1 hafta once nec 3550a dvd writter aldım..3 4 adet mp3 bi adette goruntu (veri) cd leri cektim..buraya kadar bir sorunum yok ancak cd leri denemek için kullandıgım zaman dvd leri bazen okuyor bazen okumuyor genelde okumadıgı yada winamp ta sarkı calarken dvd cd kitlenirse o zamanda dvd ve cd writter suruculerim ortadan kayboluyor.. piyasada cok tutuluyor diye nec aldım..anlamıyorum acaba bu işin bi püf noktasımı var yoksa makina mı bozuk.. sisteimim 512 ram cel 1.7 yoksa bundan mı bir sorun oluyor...ilgili arkadaslar yardım bekliyorum yoksa hiç istemedigim halde servisine goturmek zorunda kalacagım...
not:bos cd olarak dvd ile verilen 2 bos cd yi cektim hiç okumadı alet..daha sonra lg dvd writter de canavar gibi çalışan dms aldım hem - hemde + ancak - ve + ya cekmemem ragmen dedigim gibi cd yi bir okuyor bir okumuyor okudugu zaman pc ye kopyalamıyor..dms cd leri lg cekip denedim lg okuyo benim alet bir okuyor bi okuyamıyor...
şimdiden teşekkurler
Dvd lerde yazma hızlarını mümkün olduğu kadar düşük tutmanızı tavsiye ederim. O kadar verinin sığdırılabildiği dvd lerde zaman tasarrufu bu gibi olumsuzluklara neden olabiliyor. Bu arada keşke almadan önce forumda bir öneri açsaydınız. Şahsen ben LG yi tavsiye ederdim...
arkadas mesela cekme hızı 8 goruyorsa 6 12 goruysa 8 ile cekiyorum....birde 4.25 gb uzerinede hiç çıkmadım çekim esnasındada hiç birşey yapmıyorum pc de... zati olmazsa neci verip philips yada asus alacagım lg almam yeminliyim cd writterinden sonra yemin ettim lg urunleriyle ilgili..yinede sagol
Sen de sağol. Mümkün olan daha da düşük hızlarda yazarsan kalite bayağı artıyor. Şahsen deneyimlerimle sabit. Philips kaliteli bir marka ve yeni modeli ile ilgili çok methiyeler duydum. Ama biraz pahalı diye düşünmüyorum. LG ile ne sorun yaşadın bilmiyorum ama bilgisayar dünyasına girdiğim yıllardan beri pek çok modelini kullandım. Ben kendi açımdan memnunum. İyi bayramlar...
sağol sanada iyi bayramlar....olmazsa tukurdugumuzu yalıyacagız lg yede bi goz atacagız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme