Şimdi Ara

NEC DVD RW Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NEC Marka bir RW aldım leptop uma ancak cd yazarken güç hatası verip cd yazmayı yarım bırakıyor.. Bu sorunu nasıl giderebilirim.. Şimdiden teşekkürler..

• lütfen,cevap verebilecek bir arkadaş yok mu?
  • hatayı buraya yazarsan daha çok yardımcı olruruz
  • CD yazmayı başlatıyorum.. Bir süre sonra "Güç Ayarlama Hatası" deyip cd yazmayı bitiriyor.. Hiçbişe anlamadım :( Üstelik cd lerim de yanıyor :(
  • laptop pilde çalışırken mi bu katayı veriyor yoksa elektriğe bağlıyken mi? bir de başka bir boş medya kullanarak denediniz mi?
  • Evet söylediklerinizin hepsini denedim..
  • pilde çalışırken ya da elektriğe bağlı olması fak etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptopının bataryasının durumu nedir ? eski yada darbe, sıcaklığa maruz kaldımı.
    Birde şunu dene, laptopın pilini söküp elektriğe bağla tekrar yazmayı dene, düzelirse pilde sorun.
  • Arkadaşlar sorunun laptop un piliyle bir alakası olduğunu zannetmiyorum, çünkü hemen hemen hepsini denedim..
  • quote:

Laptopının bataryasının durumu nedir ? eski yada darbe, sıcaklığa maruz kaldımı.
    Birde şunu dene, laptopın pilini söküp elektriğe bağla tekrar yazmayı dene, düzelirse pilde sorun.

Laptop u yeni aldım.. Sıcaklığa da maruz bırakmadım.. Yeni bir mal alınca gözüm gibi bakarım :)

Ama bir de en son söylediğini deneyeyim.. Teşekkürler ilgilendiğiniz için..
  • Sorun düzelmedi.. Sanırım pille bir alakası yok..
  • güç ayarları vardır notebookun ordna bi kontrol etsene bide
  • Bence en güzeli servisine sor...
  • quote:

Bence en güzeli servisine sor...

Sanırım en iyisi bu, ilgilenen herkese teşekkürler..
  • quote:

güç ayarları vardır notebookun ordna bi kontrol etsene bide

Tam olarak nereden kontrol edebilirim bu ayarları, arkadaşım lütfen bana yardımcı olur musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.