Şimdi Ara

NEC 3520 AW VE KOPYA DVD SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu marka dvd rw ye sahibim kopya dvdyi philips okurken nec okuyamıyor "an illegal navigation command was encountered" gibi bir hata mesajı vererek filme geçmiyor sorun nedir ? bölge sorunu ise kopya dvd türkçe Türkiye bölgesini seçtim olmadı ABD seçtim yine olmadı nasıl aşabilirim bu sorunu...
    teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwolf -- 7 Aralık 2005, 1:58:45 >

• bunu cevaplayabilen kimse yok mu ?
  • Sorunumu saat 13:57 itibariyle hallettim sorun DVD oynatıcısı yazılımlarda..
    Power DVD ve Dvd X adlı yazılımlar açmaz iken Fantasy DVD adlı yazılım filmi çalıştırabildi.
    İlgilenmeyenlere teessüflerimi belirtir ve bu forumdaki yardımlaşmanın alt seviyelerde olduğunu ifade ederim.
  • buranın neden bu halde olduğunu araştırmak gerek ....
  • Sorunnnnnnnnnnnnnnnnn
    Fantasy DVD player bir kez çalıştırdı ama artık yine çalıştırmıyor....
  • her marka dvd medyayı dvd sürücüleri hatasız okuyacak diye birşey yok.. sorun kullanılan medyalardan kaynaklanabilir markaları nedir acaba..

birde sanki destekleyemediği bir formatmış okuyamıyormuş gibi bi uyarı vermiş..
  • Vallahi adam bu kopya dvd yi philips'de yazmış bu denediğim ikinci kopya adamın bilgisayarında calıştı bana gelince yok çalışmıyor dvd'de sorun olsa diyeceğim sorun yok ne yazmada ne de okumada ...ama bu dvd de sorun çıkıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.