Ne zaman kalkcak bu yaaaa deli olcam bu gün savaşıda kaçırdım 64 de olamıoz giremiyorum 5 gündür oyuna Lütfen yardım edinizz Musakka birader sen bilirsin nede olsa hiperaktif bilgisayar kullanıcısısın YARDIM ETTTT!!!! YOksa parçalıcam kendimi
Kardeş G.m Bunun Acıklamasını Yapmişti Zaten Knightonline resmi sitesindede Yaziyor Yani pach geldiginde kalkicak diyor Yani pach Gelene kadar Giremiyeceksin güzel Kardeşim
Te ben böyle işin taaaa ........... ABİ allah aşına müdale etme kfr etcem ediyorum.. YOK BAn yerim etmeyem OFFFF ula OFFFF Bekle işin yoqsa 1 ay daha TA A.... ve G.S.... hızımı alamadım E...ni.........................S.................yim.............................................. OHH rahatladım A.............!!!!!!!
Vala Karde Sende Haklısın Bunlarin Ne Bok Yaptigi Belli Degil Yani Bu Kadar Basit Şeylerden Dolayi Senin Oyun Oynama Özgürlügün kısıtlanamaz Saçmalık sadece Saçmalık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme