arkadaşlar 1 bucuk sene falan oldu alalı... artık dvd lerin bazılarını boş dvdymiş gibi görüo..düşünüyorum hadi okumasa hiç görmez die.. acaba yazılımsal mı yoksa donanımsal bişeymi olabilir.. teşekkürler.
cihaz sitesinden firmware deneyin
ya firmware update gibi biseymi ne işe yarar yani..
ben 3 senedir kullanıyorum henüz update de yapmadım ve bir sorunum yok, donanımsal olabilir bence bazen okuyamıyodur belki...
arkadaşlaar şu an nec 3551a ya firmware yaptım.. doğru yaptığımada eminim ama artık dvd tarihe karıştı.. bağlıyken bilgisayarı açmıo.. first master olduğu hiç bir bilgisayarı açmıo.. işıgı hep yanıp sönüo.. bunu ne yapabiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: MeTe0Ra
arkadaşlaar şu an nec 3551a ya firmware yaptım.. doğru yaptığımada eminim ama artık dvd tarihe karıştı.. bağlıyken bilgisayarı açmıo.. first master olduğu hiç bir bilgisayarı açmıo.. işıgı hep yanıp sönüo.. bunu ne yapabiliriz?
eğer başka bir modelinkini yüklediysen yapacak çok birşey yok.. tamire gönder teknik servisi düzeltir.. bir zamanlar bende çok uğraşmıştım nec in kendi yazdığı dvdleri boş görme sorunu ile. tamire de göndermiştim fakat gittiği gibi gelmişti düzeltildiği söylenildiği halde aynı sorun devam ediyordu. en sonunda başka bir marka aldım kurtuldum nec den..
firs master yapmadım.. düzeldi açılma sorunu.. en iyisi harbiden yenisini almak çünkü sorun devam ediyor.. boş görüyo hala bazılarını