Şimdi Ara

Ne zaman bizimde sane gibi oyuncularımız olucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bizimde sane, salah, de bruyne, aguero gibi oyuncularımız olucak? Yahu bende istiyorum takımımda böyle oyuncular görmek. Her geçen sene makas öyle bir açılıyor ki gerçe bizim çoğu gs taraftarına göre yarın city Barcelona ile maç yapalım "alırız" diyenler olur. Adamlara bakıyorsun bir oyuncuya 60 80 milyon euro ve daha fazlasını verebiliyorlar. Herşey tabiki para değil(ajax) ama abi ajaxın gençlerine bakıyorum real Madrid karşısında o kadar rahat oynadılar ki.. Bizim gençleri koysan dizleri titrer kendi kalelerine gol atarlar. Abi bi de bakıyorum Avrupa takımlarına adamlar 3 saniyede kontraya çıkıyorlar bi de Gsye bakıyorum adam alıyor topu iki saat arkadaşını arıyor eeee bu arada da rakip takım yerleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ribery yarım sezon oynadı. Sneijder neredeyse prime döneminde geldi. Yetmez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyuncuları rekabet o konuma getiriyor, o liglerde rekabet olduğu için en iyiler
    Kvb Belçika’da bu durumda değildi rekabeti yüksek liglerde kendini geliştirdi
    Bizim lig için de geçerli bizim ligde o standartta oyuncu olmaz, potansiyeli olur Avrupa’da rekabeti Yüksek bir takıma lige gider ancak öyle o seviyelere gelebilir.
    Bu sadece Türkiye için geçerli değil, bir kaç ülke hariç çoğu ülke için geçerli.
    Sane senin altyapından çıksa Avrupa’ya göndermesen burda kalsa bugun ki sane olmazdı.
    Sane zaten rekabet yüksek bir ligden çıktı ordan da rekabetin en yüksek olduğu bir takıma gitti .
    Orda zaten oynamak için mevkinin en iyilerinden olman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salah yerine bruma yı tercih eden hocalara transferi emanet etmediğimiz zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

salah yerine bruma yı tercih eden hocalara transferi emanet etmediğimiz zaman
    Bruma yerine Salah'ı alsanız ''bruma yerine salahı tercih eden hocalara transferi emanet etmediğimiz zaman'' yazardın büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bruma yerine Salah'ı alsanız ''bruma yerine salahı tercih eden hocalara transferi emanet etmediğimiz zaman'' yazardın büyük ihtimalle.

Alıntıları Göster
    hayır,leipzig de bile 11 oynayamayan anca aldığımız fiyata satabildiğimiz oyuncu için üzülmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 6 Nisan 2019; 18:54:25 >
  • Liverpoolu desteklemeye başladığın zaman :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Tek Bizim Hayatımız Kötü
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.