımız vardır illaki aramızda bana biraz tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.

• Öncelikle 14yaşindaki genc dinamik ve herseyi bilen arkadaslari dinleme.

800maç cidden cok benim için sezon 3 ve 4 boyunca o kadar oyun oynamadim.
    Junglerin işi dogru zamanda dogru yerde olmak uzerine kurulu bol bol karsi junglerin nerde oldugunu tahmin etmeye çalis ve ona göre posizyon al. Dia5 sıkıntılı bi evre zaten cok takilma o duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu oyunda şöyle bir sıkıntı var.

Aslında oyunu oynamamızın nedeni oyundan zevk almak. Ama kazanmadan oyundan zevk almadığımız için biraz takıntı haline dönüşmüş durumda. Bir sürü şeyi yapıp, bir sürü yayın izlediğini söylüyorsun. Şimdi mesela Top lane Maokai alınıyor lcs maçlarında. Gerek Sicir kompozisyonlarında gerek cc ve tanklığı ile tercih ediliyor. Evet çok güçlü durumda maokai iyi tercih ama solo queue çok daha farklı bence.

İşte takımda tank yok tank alayım ya da cc yok naut oynayım falan deme. Hangi şampiyon ile hangi koridorda zevk almak istiyorsan. orada oyna bence.

Çünkü insanlar Darius top ile de kazanıyor. Fiora ile de kazanıyorlar. Sen bir şampiyon ile oynadıkça ister istemez bunla kendini geliştireceksin ve o seviyeden daha iyi bir şekilde o şampiyon ile oynamaya başlıyacaksın. Bu da senin oyunu taşıma potansiyelini arttıyor.

Maçlarda bu kadar küfür ve flame in olma nedeni aslında herkes çok kazanmak istiyor. Herkes oyunu takıntı yapmış durumda. Onları oyunu kazanacağına ikna edersen oyunda tutabilirsin diye düşünüyorum.

Özet: İstediğin bir şampiyon ile oyna. Meta falan çok takılma. Eğlenmeye ve oynadığın şampiyonda en iyisi olmaya çalış. O zaman Elo da oyundan aldığın zevkte artacaktır.

• Dun macima 800 maci olan viktor geldi 406 falan win. Adam bildigin spamlayarak dia olmus ancak su varki dia5 de 10 gelip, 30 gittigi icin %50.000000001 win rate ile yukselinmiyor. Senin durumunda ayni olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten muzdaribim
  • Yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.