Şimdi Ara

Neden Android receiver almalı yada almamalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben uydu alıcısı alma arifesindeyim. ama android ve enigma arasında kaldım.

Şimdi enigma olsun diyorum ammmmmaaaaa yazılım olayı çok eski İLKEL!! yıllarca gigablue kullandım. image atıyoruz open atv , yok olmadı open mips. ama bakıyorsun çağa hiç yakışmayan birbirine benzeyen ilkel yazılımlar. tamam kanal göstermede iyi genelde!! sorunsuz görüntü kalitesi biraz daha iyi.
    Ama bir uygulama yükleyim desem varyasyon çok az , hadi buldun yüklemek zaten eziyet.büyük ihtimal çöker yeşil ekran ,yada yavaşlar.yani enigma demek biraz daha stabil ve biraz daha iyi görüntü kalitesi.

Gelelim Androide. Genelde bu konuda eleştiri hep stabil değil donar.... Görüntü kalitesi kötü...denir. Ama son gördüğüm bilgilere göre artık bu durum geçerli değil. yani android 7 yüklü bir uydu alıcısı çoğu formatı destekliyor ve media player olarak kullanabiliyor.enigmanın ne yapacağı belli olmaz. cep telefonundan kontrol edilebiliniyor. air mouse yada akıllı mouse klavye takılabiliniyor. miracast gibi özellikle cep telefonu ekranı tamamen yansıtılabiliniyor. yani telefon içeriğini tv ye akratabiliyorsunuz. airplay yada dlna sorunsuz destek liyor.oda önemli. Yani androidin bütün nimetleri önününüzde.

benim topladığım bilgiler bunlar. Bu durumda niye enigma alınır yada android size göre fikirlerinizi yazabilirmisiniz.

• Hocam uydu alıcısı bağlamında üst düzey enigma2 cihaza gerek yok. DM800HD pvr 4x4 iş görür.

İnternet işlevleri için :
    Kesinlikle Windows TvBOX almalısın.

Bütçe önemli ise 30-40$ başlayan fiyatlarla DVB özelliği olmayan Android TvBox iş görür.

Her üç türlü cihazdan onlarcasını denemiş bir abinizin tavsiyesi
  • ydeepababy kullanıcısına yanıt
    Kardeş o dediğin doğru.ama.bana bunların hepsini en iyi hangisi yapiyorsa o lazım.cihazdan cihaza geçiş işinden bıktın artık.kompakt cihaz lazım.hepsini tabiki mükemmellik yapamaz.ama en iyisi hangisi onun arayışı içindeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Belki beş altı yıl sonra hakimiyet sağlayan çıkabilir.
    iki sistemin Eksileri ortada.
    Windows PC ye kart bağlayarak çözüm var. Kolay gelsin.
    Olmadı şimdi. İşimi görmez boyle bir çözüm.evde zaten enigma uydu alici gigablue 800 var.android himedia mediaplayer var.ama artik bunlar arasi geçiş baydı valla. Uydu icin enigmaya geç iptv tv için de.. Film icin mediaboxa geç. Ekran yansitma dlna ici mediabox kullan.zor işler. Spybox s11 reveçta sanırsın.

Android ve IPTV, donması kasması kanallar arası geçiş hızı vs de benim işimi görmez.
    Uydu alıcısı harici youtube vs Win TVBOX ile hallederdim.
    Küçük kız bu sene ilk okula gidiyor. artık pembe panter, şirineler ilgisini çekmiyor.
    Galiba WIN Boxu kızağa çekeceğiz.
    DM800HD uydu özelliklerini Hiç bir Android DVB de bulamadım.
    DLNA vs nedir yaa 3 lü otomatik mini HDMI seçiçi işimi bitiriyordu. 2 kumanda yerine 3 kumanda bizi sıkmıyor.
    Du dedim çünki bir düşündüm çocukta 6-7 aydır bize uymuş pembe pantere bakmaz olmuş.
    Sen benim birden çok makinadan bunalma seviyeme daha henüz ulaşmamışsın demek. 😏Ben sadece kumandaları azaltmak için akıllı dumandan alıp tuşlarını ona öğrettim.dedigim gibi zaten çoklu makina çözümün evde mevcut. Benim amacım bunlardan kurtulmak. Konuyuda ondan açtım. Android cihaz bunları birlestiriyormu acaba.yoksa fosmu.burda android kullanicilardan bilgi istiyorum.örneğin spybox gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi kendim bir mantık yürütüyorum. Neden android istenir diye.
    Bu sorunun cevabını ararken.biraz sesli düsünelim. Ben bu aletleri neden kullaniyorum.
    1. uydu yayini özellikle alman kanalları.
    2. Alman kanalları büyuk çanak gerektirdiği icin benim de.150lik çanakla işin olmadığı için iptv kullanımı
    3.netten film indirip.3 gecede bir film izleme.
    4. Çocuklar icin youtube videolarinin tvye aktatimi.bunun icin dlna yada airplay yada telefon ekranı yansitma.
    5.net üzeeinden güvenlik kameralrini izlemek icin uygulama.
    ,.....
    Gelelim enigma ne yapar ne yapmaz.
    1.uydu ve ip.tv güzel oynatır.en guzeli iptvnin bir kanalını uyduların arasına atabilirsin.normal kanal.degistirir gibi giderken onlarida izlersin.başka ne yapar??? Bu kadar. Medialplayer oynat desen.harddisk taksan çoğu formatı görmez oynatmaz.ağ uzerinden bilgisayara bağlan ordan paylasilan.dosyadaki filmi.izle.desen one laa der. Webcam.uygulama yada herhangi bir uygulama arasan yüklesen eziyet.zaten bulamazsın.
    Dlna airplay sun desen hiç anlamaz.telefonun.ekraninı yansitayim desen hüsran.akilli kumanda akilli klavye airmouse desen one bilmem der
    ,,,,,,,,,,,,,,,,
    Gelelim android boxa.
    Ben hiç uydu alicisi olarak kullanmadim.ama.android box media player var.az cok biliyorum.mediaplayer özelliği süper.goruntu cok iyi.himedia q5 var.iptv goruntu kalitesi süper. Dlna telefon ekrani yansitma airplay kusursuz.airmouse akilli klavye yeni kumandadan klavye gayet iyi.
    Yani tek eksiği uydu kanalları göstermesi.
    Eğer bir android uydu alici bu ozellikleriyle birde uydu kanallari gösterse, iptv kanallarinida ek olarak bir uygulama olmadan kanal buqetleri arasina atabilse o ürün kusursuz olur benim icin.

Böyle bir ürün varsa yukaridaki sorumun cevabı android receiver almalı olurdu..

• http://www.turkey-forum.com/satforum/showthread.php?t=780654

Android uydu alıcısı almayı düşünenler bence yukarıdaki linklere baktıktan sonra karar versinler...

Not: Lİnklerde aradaki tire işaretini kaldırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 28 Ekim 2018; 15:13:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

iptv hüsrandır kardeşim . vatandaş maç için alır leş gibi her an donan sd kalitesinde görüntüye mum olur.

Androidde ise google mumsundur. uydu alıcısına destek vermez. versede 2 yıl içinde gelen güncellemelerle alet telefonlarda olduğu gibi çöpe çıkar.

Sen sanırım enigmayı hakkı ile kullanamıyorsun.

Üç kumandayı hakkı ile pratik kullanabilse idin bu arayışın olmazdı.
    yeni cicin uğurlu olsun. senin maceranı yaşadık. tekrar yaşamak istemem.Neyse kolay gelsin.
  • ☺☺valla sana ne diyim bilemedim şimdi.biraz olayları geriden takip.ediyorsun. Verdiğin bazı bilgiler doğru bazısı yanından geçmiyor.

Öncelikle iptv çöp hikaye. Bilgi için ip tv alan arkadaşlarına ihtiyaç yok.Ben varım. Niye 1 seneden fazla kullaniyorum su anda evde nerdeyse bütün kanallar 1080p.donma falan olmaz çok nadirdir.oda çanaktaki yağmurlu havalar kadar bile değil. İptv artık tv yayıncılığın geleceği.canak manak hikaye olur şu akk lar kalksa. istersen çekerim evdeki ip tvleri senin için videoya.

Verdiğin bazı bilgiler doğru,oda android uydu alıcı tam oturmamış. Hala sıkıntıları var ve evet çünkü uydu alıcı ve android kısmı tam uyum icinde değil. güncelleme android sürümüne gelmez dogru ama android box larda öyle malesef.android 5 ile aldiysan hep.android 5 kalır o android box.

Gelelim enigmanin hakkını vermeye.☺☺ Bak kardeş 10.seneden fazla enigma cihazlarla ugrasirim. Sürekli yeni image atarım falan filan. Yaşadığım şehirde belki ilk digital uydu yayıncılığı anlaminda ilk digital receivere alanlardanim.yıl 2001.bilmiyorum sen o zamanlar ne yapardın. İlk uydu alicim vestelin digital analog Alıcısı.o zaman 6,7 digital kanal ya var ya yok. Böyle 100lerce değil.diğer kanallar analogda. Yani bu işin temelinden gelirim.digital olarak diyorum.eski analogları yazmadım

BU KONUYU AÇMAMIM NEDENİ ANDROİD UYDU ALICI KULLANMADIĞIM İÇİN KULLANANLARDAN FİKİR ALMAK.ARKADASTA SAGOLSUN VERMİS LİNK. ORDA TARTIŞILIYOR.ESKİKLERİ ORTADA AMA EL BİRLİĞİYLE YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZÜLÜYOR

Kumanda olayina gelince sen sanırım evde cok cihaz cok kumanda olmasını gizliden gizliden seviyorsun. Benim evde bir tv kumandasi bir uydu receiver kumandasi gigablue 800 se bir android box kumandası himedia q5 bir ses sistemi anfi kumandası pioneer vsx. 😒😒Mevcut.hiiiç zevkli değil aralarında gitmek. 5 kumanda pratik kullanılmaz zaten kardeşim.zaten beş tane olması PRATİKLİĞE AYKIRI pratik kullanım benim yaptığım gibi "8 in 1" akıllı kumanda alıp bütün kulandaları ona öğretmek ve teke düşürmek yada şu anda yaptığım gibi bu işi en iyi yapacak tek alet araştırmak

Burdaki kilit nokta şu. Eğer android uydu alıcı buyuk sorun cikarmadan(ufak sorunlar hepsinde var enigmanin yeşil ekranları gibi) uydu alici tarafinida yaparsa olay kökten çözülüyor.kirilma noktası o.!!! Çünkü zaten mediaplayer işini yapar,ip tv yapar, airmouse klavye dlna miracast airplay yapar.tek sorun dedigim gibi uydu tarafının biraz yazılım geliştirmesi.bakalim takipte olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 29 Ekim 2018; 10:50:29 >

• Futbol sevmiyorum normal iptv kullanıcısıyım hiçte çamur gibi değil.
    Cam gibi berrak görüntüler.
    Bugün kötü olabilir android uydular ama gelecekte gelişecekler veya başka bir sistem çıkacak.
    Çağı yaşamak lazım alın kullanın.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi .10 sene önceki gıdım gelişme göstermeyen enigmalar nereye kadar dedik bir yola çıktık bakalım
    iptv ile işlerini bitiriyorsan devam et ne gerek var uydu alıcısına.??
    kendi kendinle çelişiyorsun.

Olayları geriden takip ediyormuşum .
    80li yıllarda 3.5m rotorlu çanakla analog yayınlarla rtl nin multivizyonların şifrelerini çözen adamım. cine5 yayınlara on binlerce audio kart üreterek sattım.

Senin aletin yeşil ekranda kalıyorsa enigmayı hala öğrenememişsin demektir.
    8 yıldır kullandığım dm800 ler bir kere dahi yeşil ekrana düşmedi.
    Çeliski yok .senin bilgi eksikliğin var.fazla eskide kalmışsın yeniliğe ayak uydurmanı tavsiye ediyorum.bu arada digital yayıncılık geçmişimi anlattım.analog kadar eskiye gitmedim gerek yok diye.muhabbeti etrafa çekmek istemedim.cine 5 olayını girmeyelim şimdi.
    İp tv ile idare edemiyorum çünkü 150 gb kota yetmiyor. 1080p kanalları izlersen kota zorlar.Turknet gibi akk kaldirmadı sunucum. Kablonet kota kaldırırsa tabiki elveda çanak motor enigma olur !!! Daha ne işim olur.çanak fetişisti degiliz . 20 sene önceki enigma çanak motor cccam dörtlüsü ölmek üzere.

Hele hele dm800 ile yeşil ekran hiç görmedim cümlesini duymamış olayım. Hemen sil bence öfke ile yazılmış bir cümle belli 😃😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 29 Ekim 2018; 10:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

Aynen dediğin gibi .10 sene önceki gıdım gelişme göstermeyen enigmalar nereye kadar dedik bir yola çıktık bakalım

İptv den futbol olayı ise olmuyor.
    Arkadaşların dediği gibi o saatlerde donmalar, 360 p düşmeler vs.
    İyiki futbol sevmiyorum.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Bu konuda benim server daha iyi sanırım.benimde maç ile işim olmaz . geçen sadece maçta server denemek için açtım donma Yok ama 1080 değil 720p ye düştü.oda fark edilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 29 Ekim 2018; 13:55:1 >
  • konuya sonradan dahil olsam da İPTV ve uydu alıcıları hakkında kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim.
    Ben ve en yakın arkadaşım teknolojiye merakımızdan ötürü yeni çıkan cihazları araştırır ve imkan doğrultusunda deneme ve kullanma fırsatımız oldu.
    İlk öncelikle uzun zamandırlı receiver kullanıcısıyım ve receiver da her imkanı kullandım. bunlardan cccam server, d-smart modül kart ve benzeri şeyler. tabi bu receiver kullanırkende genelde yazılım yükleyerek yenilikler elde etme gibi şeyler ile uğraştım. ve halende sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.
    Evlenmeden önce ise arkadaşım ile İPTV sistemini keşfettik ve gerek maç yayınları olsun gerek belgesel yayınları olsun ve birde TV den sevdiğim programı izlemek adına odam da kendi bilgisayarımda izlemek için satın aldım. satın almadan önce ücretsiz yayın yapan İPTV linklerinden idare ettim ama para verip alınca anladım ki yayın kalitesinde ve donma gibi problemler gelmedi başıma.
    Şuan evliyim ve evime android tvbox aldım. yalnız aldığım cihazda uydu yayınlarını da izleyebilorum ve aynı zamanda da maç yayınlarını İPTV üzerinden rahatlıkla izleyebiliyorum.

Sonuç olarak ne receiver atmak lazım neden yeni yeni gelişen İPTV sistemini. benim tavsiyem bu iki platformunda meyvelerinden faydalanmaktır.

Sen çok bildiğini zanneden ulema takımındansın galiba.
    Sen hala enigmanın bittiği iddisındasın
    Benim iddiam sen Enigmanın "E" dahi bilmiyorsun.

Sana vede foruma yalan borcum yok.
    Şu anda dm800hd 3 makinada, Meoboot ile Blachole v2.17 den OpenPli v6.1 kadar tamı tamına 8 enigma dağıtımı çalıştırıyorum.

Hiç birisinde donma kasma yeşil ekran olmaz. Senin maksadın Enigmaya çamur atmak.
    Saygılı olsan işi bilenlerde bir şeyler öğrenebilirsin.

IPTV Çoğu gider yurt dışından alır dağıtır.
    Almanya Rusyadan binlerce server dağıtıcısı var. Son bir tiyo vereyim Aliexpress baya bir server pazarlıyor.

Elimin altında onlarca server var.
    fr dn tr ye . en azda 20 android dvb aldım sattım.
    Sen gelirken biz bu işi 3 sene önce bıraktık.

Alsana iptv üç ekran alıntısı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.