Şimdi Ara

Neden 18 kişilik kadro?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe ile ilgisi yok konunun fakat burası baya talep gordugunden buraya açıyorum konuyu

Niçin maçlardan once 18 kişilik kadro oluyor bunun tam mantıgı nedir her takımın aşagı yukarı 24 kişilik kadrosu var hepsini yedek kulubesinde oturtsa kime ne zararı var gerçek mantıgı veya çıkış amacı nedir bu kuralın bilen var mı ?

• heredot_t H kullanıcısına yanıt
    anştayn mod on
    11+7 (yedek) = 18
    anştayn mod off
  • 7'den fazla yedek demek 3'ten fazla oyuncu değişikliği demek ve daha fazla maç başı demek. Oynatmayacağı oyuncuya rağmen saha fazla maç başı demek Kulübe maddi zarar demek. Mission Failed

3'ten fazla oyuncu değişikliği demek 89'da 1-0 önde olan birisinin oyuncu değişikliklerini full kullanıp maçı bitirmesi demek. 89'da 1-0 öndeyken maçın bir anda bitmesi demek Aykut Kocaman>Moruinho demek.
    Mission Failed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür durumlarda belli bir standart olması lazım. Bir takımın ihtiyaçlarını 7 tane yedek oyuncuyla karşılayabileceklerine karar vermişler, ayrıca yedek kulübesi tarafının çok kalabalık olmaması da lazım düzeni sağlamak için.
  • ayrıca saha içinde kavga çıktıgında daha büyük sıkıntı olur fazlası. hakemde o kadar kart ta olmuyor. sadece alves e kadar var.
  • Kulübe çok büyük olmasın diye
  • Bir Kaleci 2 Defans 3 Orta saha 1 Forvet gibi düşünmüşler örneğin defansta bir tane 2 yönlü oyuncun olsa zaten sıkıntı yaşamassın Fenerbahçeden örnek verecek olursak Bekir gibi (hem sağ bek hem stoper) orta saha 1 tane çift ayaklı kanat desen 2 tanede ortaya oyuncu desen yetiyor kaleci ve forveti tartşımaya gerek yok en ideal rakamı 7 olarak görmüşlerdir fazla oyuncu sıkıntı yaratabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    18 Kişilik maç kadrosu kurma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden kadrolar 16 kislikti, cogunuz hatirlamaz, o zaman bizde diyorduk neden 16 kisi diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

7'den fazla yedek demek 3'ten fazla oyuncu değişikliği demek ve daha fazla maç başı demek. Oynatmayacağı oyuncuya rağmen saha fazla maç başı demek Kulübe maddi zarar demek. Mission Failed

3'ten fazla oyuncu değişikliği demek 89'da 1-0 önde olan birisinin oyuncu değişikliklerini full kullanıp maçı bitirmesi demek. 89'da 1-0 öndeyken maçın bir anda bitmesi demek Aykut Kocaman>Moruinho demek.
    Mission Failed

Sen görevi başarıyla tamamlamışsın hocam niye failed oldu şimdi

Güzel açıklama

• semih gidince yer açılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

quote:

7'den fazla yedek demek 3'ten fazla oyuncu değişikliği demek ve daha fazla maç başı demek. Oynatmayacağı oyuncuya rağmen saha fazla maç başı demek Kulübe maddi zarar demek. Mission Failed

Mission Failed

Sen görevi başarıyla tamamlamışsın hocam niye failed oldu şimdi

Güzel açıklama

Yok hocam benim görevim herkesi kadroya sokmaktı ama gereklilikleri düşününce her türlü olumsuz oluyordu elimden geleni yaptım ama mission failed maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Eskiden kadrolar 16 kislikti, cogunuz hatirlamaz, o zaman bizde diyorduk neden 16 kisi diye...

6 7 sene sonra 22 olur heralde
  • 18 bence iyi

16 kişi iken sorun oluyordu ama 18 bence gayet güzel.
  • bence sınırsız olsun
  • quote:

Mission Failed

niye yedek kulubesine girene maç başı verilmiyor diye biliyorum sonuçta 18 kişi demek 30 kişilk kadroda 12 kişiyi tribune gondermek demek bu da zaten yeerince maddi kulfet olusturuyor

bi arkadaş eskiden 16 idi demiş ozaman da muhtemelen 3 oyunuc değişkiliği vardır 18 luncada aynı kalmış o artınca artacak diye bir şey yokki madem o kadar para veriyorsun en azından yedek kulubesinde oturtasın ki lazım oldugunda kullanasın tribunde oturtmak için oyuncu alınmıyor sonuçta gerçi bunu tartısacak bişey değil zaten zaman geçsin diye merak ettmişitim konusu açıyım dedim

• Milli maçlarda sınırsız en güzeli. Sınırsız olursa oyuncu tribünde kalmaz, tribünde oturması çok saçma. Al hepsini kulübeye ihtiyacını göre seç beğen oyuna al
  • italya'da yedek kulübesinde 12 kişi bekliyor bence de doğru olan o.

tribüne çıkmakla yedek kulübesinde oturmak motivasyon açısından çok farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

quote:

Mission Failed

niye yedek kulubesine girene maç başı verilmiyor diye biliyorum sonuçta 18 kişi demek 30 kişilk kadroda 12 kişiyi tribune gondermek demek bu da zaten yeerince maddi kulfet olusturuyor

bi arkadaş eskiden 16 idi demiş ozaman da muhtemelen 3 oyunuc değişkiliği vardır 18 luncada aynı kalmış o artınca artacak diye bir şey yokki madem o kadar para veriyorsun en azından yedek kulubesinde oturtasın ki lazım oldugunda kullanasın tribunde oturtmak için oyuncu alınmıyor sonuçta gerçi bunu tartısacak bişey değil zaten zaman geçsin diye merak ettmişitim konusu açıyım dedim

Öylesine yazılmış bir yazıydı pek dikkate alınacağını sanmıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Fenerbahçe ile ilgisi yok konunun fakat burası baya talep gordugunden buraya açıyorum konuyu

Niçin maçlardan once 18 kişilik kadro oluyor bunun tam mantıgı nedir her takımın aşagı yukarı 24 kişilik kadrosu var hepsini yedek kulubesinde oturtsa kime ne zararı var gerçek mantıgı veya çıkış amacı nedir bu kuralın bilen var mı ?
     Neden 18 kişilik kadro?
  • Yedek kulubesinde yer yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.