Herkese merhabalar suan nebula oyuncusu olarak Server açılan Power hours sistemi açılması ile server genelinde oyuncu sayısı yükselmiştir bende Donanım haber üyesi olarak Nebula Serverde Uo üzerinde zevk alabileceğiz en iyi serverlerden birisi olarak herkese açıktır..Bahsi geçen Nebula Uo server Üyelik kısmında karşılacağız sistemle kendinizi çekimser olarak bakmamanızı tavsiye ederim..Sonuç bende 8 senelik nebula oyuncusu olduğum için..
Nebulanın şu sistemleri ve staff kadrosuyla orada oynayacağıma evde server kurar tek başıma takılırım daha iyi :)
quote:
Orijinalden alıntı: GenceKsK
Nebulanın şu sistemleri ve staff kadrosuyla orada oynayacağıma evde server kurar tek başıma takılırım daha iyi :)
Gayet de oynanabilir düzeyde. UO'ya 99 yılında başlamış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, şuan varolan tüm serverlar arasında oyuncu kalitesi ve seviye açısından en iyi server nebuladır. Üstelik türkiyede en uzun süreli uo mazisine sahip olan bu server, ilk defa ph açmıştır. Kaldı ki o da çok kısa süreli ve yakında bitecek. Bir daha da böyle birşey yapacağını hiç sanmıyorum.
18 yaşında staff kadrosu, sju mu öyle bir staff var ben istediğimi banlarım diyip gözümüzün önünde cok adam banladı. nebulanın kalitesi eskide kaldı gerçekten cok kaliteliydi ama eskiden. silencer desen bıraktı coluk cocugun eline serveri. edit desen dolu, hadi emekle karakter kastın 45 gün girme acc delete oluyo. bu arada ben kimmiyim ? bende nebulanın eskilerindenim isterdim eski nebula olsun sabaha kadar action dönelim ama artık imkansız.
Locus = Elron Cervantes .
locus= bowman, yıl 2003 ya da 2004tü sanırım
nebula şu an tam anlamıyla berbat, apaçiler tarafından istila edildi. staff kadrosu da ayrı apaçi. ben 2003 yılından beri bir kez page atmadım, forumlara bile kayıt olmadım ihtiyacım yoktu çünkü. şimdiki şımarık apaçilere bak hele, her gün staffla bir problemi var, şu değiştirilmeli, şu bug diye ağlıyor. explosion potiondan ölünce ağlayıp charını siliyor, eşyası çalınınca, şehir içi kalvaslanınca stafflara suç atıyor. zavallı bir kitle, nebula artık nebula değil. 5 senedir.