Şimdi Ara

NEDEN 1 TANE BİLE National Geographic KANALI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden dsmartta 1 tane bile National Geographic kanalı yok.Rakibi digi çok iyi bu konuda hatta onda discovery bile var ama dsmartta discovery var ama National Geographic'in 1 kanalı bile yok buda digiyi belgesel olarak çok üst sıraya çıkarıyor.Tivibuda bile National Geographic kanallarının hepsi var.Bana göre çok büyük eksik.

• Işte bizde bunun pesindeyiz dsmarta yaz bunu bu kanallarin gelmesi için.Gecende konusu geçmişti biz yazdik görüşmeler sürüyor gibi cevaplar geldi ama daha cok kişi baski yaparsa sonuç alinabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Arkadaşlar neden dsmartta 1 tane bile National Geographic kanalı yok.Rakibi digi çok iyi bu konuda hatta onda discovery bile var ama dsmartta discovery var ama National Geographic'in 1 kanalı bile yok buda digiyi belgesel olarak çok üst sıraya çıkarıyor.Tivibuda bile National Geographic kanallarının hepsi var.Bana göre çok büyük eksik.

Nat Geo'lar;

-Digiturk
    -Teledünya
    -Kablo Tv
    -Tivibu
    -Turkcell TV+

ta var. Bu tamamen D-Smart'ın ahmaklığı başka birşey değil.

Ayrıca, Discovery'ler tüm platformlarda var.

Ben bu sebepten D-Smart'ı iptal ettirip, Digiturk'e üye oldum. Hem Nat Geo hemde Discovery'ler var.
  • daha çoook beklersiniz gelmesini ben 2010 dan beri bekledim 2013 de iptal edip digi aldım rahat rahat izliyorum nat geoları hdsini sd sini hemde dsmartın yarıfiyatına
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymecheng

quote:

Arkadaşlar neden dsmartta 1 tane bile National Geographic kanalı yok.Rakibi digi çok iyi bu konuda hatta onda discovery bile var ama dsmartta discovery var ama National Geographic'in 1 kanalı bile yok buda digiyi belgesel olarak çok üst sıraya çıkarıyor.Tivibuda bile National Geographic kanallarının hepsi var.Bana göre çok büyük eksik.

Nat Geo'lar;

-Digiturk
    -Teledünya
    -Kablo Tv
    -Tivibu
    -Turkcell TV+

ta var. Bu tamamen D-Smart'ın ahmaklığı başka birşey değil.

Ayrıca, Discovery'ler tüm platformlarda var.

Ben bu sebepten D-Smart'ı iptal ettirip, Digiturk'e üye oldum. Hem Nat Geo hemde Discovery'ler var.

İyide hepsinde varmış o zaman platforma özel diyemeyiz.Dsmart nasıl bu kadar aptal olabilir.Ben üye olurken dikkat etmedim pek tivibuda bile varken dedim vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sshyzhe

daha çoook beklersiniz gelmesini ben 2010 dan beri bekledim 2013 de iptal edip digi aldım rahat rahat izliyorum nat geoları hdsini sd sini hemde dsmartın yarıfiyatına

Ben 24 aylık sözleşme yaptım giren girdi yani, çok isterdim olmasını.Gerçekten çok kaliteli kanallar.Sanırım bu zamana kadar gelmediyse dahada gelmez.Hayır bu nasıl mantık.Rakip platformda discovery var zaten albenin olmuyor.Sende hd olmasa bile sd koysana kanalları.Aldım ama pek avantajını görmedim.Spor-Belgesel-Dizi-Çocuk bütün platformlarda digi daha iyi gibi.Sanırım dsmart bu mantıkla kanal eklemez üstüne kaybeder.Eurosport filanda gitmiş platformdan tam saçmalık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sshyzhe

daha çoook beklersiniz gelmesini ben 2010 dan beri bekledim 2013 de iptal edip digi aldım rahat rahat izliyorum nat geoları hdsini sd sini hemde dsmartın yarıfiyatına

Ben 24 aylık sözleşme yaptım giren girdi yani, çok isterdim olmasını.Gerçekten çok kaliteli kanallar.Sanırım bu zamana kadar gelmediyse dahada gelmez.Hayır bu nasıl mantık.Rakip platformda discovery var zaten albenin olmuyor.Sende hd olmasa bile sd koysana kanalları.Aldım ama pek avantajını görmedim.Spor-Belgesel-Dizi-Çocuk bütün platformlarda digi daha iyi gibi.Sanırım dsmart bu mantıkla kanal eklemez üstüne kaybeder.Eurosport filanda gitmiş platformdan tam saçmalık.

haklısın hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsmart'in tek avantaji fiyati. Kanallar gelsin gelmesine ama bos icerikle gelmesinler. Eski digiturk abonesi olarak national kanallarinda cok tekrar donuyordu, ama yeni abone olunca iyi gibi geliyor :) discovery kanallari ise platformdan platforma yayin akisi degisiyor galiba. Belgesel kanallarinda eski tat kalmadi bu kanallarin sucu tamamen. Kaliteleri cok dustu.

• Digituk'ün farkı ortada...

NEDEN 1 TANE BİLE National Geographic KANALI YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 14 Ekim 2014; 16:23:55 >
  • Eurosport`u bile olmadan spor paketi satan platformdan başka ne beklenirki.

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Işte bizde bunun pesindeyiz dsmarta yaz bunu bu kanallarin gelmesi için.Gecende konusu geçmişti biz yazdik görüşmeler sürüyor gibi cevaplar geldi ama daha cok kişi baski yaparsa sonuç alinabilir diye düşünüyorum.

Aradım neo için bir anlaşma veya çalışma yok dedi yani bu iş yattı.O değil eurosportta varmış oda gitmiş.Geri zekalı bir platformmuş keşke üye olmasaymışım.Digi inanılmaz fark atmış.Spor paketi diye satıyorum eurosport bile yok.
  • Arkadaslar dsmart ve nat.geo nun facebook hesabindan lutfen sizdee yazin bu kanallari istediginizi.En son nat geo face hesabindan gelen cevap platformla görüşmeler sürüyor seklindeydi baski olusturmamiz gerek bence.

• 2015te gelirse gelir.

gelmese bile modüllü üyelik var.(anlayan anladı)
  • ben arkadaşımın digiturk dilediğin yerde hesabıyla pc, tablet, telefon ve bağlayarak tv'den izliyorum :) Digiturk kötünün iyisi ama dilediğin yerde kanalları bile 100 e yakın, blu mlu da hikaye yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 18 Ekim 2014; 11:27:44 >
  • Ek çanak anteniniz varsa Yahsat-1A 52.5° doğu Hd olarak yada Nilesat 102/201 @ 7° batı uydularında şifresiz yayınları mevcut
  • digitürkte discovery ve animal planetin hd kanalları yok, hd kanal sayısı olarak dsmart önde ayrıca kutu almadan cam modülle izlenebilmesi de avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar dsmart ve nat.geo nun facebook hesabindan lutfen sizdee yazin bu kanallari istediginizi.En son nat geo face hesabindan gelen cevap platformla görüşmeler sürüyor seklindeydi baski olusturmamiz gerek bence.

Hiçbir halta yaramıyor.Millet en az 5 yıldır uğraşıyor gelmedi gelmedi.
  • üyelerin nat geoları istediğini dsmartta biliyor.
    uydu yayınlarda nat geoların digiturk ile anlaşması var. 2015te bitiyormuş .
    en kötü sd yayınlar gelecektir önümüzdeki sene.
    2015 belgesel yılı olacak mış ceosu demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

üyelerin nat geoları istediğini dsmartta biliyor.

zaten oscamla nat geolar izleniyor ucretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

üyelerin nat geoları istediğini dsmartta biliyor.

zaten oscamla nat geolar izleniyor ucretsiz

forumda yasak o konular.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.