Şimdi Ara

NEC 7173A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu dvd writer hakkında artı veya eksi bildiğiniz kadar yazar mısınız ses haricinde

• ben aynısından kullanıyorum bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar gayet hızlı
  • valla nec adını duyan herkes geri gelir herhalde

ben cd dvd konusunda lg den başka kuş tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla nec adını duyan herkes geri gelir herhalde

ben cd dvd konusunda lg den başka kuş tanımam
    lg cd de tamam ama dvd de lg dvd lerin no name dvd lerde sorun çıkarabildiğini arkadaşımda vardı ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossible

lg cd de tamam ama dvd de lg dvd lerin no name dvd lerde sorun çıkarabildiğini arkadaşımda vardı ordan biliyorum

Alıntıları Göster
    Valla bende 2 tane NEC DVD writer ( pardon bi dvd bi dvd ram writer ) var ve canavar gibi çalışıyor. Seste yapmıyor ayrıca seninkinde mekanik bir sorun olmasın ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: impossible

valla bne kurduğum 5 kasadada kullandım

bende h20 var arkadaşlara h10 aldım

hiçbirinde tık yok

noname ve name hepsini okuyup yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dnecro

Valla bende 2 tane NEC DVD writer ( pardon bi dvd bi dvd ram writer ) var ve canavar gibi çalışıyor. Seste yapmıyor ayrıca seninkinde mekanik bir sorun olmasın ?

Alıntıları Göster
    Label Flash özelliği olmasının benim için bir önemi yok. O yüzden ben SATA arabirimli 7170S i tercih edicem. ( Sırf o sinir bozucu IDE kabloları yüzünden. )
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1965

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG ML1675
    3 ay önce açıldı
    philips 75pml9008
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

Label Flash özelliği olmasının benim için bir önemi yok. O yüzden ben SATA arabirimli 7170S i tercih edicem. ( Sırf o sinir bozucu IDE kabloları yüzünden. )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

isabet olur bencede

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

isabet olur bencede

Alıntıları Göster
    yok beyler bende yok şu an ,almayı düşünüyorum ama bazı forumlarda ses yapıyo falan yazmışlar bi de size sorayım dedim sağolun verdiğiniz bilgiler için. TEAC hakkında ne düşünüyosunuz peki

• quote:

Orijinalden alıntı: harsebjk

yok beyler bende yok şu an ,almayı düşünüyorum ama bazı forumlarda ses yapıyo falan yazmışlar bi de size sorayım dedim sağolun verdiğiniz bilgiler için. TEAC hakkında ne düşünüyosunuz peki

Alıntıları Göster
    banada heryer nec aldiyor bende almayı düşünüyorum lg cd writher dan çok sıkıntı çektim hep bozuldu o yüzden soğudum bu markadan ama dvd si nasıl bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

banada heryer nec aldiyor bende almayı düşünüyorum lg cd writher dan çok sıkıntı çektim hep bozuldu o yüzden soğudum bu markadan ama dvd si nasıl bilemem

Alıntıları Göster
    Slm

benim 4-5 sene önceki PC de LG vardi cok problem yasadim sonra samsung aldim ondada cok problem yasadim ve sonra Thoshiba aldim gayet iyi idi ama biraz tuzlu olmasindan dolayi 2-3 sene önce NEC kullanmaya basladim vede bu güne kadar bir problem görmedim ne icine atarsan yiyor arkadas banamisin demiyor hepsini taniyor ve yakiyor 2-3 ay öncede o bahsettigin 7173A dan aldim Sony Nec ve oda gayet iyi cikti yanliz o Nec biosu kullanmiyor biraz degisik yani yan sanai gibi bir sey ama yinede cok iyi calisiyor tavsiye ederim tanimadigi DVD veya CD cikmadi her seyi yakiyor .

saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: spider71

Slm

benim 4-5 sene önceki PC de LG vardi cok problem yasadim sonra samsung aldim ondada cok problem yasadim ve sonra Thoshiba aldim gayet iyi idi ama biraz tuzlu olmasindan dolayi 2-3 sene önce NEC kullanmaya basladim vede bu güne kadar bir problem görmedim ne icine atarsan yiyor arkadas banamisin demiyor hepsini taniyor ve yakiyor 2-3 ay öncede o bahsettigin 7173A dan aldim Sony Nec ve oda gayet iyi cikti yanliz o Nec biosu kullanmiyor biraz degisik yani yan sanai gibi bir sey ama yinede cok iyi calisiyor tavsiye ederim tanimadigi DVD veya CD cikmadi her seyi yakiyor .

saygilar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spider71

Slm

saygilar

çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: spider71

Slm

saygilar

çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    dostum NEC iyidir alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

dostum NEC iyidir alabilirsin

Alıntıları Göster
    NeC Gayet iyi bir Japon markasıdır. Gözün kapalı alabilirsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JinXXX

NeC Gayet iyi bir Japon markasıdır. Gözün kapalı alabilirsin dostum.

Alıntıları Göster
    sağolun beyler
  • quote:

sağolun beyler

Alıntıları Göster
    Gigatek e 7170S modeli gelmiş. Sata arabirimini kullanıyor. İde olanı alma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 13 Mart 2007; 18:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Gigatek e 7170S modeli gelmiş. Sata arabirimini kullanıyor. İde olanı alma bence

Alıntıları Göster
    labelflash destekli medya yok piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Dün bir tanıdık için aldım. Testle pek uğraşmadım ama bu değerler ne anlama geliyor:

NEC 7173A

• quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Dün bir tanıdık için aldım. Testle pek uğraşmadım ama bu değerler ne anlama geliyor:

NEC 7173A

Alıntıları Göster
    LG MARKA SÜRÜCÜLERİN PERFONMASINI KÖTÜLÜYEMEM AMA ÜZERLERİNDEKİ GARANTİ BANDROLÜ DAHA KASAYA İLK TAKTIĞINIZDA SÖKÜLÜYOR VE SİZİN SÜRÜCÜ GARANTİ DIŞI KALIYOR

NEC 7173A YI GEÇEN AY ALDIM AMA DOĞRU DÜRÜST KULLANMADIĞIM İÇİN PERFONMASI HAKKINDA BİR YORUM YAPAMIYACAĞIM

• quote:

Orijinalden alıntı: DVB

LG MARKA SÜRÜCÜLERİN PERFONMASINI KÖTÜLÜYEMEM AMA ÜZERLERİNDEKİ GARANTİ BANDROLÜ DAHA KASAYA İLK TAKTIĞINIZDA SÖKÜLÜYOR VE SİZİN SÜRÜCÜ GARANTİ DIŞI KALIYOR

NEC 7173A YI GEÇEN AY ALDIM AMA DOĞRU DÜRÜST KULLANMADIĞIM İÇİN PERFONMASI HAKKINDA BİR YORUM YAPAMIYACAĞIM

Alıntıları Göster
    LG cd wrıterlarda gerçekten bozulma olayı vardı ama combolarda ve dvd wrıterlarında bi problem yaşamadım sürekli kullanıyorum ve satıyorum.

geçen sene bi nec 3551(yanlış hatırlamıyosam) aldım label flash vardı gerçekten sper bi teknoloji dvd nin veriyaılan yüznede deneye bilirsiniz bi dvd çöpe gider ama olsun renkler tam belli olmaz ama deneme için idare eder ben nfs most wanted over basmıştım dvd ye gerçekten bakı kalitesi ii
    neyse konuya dönelim nec in yazması gerçekten süper ve çeşitli medylara yazdım süper hızlı ve problemsiz yanlız aynı şeyi dvd okuma için söyleyemicem
    kendi yazdığı dvd leri bile dosya boyutu büyükse okumuyo döngüsel artıklık diye bihata veryiyo. dediğin model bilmiyom ama ben nec den soğudum ama okumadaki problemleri düzelttilersekesin al.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.