Şimdi Ara

NEC 4570 A DVD RW HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Nec 4570 a dvd wrıterım var ;dms den aldıgım verbatim double layer dvd lere rahatca yazıyordum fakat en son verbatım yok dıye tdk aldım fakat dvd yaz deedıgımde baslıyor fakat yazmıyor ve hata olustu dıyor dms ye gıttım tdk oldugu ıcın degıstırmedıler firmware yaparsan sorunun kalmaz dedıler fakat ben fırmware olayını cozemedım?ustad bır arkadas detaylı bır sekılde yazarsa cok dua ederım:)))tesekkurler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yazma işini hangi programla yapıyorsun? Bir de şu programla dene. Ben Nero yerine BurnAware Professional kullanıyorum. Kullanımı son derece kolay bir program.
    http://www.myupload.dk/showfile/2217349d7c5.rar/"]http://www.myupload.dk/showfile/2217349d7c5.rar/
     NEC 4570 A DVD RW HAKKINDA  YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 7 Mayıs 2009; 23:34:56 >

• Hocam senin programıda denedım ama oda hata verdi??

Data DVD - BurnAware Professional [08.05.2009]
    E: _NEC DVD_RW ND-4570A 1.02

[21:45:44] Preparing compilation
    [21:45:44] Burn process failed (Cannot Write Medium ? Incompatible Format.)
    [21:45:44] Total time:

bu sekilde bir hata veriyor???
    bu fırmware olayı yıne herhalde???
  • Bildiğim bir şey varsa bazı DVD-RW cdlerin kutusunda sadece şu tür model dvd yazıcılarda kullanabilirsiniz diye yazıyor. Bazı DVD-RW cihazları DVD'leri 8X 12X hızında yazarken örneğin 16X 24 X hızındaki DVD'leri desteklemediği için yazamıyor. Sanırım senin DVD-RW cdleri değiştirmen gerekecek.
  • hocam dedigine katılıyorum bende o mantıkla dms ye gıttım ama bu dvdler 8x verbatımden farkı yok sadece fırmware yapılmalı dedıler cok basıt dıye anlattı cdrinfo bir siteyide gosterdı ama ben olayı tam cozemedım?
    ayrıca ilgine cok tesekkurler arkadasım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.